Gość: zonc IP: *.awacom.pl 29.03.03, 23:36 Prze nokaut w 10 rundzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 47 raz wygrał, 40 raz przez nokaut!!!! Jak mistrz to mistrz!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reeeyo Re: Michalczewski wygrał!!!! 29.03.03, 23:59 Duch w narodzie rośnie! Polak umie przypier... , jeszcze. Tak Panie Chirac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 00:10 Rzeczywiście nieźle ale chyba nasz mistrz już chyba słabnie ( możliwe że na murzynach to siniaków nie widać) jeśli chce pobić rekord wygranych czyli 50 musi się spieszyć. Przyznaje , że poczatek wydawał mi się niepewny ale Darek jest długodystansowcem -no wygrał - bravo !!! :) obok Małysza to chyba jedyny Polski sportowiec, który przysparza radości :D, bo reprezentacja piłkarska niestety odwrotnie :( pozdrawiam zadowolonych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.03, 03:12 Gość portalu: zonc napisał(a): > Prze nokaut w 10 rundzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 47 raz wygrał, 40 raz przez > nokaut!!!! Jak mistrz to mistrz!!!!!!!! Hej! Spokojnie. Nie w 10, a w 9 rundzie. 48 raz wygral i 38 raz przez nokaut. To tak dla scislosci. A wogole, to jego walki przysporza mi kiedys problemow z sercem. Sytuacja byla napieta jak baranie jaja. Za to radosc po wygranej ogromna. Jeszcze dwie walki i wejdzie na stale do historii boksu. Uf... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.awacom.pl 30.03.03, 11:12 Prawdziwa ścisłość jest taka że wygrał 47 raz, a 40 przez noakut... a do rekordu który wynosi 48 a nie 50 brakuje mu jednej walki.... początek był serio słabiutki, ale on sie tylko lepić potrafił, ściskał go jak pedałek jakiś, jednak runda była przez to tak nudna że.... jedyna rzecz jaka mi humor poprawiła po tym extra meczu... buhaha... Janas leśnik do lasu a nie do kadry!!!! Żurawski na boisko!!! cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vespa Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.03, 12:33 Skarbie, nie chce sie z toba klocic, ale uwierz mi, ze to byla jego 48 walka i 38 przez ko. Poszperaj troche w informacjach, jak nie chcesz mi uwierzyc. Pozdrawiam i zycze milej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś