debett 12.11.01, 12:34 Chodzi o to, aby NetBiT stał się organizacją popularną w województwie, a co za tym idzie, rozszerzał się o nowych członków. Czy - według Was - popularność jest nam potrzebna, a jeżeli tak, to jak ją zdobywać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 12.11.01, 14:59 potrzebna najpierw internet, jak bedzie dopracowa strona www Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Reklama NetBiT-u. 12.11.01, 18:10 Rozglos, a raczej dzieki niemu nowi czlonkowie przydadza sie nam na pewno. Mysle ze bardzo dobrym (choc ciezkim do wykonania) byl pomysl na zorganizowanie sparingu żużlowców pod szyldem NetBiT. Jak wszyscy wiemy w tym sporcie ma "usjcie" animozja bydgosko-torunska, wiec byl by to dobry pomysl. Moze teraz odezwa sie jakies glosy bo wczesniej zostala ta propozycja przemilczana. Ja ze swojej strony deklaruje pomoc w miare moich mozliwosci, Adek (pomyslodawca) deklarowal iz wie gdzie ewentulanie z tym sie udac. Czekam na kolejne glosy w tej sprawie, jak i oczywiscie nowe pomysly do tego watku. KroTosS Ps.Oczywisci echodzi o sparing druzyn z Bydgoszczy i Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 14:30 Jesli wiecie jak to zrobić ,to tylko... ... mogę przyklasnąć ! Tylko,zeby nie było,ze za znaczek NETBITU na ramieniu Golloba będę musiał oddać samochód. Już nie umiem pieszo :(((((((((((( Swoją drogą jestem bardzo ciekaw jak sobie to wyobrażacie .Odzew pewnie był zerowy,bo wszyscy pomyśleli,że się z Adkiem wygłupiacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Reklama NetBiT-u. 13.11.01, 14:50 No dokladnie odzew byl dokladnie jak mowisz ZEROWY... Ciezko jest bardzo ale sprubowac nie zawadzi tylko musimy cos soba przedstawiac-plan idea itd. inaczej sie nie da... KroTosS Ps.Gazeta Wyborcza jako wielki oredownik naszej dzialalnosci tez pewnie by mogla wrzucic do tego jakis pomocny kamyczek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.11.01, 15:12 Kiedyś może i orędownik. Teraz trzeba zasłużyć :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Reklama NetBiT-u. 13.11.01, 15:19 RAcja ale my oboje jako zwolennicy OEM'owych wydan GW bedziemy kolili GW w oczy ;-D KroTosS Ps.Banner "pajacyka" jest na www NetBiT'u zz fotkami zaraz zaczynam walczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Reklama NetBiT-u. 14.11.01, 10:44 Sparing żużlowców Apatora i Polonii, to bardzo dobry pomysł. Musielibyśmy jednak poszukać sponsorów na te zawody, a z tym bywa różnie. Po pamiętnych gestach z końcówki sezonu myślę, że żużlowców obu ekip, jak i trenerów do udziału w tych zawodach pewnie nie trzeba byłoby namawiać, o ile oczywiście będą mieli wolny termin. Jeżeli nie uda się zrealizować tego pomysłu, to proponuję coś, co chodzi za mną już od dłuższego czasu, i też dotyczy meczu derbowego. Przed meczem ligowym, zarówno w Toruniu jak i Bydgoszczy, dać spikerowi do odczytania komunikat, w którym zawarte byłyby wszelkie informacje o NetBiT. Kibice (i ci normali i ci nienormalni) dowiedzieliby się wreszcie, że istnieje w ich mieście jedyna w swoim rodzaju organizacja, która działa w sprawie poprawy stosunków toruńsko - bydgoskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALF Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 14:07 A po co spikerowi dać do odczytania. Lepiej ty debet rozbierz się do naga i wyskocz na środek stadionu. Taki spragniony popularności jesteś to zrób to. Napewno wszyscy paluchami na ulicy będą cię pokazywali. Twój Alf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: debett Re: Reklama NetBiT-u. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 14:36 Muszę cię zmartwić, ale nie mam zwyczaju spełniać zboczonych zachcianek homoseksualistów. Mam jednak ja coś dla ciebie. Poszukujemy błazna, który na imprezach bawiłby całe towarzystwo. Wyobraź sobie: stadion pełen ludzi, a ty na środku strugasz z siebie wariata. Czyż to nie to, o czym marzysz? Śmieszyłeś ludzi, grając w serialu, śmieszyć możesz i teraz, alfiku. Odpowiedz Link Zgłoś