Dodaj do ulubionych

Samotni?samotne?

01.11.06, 23:17
może z innej beczki...ciągle tylko na forum o wyborach ;p pfuu blee

chyba sporo jest samotnych w naszej małej miejscowości...
interesujące że wiele jest atrakcyjnych panów../pań... ale ciągle w
pojedynke...
Obserwuj wątek
    • whatmore Re: Samotni?samotne? 02.11.06, 11:29
      Temat będzie bardzo trudny do porusznia.
      Wiele osób będzie dyskutowało nad tym, lecz do niczego to nie doprowadzi.
      Fajnie by było jakby ktoś dzięki temu forum poznał kogoś sobie bliskiego.
      Lecz to wymaga odwagi i odsłonięcia swojej twarzy, która jest ukryta za nickiem
      • ksantypa77 Re: Samotni?samotne? 02.11.06, 12:53
        Niektórzy nie obawiali się pokazać, kto kryje się pod nickiem...
        • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 04.11.06, 20:31
          oho... chyba odwagi forumowiczą zabrakło.. :D
          • sauber1 Re: Samotni?samotne? 05.11.06, 09:41
            olcia1232 napisała:

> oho... chyba odwagi forumowiczą zabrakło.. :D

Olcia, nie jest chyba tak źle jak myślisz, jeszcze się nie opędzisz, cierpliwości
      • atagadt Re: Samotni?samotne? 02.11.06, 14:16
        whatmore napisała:

> Fajnie by było jakby ktoś dzięki temu forum poznał kogoś sobie bliskiego.

"Miłość nie polega na patrzeniu tylko na siebie ale na patrzeniu w tym samym
        kierunku..."
    • sauber1 Re: Samotni?samotne? 02.11.06, 21:43
      olcia1232 napisała:

> może z innej beczki...ciągle tylko na forum o wyborach ;p pfuu blee
      >
      > chyba sporo jest samotnych w naszej małej miejscowości...
      > interesujące że wiele jest atrakcyjnych panów../pań... ale ciągle w
      > pojedynke...

Klub "samotnych serc" się marzy , a może to dobry pomysł na te jesienne wieczory???
      • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 02.11.06, 22:38
        ojjj a ja tam chętnie poznałabym kogoś przez internet :P no a potem na żywo
        oczywiście ;) ... no ale rzeczywiscie to "wymaga odwagi..."
        • sauber1 Re: Samotni?samotne? 02.11.06, 23:44
          olcia1232 napisała:

> ojjj a ja tam chętnie poznałabym kogoś przez internet :P no a potem na żywo
          > oczywiście ;) ... no ale rzeczywiscie to "wymaga odwagi..."

czy odwagi trzeba? dziwne może nie znam się na tym
          • staszek-boryna Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 08:44
            Teraz jest chyba taka moda SINGLEM BYĆ!!!
            • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 15:17
              Czy ja wiem czy taka moda??? to tylko jest tak okrzyknięte przez media...i
              czasy współczesne.
              A tak naprawde ludzie mimo wszystko chcą aby "ta druga " osoba kiedys się przy
              ich boku pojawiła.
              Ok np. wiele osob powie :jestem singlem... , ale mało kto doda...że chciałoby
              to zmienić.
              No cóż. Ja moge smiało sie przynać :P
              • atagadt Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 15:22
                olcia1232 napisała:

> Czy ja wiem czy taka moda??? to tylko jest tak okrzyknięte przez media...i
                > czasy współczesne.
                > A tak naprawde ludzie mimo wszystko chcą aby "ta druga " osoba kiedys się przy
                >
                > ich boku pojawiła.
                > Ok np. wiele osob powie :jestem singlem... , ale mało kto doda...że chciałoby
                > to zmienić.
                > No cóż. Ja moge smiało sie przynać :P

Oj Olcia ale Ci się zakopciło, rozumie ciągną mrozy i dobrze byłoby się
                przytulić do milutkiego cieplutkiego ciałka, a jak kochanego to super, myślę że
                wszystko możliwe tylko chcieć trzeba na prawdę.
                Pisz to dobry temat ;-))))))))))))))
                • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 15:28
                  mówią "chcieć to móc" no ale niestety nie zawsze tak jest...
                  a ja tam lubie mróz :P
                  • atagadt Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 15:42
                    olcia1232 napisała:

> mówią "chcieć to móc" no ale niestety nie zawsze tak jest...
                    > a ja tam lubie mróz :P

tak masz racje nie zawsze samotność oznacza to samo
              • herkus-monte Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 15:33
                Olcia to nie jestes sama. Tez sam i tez chce to zmienic
                • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 15:34
                  witam. pierwszy raz widze Cie na forum
                  ps. a jak długo sam...?
                  • whatmore Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 17:55
                    fajnie iż temacik sie rozwija- może sam zaczne cos pisać o sobie?
                    bravo olcia za odwagę się przyznania do bycia jak narazie w samotności
                  • herkus-monte Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 20:56
                    hmmm bedzie juz z 6 lat
                    • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 03.11.06, 21:29
                      dzięki dzięki, jestem odważna ale tylko na forum :) co innego na żywo .
                      6 lat??? oj to duzo... :( mam nadzieje ze az 6 lat nie bede musiala na kogoś
                      czekać...
                      ja od niedawna wolna... czasem z tym dobrze... czasem źle...
                      • sauber1 Re: Samotni?samotne? 05.11.06, 12:43
                        olcia1232 napisała:

> dzięki dzięki, jestem odważna ale tylko na forum :) co innego na żywo .
                        > 6 lat??? oj to duzo... :( mam nadzieje ze az 6 lat nie bede musiala na kogoś
                        > czekać...
                        > ja od niedawna wolna... czasem z tym dobrze... czasem źle...

Olcia, takie jest życie tak źle i tak niedobrze ale zawsze można to zmienić oby
                        na lepsze
                        • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 05.11.06, 13:57
                          czy zawsze mozna to zmienić? róznie sie mowi...wiesz, niekotrzy szukają wytrwale
                          i czasem na siłe drugiej osoby... a z kolei inni zyją z dnia na dzień z nadzieją
                          że jak za dotknięciem czarodziejskiej różczki ta druga osoba zagosci w ich zyciu.
                          to chyba dla mnie zbyt skomplikowane heheh/.
                          czasem jest ochota na to aby jednak szukać tej drugiej polowy...ale po kilku
                          niepowodzeniach...traci się chęci no i zaufanie do ludzi.
                          • sauber1 Re: Samotni?samotne? 05.11.06, 15:38
                            olcia1232 napisała:

> czy zawsze mozna to zmienić? róznie sie mowi...wiesz, niekotrzy szukają
                            wytrwal
                            > e
                            > i czasem na siłe drugiej osoby... a z kolei inni zyją z dnia na dzień z
                            nadziej
                            > ą
                            > że jak za dotknięciem czarodziejskiej różczki ta druga osoba zagosci w ich
                            zyci
                            > u.
                            > to chyba dla mnie zbyt skomplikowane heheh/.
                            > czasem jest ochota na to aby jednak szukać tej drugiej polowy...ale po kilku
                            > niepowodzeniach...traci się chęci no i zaufanie do ludzi.

W sumie masz rację, zaufanie tu jest najważniejsze ale tak otwarcie stawiasz
                            sprawę na tak małym forum to i nie dziw się że to jest tak jak z pochyłym
                            drzewem i kozą i nie miej do mnie pretensji ze tak to ująłem. Dla odważnych i
                            wytrwałych świat nalezy i nie muszą być to zawsze tylko dobre intencje, takie
                            jest życie ale jak ktoś czegoś bardzo pragnie to nagroda murowana, liczę na to
                            że podzielisz sie jak już osiągniez swój cel upragniony, by mozna było Ci
                            pogratulować.
                            • olcia1232 Re: Samotni?samotne? 05.11.06, 17:26
                              małe forum i co z tego :)
                              wiadomo że w necie nikt nie jest wbrew pozorom anonimowy. Ale nick moze byc
                              falszywy :)
                              ps. nie mam do ciebie zadnych pretensji...
                              • sauber1 Re: Samotni?samotne? 05.11.06, 18:10
                                olcia1232 napisała:

> małe forum i co z tego :)
                                > wiadomo że w necie nikt nie jest wbrew pozorom anonimowy. Ale nick moze byc
                                > falszywy :)
                                > ps. nie mam do ciebie zadnych pretensji...

I to mnie najbardziej cieszy, Olciu wiesz dobrze tez ze sieć niesie za sobą
                                wiele "anonimowości" i w takim przypadku najwięcej jest chętnych wyskoczyć na
                                bok po kryjomu przed tym co w domu ukrywa na krótkim łańcuchu sięgającym do
                                kuchni i łózka i dlatego zalecana jest tu ostrożność by zbędnie czasu nie tracić
                                ale nie zawsze tak musi być, trzeba mieć nocha :-))))))))))
                                • soltysradziejowa Re: Samotni?samotne? 08.11.06, 09:55
                                  szkoda iż 90% tematów tego forum to tematy polityczne.
                                  Ja mam tylko nadzieję, iż po wyborach wszystko się zmieni i to nasze forum
                                  zacznie NORMALNIE funkcjonować.
                                  wrócimy do tego fajnego temaciku
                                  • staszek-boryna Re: Samotni?samotne? 08.11.06, 10:22
                                    no właśnie Sołtysie. nudą wieje i żenadą a kiedyś tak wesoło tu bywało.
                                    • sauber1 wracamy do tego fajnego temaciku 11.11.06, 03:20
                                      staszek-boryna napisał:

> no właśnie Sołtysie. nudą wieje i żenadą a kiedyś tak wesoło tu bywało.

Było i się zmyło, jeszcze wczoraj tylu samotnych a teraz Solidarni w grupie i
                                      czy warto było płakać z tego powodu, macie panowie rację i wesoło będzie. Olcia
                                      zaraz się nam pochwali czekamy
                                      • olcia1232 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 11.11.06, 11:12
                                        ja mam się pochwalić??? pfff hehehe, a niby czym????
                                        to że sie nie odzywam na forum... phie...wiadomo czemu - wszystko krąży wokół
                                        wyborów ;] więc się nie wtrącam :)
                                        pozdrawiam.
                                        ps> nie wypowiadam się ale jestem cały czas obecna :P
                                        • sauber1 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 11.11.06, 14:51
                                          olcia1232 napisała:

> ja mam się pochwalić??? pfff hehehe, a niby czym????
                                          > to że sie nie odzywam na forum... phie...wiadomo czemu - wszystko krąży wokół
                                          > wyborów ;] więc się nie wtrącam :)
                                          > pozdrawiam.
                                          > ps> nie wypowiadam się ale jestem cały czas obecna :P

Ups, a ja już myślałem, ok. przepraszam ))))))))))))
                                          • olcia1232 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 11.11.06, 16:18
                                            no, no nie wiem co myślałeś... hihi moge się tylko "domyślać "

--------------
                                            " czasem w myślach posuwamy się za daleko " ;d
                                            • atagadt Re: wracamy do tego fajnego temaciku 12.11.06, 22:59
                                              olcia1232 napisała:

> no, no nie wiem co myślałeś... hihi moge się tylko "domyślać "

Olcia uśmiechnij się świat jest piękny )))))))))))))))))))))
                                            • sauber1 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 14.11.06, 19:14
                                              olcia1232 napisała:

> no, no nie wiem co myślałeś... hihi moge się tylko "domyślać "
                                              >
                                              > --------------
                                              > " czasem w myślach posuwamy się za daleko " ;d

Yo,elo Olcia, tak masz rację, czasem tak ale co byś powiedziała może tak na
                                              K3, co Ty na to??? myśle że MTV???
                                              • olcia1232 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 14.11.06, 23:13
                                                ???
                                                • roksi-n3 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 26.11.06, 10:53
                                                  Hej!
                                                  Fajny temacik,ale wróćcie do niego-samotna
                                                  • sauber1 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 26.11.06, 12:57
                                                    roksi-n3 napisała:

> Hej!
                                                    > Fajny temacik,ale wróćcie do niego-samotna

a jasne że fajny ))))))))))
                                                  • ka.30 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 08.12.06, 18:05
                                                    w koncu cos sie odmienilo w tym miasteczku:)
                                                  • ka.30 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 08.12.06, 18:06
                                                    widze ze troche samotnych jest jeszcze tutaj.
                                                  • sauber1 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 08.12.06, 18:44
                                                    ka.30 napisała:

> widze ze troche samotnych jest jeszcze tutaj.

A co to jakiś odstrzał sanitarny się szykuje ???
                                                  • ka.30 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 08.12.06, 18:07
                                                  • sauber1 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 08.12.06, 18:57
                                                    Niektórzy nie boją się fajnych tematów. S@motność, zima w śniegu, mógłby
                                                    popadać, kiedy ???
                                                  • olcia1232 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 09.12.06, 19:17
                                                    no widzę że temat założony przeze mnie , powraca jak bumerang.... ;) ale coś się
                                                    "rozmowa" nie klei..... , halo?? jest tam kto:> zimne, ciemne samotne wieczory?
                                                    eh to nie dla mnie/.... mysle ze dla was tez nie, więc ....może ktoś wywróci to
                                                    forum do góry "nogami"
                                                  • sauber1 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 09.12.06, 19:52
                                                    olcia1232 napisała:

> no widzę że temat założony przeze mnie , powraca jak bumerang.... ;) ale coś si
                                                    > ę
                                                    > "rozmowa" nie klei..... , halo?? jest tam kto:> zimne, ciemne samotne wiecz
                                                    > ory?
                                                    > eh to nie dla mnie/.... mysle ze dla was tez nie, więc ....może ktoś wywróci to
                                                    > forum do góry "nogami"
                                                    Witaj Olcia , a jak ma się kleić jak wszyscy latają za własnym cieniem a forum
                                                    jest tylko odskocznią w chwilach radości, skończyły się wybory, afera
                                                    rozporkowa, od poniedziałku coś pewnie nowego? , później nastrój świąteczny i w
                                                    nowym roku w nowym kroku, ważne że jest wesoło inaczej, o to nam wszystkim
                                                    chodziło, to też powód do zadowolenia, a człowiek na stare lata, na młode lata.
                                                  • lewatywa6 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 09.12.06, 20:55
                                                    Tu mnie jeszcze nie było. Ja również czuję się samotny, a buszowanie po necie i
                                                    krytyka idiotycznie piszących tu ludzi, rajcuje mnie bardziej niż seks. Mój
                                                    boże, ile muszę naczytać się tych głupot ile naskładać słów, aby głupka nie
                                                    urazić, a i mądrego nieb skrzywdzić. Sam często myślę, czy jestem jeszcze w
                                                    miarę normalny, czy wskazówka przeszła już na wariacką stronę. W gruncie rzeczy
                                                    jestem normalnym człowiekiem i chętnie porozmawiał bym z normalnymi ludźmi, ale
                                                    jak tu pisac, jeśli wnet ktoś wtrąci a to Łyżwińskiego a to wice pożal się boże
                                                    starostę - (Tylko mi starosty nie ruszać!!) Nie jestem jeszcze starym
                                                    człowiekiem, a nawet powiedzieć mogę, że młodym - choć nie tak bardzo. Brak mi
                                                    w tym świacie, nie tylko tu, - zwyczajnej normalności. Jak ona powinna
                                                    wyglądać? Honor ludzki - nie mylić z honorem polityka ,- rzecz święta,
                                                    godność - nie dotyczy polityków, to zasada nr 1, klasa człowieka, no z tym
                                                    człowiek się rodzi i tu nie ma wielkiego wyboru. Wielu jest wśród nas
                                                    wykształconych ludzi z zaszczytami( sami sobie dali!), ale jak w gównie się
                                                    ktoś urodził to słoma będzie mu wystawać nawet z trumny. No i jak tu nie
                                                    płakać?
                                                  • sauber1 Re: wracamy do tego fajnego temaciku 09.12.06, 21:18
                                                    sauber1 napisał:

> olcia1232 napisała:
                                                    >
                                                    > > no widzę że temat założony przeze mnie , powraca jak bumerang.... ;) ale
                                                    > coś si
                                                    > > ę
                                                    > > "rozmowa" nie klei..... , halo?? jest tam kto:> zimne, ciemne samotne
                                                    > wiecz
                                                    > > ory?
                                                    > > eh to nie dla mnie/.... mysle ze dla was tez nie, więc ....może ktoś wywr
                                                    > óci to
                                                    > > forum do góry "nogami"
                                                    > Witaj Olcia , a jak ma się kleić jak wszyscy latają za własnym cieniem a forum
                                                    > jest tylko odskocznią w chwilach radości, skończyły się wybory, afera
                                                    > rozporkowa, od poniedziałku coś pewnie nowego? , później nastrój świąteczny i w
                                                    > nowym roku w nowym kroku, ważne że jest wesoło inaczej, o to nam wszystkim
                                                    > chodziło, to też powód do zadowolenia, a człowiek na stare lata, na młode lata.
                                                    >

Innych nie sądzę, sam też lecę na pieniądze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka