Dodaj do ulubionych

Reklama NetBiT-u.

12.11.01, 12:34
Chodzi o to, aby NetBiT stał się organizacją popularną w województwie, a co za
tym idzie, rozszerzał się o nowych członków. Czy - według Was - popularność
jest nam potrzebna, a jeżeli tak, to jak ją zdobywać?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ted® Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 14:59
      potrzebna
      najpierw internet, jak bedzie dopracowa strona www
    • krotoss Re: Reklama NetBiT-u. 12.11.01, 18:10
      Rozglos, a raczej dzieki niemu nowi czlonkowie przydadza sie nam na pewno.
      Mysle ze bardzo dobrym (choc ciezkim do wykonania) byl pomysl na zorganizowanie
      sparingu żużlowców pod szyldem NetBiT. Jak wszyscy wiemy w tym sporcie
      ma "usjcie" animozja bydgosko-torunska, wiec byl by to dobry pomysl. Moze teraz
      odezwa sie jakies glosy bo wczesniej zostala ta propozycja przemilczana. Ja ze
      swojej strony deklaruje pomoc w miare moich mozliwosci, Adek (pomyslodawca)
      deklarowal iz wie gdzie ewentulanie z tym sie udac. Czekam na kolejne glosy w
      tej sprawie, jak i oczywiscie nowe pomysly do tego watku.

KroTosS

Ps.Oczywisci echodzi o sparing druzyn z Bydgoszczy i Torunia.
      • Gość: atomski Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 14:30
        Jesli wiecie jak to zrobić ,to tylko...
        ... mogę przyklasnąć !

Tylko,zeby nie było,ze za znaczek NETBITU na ramieniu Golloba będę musiał
        oddać samochód.
        Już nie umiem pieszo :((((((((((((
        Swoją drogą jestem bardzo ciekaw jak sobie to wyobrażacie .Odzew pewnie był
        zerowy,bo wszyscy pomyśleli,że się z Adkiem wygłupiacie ?
        • krotoss Re: Reklama NetBiT-u. 13.11.01, 14:50
          No dokladnie odzew byl dokladnie jak mowisz ZEROWY... Ciezko jest bardzo ale
          sprubowac nie zawadzi tylko musimy cos soba przedstawiac-plan idea itd. inaczej
          sie nie da...

KroTosS

Ps.Gazeta Wyborcza jako wielki oredownik naszej dzialalnosci tez pewnie by
          mogla wrzucic do tego jakis pomocny kamyczek...
          • Gość: atomski Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 15:12
            Kiedyś może i orędownik.
            Teraz trzeba zasłużyć :)))))))))))
            • krotoss Re: Reklama NetBiT-u. 13.11.01, 15:19
              RAcja ale my oboje jako zwolennicy OEM'owych wydan GW bedziemy kolili GW w
              oczy ;-D

KroTosS

Ps.Banner "pajacyka" jest na www NetBiT'u zz fotkami zaraz zaczynam walczyc.
              • debett Re: Reklama NetBiT-u. 14.11.01, 10:44
                Sparing żużlowców Apatora i Polonii, to bardzo dobry pomysł. Musielibyśmy
                jednak poszukać sponsorów na te zawody, a z tym bywa różnie. Po pamiętnych
                gestach z końcówki sezonu myślę, że żużlowców obu ekip, jak i trenerów do
                udziału w tych zawodach pewnie nie trzeba byłoby namawiać, o ile oczywiście
                będą mieli wolny termin. Jeżeli nie uda się zrealizować tego pomysłu, to
                proponuję coś, co chodzi za mną już od dłuższego czasu, i też dotyczy meczu
                derbowego. Przed meczem ligowym, zarówno w Toruniu jak i Bydgoszczy, dać
                spikerowi do odczytania komunikat, w którym zawarte byłyby wszelkie informacje
                o NetBiT. Kibice (i ci normali i ci nienormalni) dowiedzieliby się wreszcie, że
                istnieje w ich mieście jedyna w swoim rodzaju organizacja, która działa w
                sprawie poprawy stosunków toruńsko - bydgoskich.
                • Gość: ALF Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 14:07

A po co spikerowi dać do odczytania. Lepiej ty debet rozbierz się do naga i
                  wyskocz na środek stadionu. Taki spragniony popularności jesteś to zrób to.
                  Napewno wszyscy paluchami na ulicy będą cię pokazywali.
                  Twój Alf
                  • Gość: debett Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 14:36
                    Muszę cię zmartwić, ale nie mam zwyczaju spełniać zboczonych zachcianek
                    homoseksualistów. Mam jednak ja coś dla ciebie. Poszukujemy błazna, który na
                    imprezach bawiłby całe towarzystwo. Wyobraź sobie: stadion pełen ludzi, a ty na
                    środku strugasz z siebie wariata. Czyż to nie to, o czym marzysz? Śmieszyłeś
                    ludzi, grając w serialu, śmieszyć możesz i teraz, alfiku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka