Dodaj do ulubionych

Michalczewski wygrał!!!!

IP: *.awacom.pl 29.03.03, 23:36
Prze nokaut w 10 rundzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 47 raz wygrał, 40 raz przez
nokaut!!!! Jak mistrz to mistrz!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • reeeyo Re: Michalczewski wygrał!!!! 29.03.03, 23:59
      Duch w narodzie rośnie!
      Polak umie przypier... , jeszcze.
      Tak Panie Chirac.
    • Gość: Wojtek Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 00:10
      Rzeczywiście nieźle ale chyba nasz mistrz już chyba słabnie ( możliwe że na
      murzynach to siniaków nie widać) jeśli chce pobić rekord wygranych czyli 50
      musi się spieszyć. Przyznaje , że poczatek wydawał mi się niepewny ale Darek
      jest długodystansowcem -no wygrał - bravo !!! :) obok Małysza to chyba jedyny
      Polski sportowiec, który przysparza radości :D, bo reprezentacja piłkarska
      niestety odwrotnie :(
      pozdrawiam zadowolonych :)
    • Gość: Vespa Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.03, 03:12
      Gość portalu: zonc napisał(a):

> Prze nokaut w 10 rundzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 47 raz wygrał, 40 raz przez
      > nokaut!!!! Jak mistrz to mistrz!!!!!!!!

Hej! Spokojnie. Nie w 10, a w 9 rundzie.
      48 raz wygral i 38 raz przez nokaut. To tak dla scislosci.
      A wogole, to jego walki przysporza mi kiedys problemow z sercem. Sytuacja byla
      napieta jak baranie jaja.
      Za to radosc po wygranej ogromna. Jeszcze dwie walki i wejdzie na stale do
      historii boksu. Uf...
      • Gość: zonc Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.awacom.pl 30.03.03, 11:12
        Prawdziwa ścisłość jest taka że wygrał 47 raz, a 40 przez noakut... a do
        rekordu który wynosi 48 a nie 50 brakuje mu jednej walki.... początek był serio
        słabiutki, ale on sie tylko lepić potrafił, ściskał go jak pedałek jakiś,
        jednak runda była przez to tak nudna że.... jedyna rzecz jaka mi humor
        poprawiła po tym extra meczu... buhaha... Janas leśnik do lasu a nie do
        kadry!!!! Żurawski na boisko!!!

cze pozdr
        • Gość: Vespa Re: Michalczewski wygrał!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 30.03.03, 12:33
          Skarbie, nie chce sie z toba klocic, ale uwierz mi, ze to byla jego 48 walka i
          38 przez ko.
          Poszperaj troche w informacjach, jak nie chcesz mi uwierzyc.

Pozdrawiam i zycze milej niedzieli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka