coooler1 02.11.06, 22:02 Wiadomo już gdzie i kiedy powstanie ta fabryka w Bydzi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikimaus11 Re: Fabryka Flextronics w Bydgoszczy 03.11.06, 08:50 Niestety, chyba masz nieświeże informacje. Ta fabryka nie powstanie w Bydgoszczy - wycofała się z inwestycji (to informacja sprzed kilku dni, chyba, że się coś zmieniło). Odpowiedz Link Zgłoś
mikimaus11 Re: Fabryka Flextronics w Bydgoszczy 03.11.06, 08:51 A miała powstać na terenie Lucent Technologies w miejsce likwidowanej APW. Odpowiedz Link Zgłoś
bydsk Re: Fabryka Flextronics w Bydgoszczy 03.11.06, 10:25 APW...wiadomo w Płońsku...Ale FLEXTRONICS-em to bym się w ogóle nie przejmował...Dla mnie to żaden inwestor...kiedyś już o tym pisałem... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=48421092&a=48421092 Też słyszałem,że zrezygnowali z inwestycji w Bydgoszczy,ale na razie nic nie jest do końca przesądzone...Podobno bardziej ich zainteresowała SSE w Grudziądzu (bardzo wirtualna póki co)...Prawdopodobnie będą drugim inwestorem po POLPAK-u...Bardziej martwi mnie jednak JUTRZENKA...Wczoraj dowiedziałem się,że z początkiem przyszłego roku nastąpi kolejny etap wyprowadzania firmy z Bydgoszczy...Dzisiejsza JUTRZENKA nie jest już tak dobrym pracodawcą jakim była kiedyś,ale przy FLEXTRONICS-ie to naprawdę świetna firma... Odpowiedz Link Zgłoś
akrytas Re: Fabryka Flextronics w Bydgoszczy 03.11.06, 12:54 bydsk napisał: > Bardziej martwi mnie jednak JUTRZENKA...Wczoraj dowiedziałem > się,że z początkiem przyszłego roku nastąpi kolejny etap wyprowadzania firmy > z Bydgoszczy... A konkretnie, na czym ten "kolejny etap" miałby polegać? Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: Fabryka Flextronics w Bydgoszczy 03.11.06, 12:04 Trochę dziwne to co mówicie, bo ostatnio były ogłoszenia w gazecie, że poszukują pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś