Gość: NIN IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 10:42 W radio dziś zapodali, że od północy mamy święto Policji. Czapki z głów panowie. A myślałem, że obchody z cyklu "Święto Kominiarza" odeszły w niepamięć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 10:47 Jutro wiadmości o 19.30 : Policjant postrzelił się śmiertelnie z własnej broni podczas imprezy. Stwierdzono 3 promile alkoholu w wydychanym powietrzu. Policjant na pasach śmiertelnie potrącił dwoje dzieci i staruszkę po czym zbiegł z miejsca wypadku. Po pościgu ulicami miasta został zatrzymany. Stwierdzono 3,6 promila alkoholu w wydychanym powietrzu. Policjant pogryzł psa. Nie wiadomo kto pierwszy zaczął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: SMERFY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.07.02, 10:51 A ja mam pytanie, czy strażnikom miejskim też można składać życzenia i wiązanki kwiatów, czy też mają oni odrębne święto (może Dzień Pieszego Pasażera). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 10:57 Straż Miejska? Zajeb..... skurw..... Zatrzymuje policjant studenta, legitymuje go, otwiera dowód i czyta: - Widzę, że nie pracujemy. - Nie pracujemy - potwierdza student. - Opieprzamy się... - mówi dalej policjant. - Ano, opieprzamy się - potwierdza student. - O, studiujemy... - rzecze policjant. - Nie – odpowiada grzecznie student. - Tylko ja studiuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 10:57 Gość portalu: KAB napisał(a): > A ja mam pytanie, czy strażnikom miejskim też można składać życzenia i wiązanki > > kwiatów, czy też mają oni odrębne święto (może Dzień Pieszego Pasażera). Jak najbardziej odrębne! Przecież to inny rodzaj służby. Strażnik jest bliżej zwykłego obywatela, jest niejako jego powiernikiem. Najgorsze są te mrożące krew w żyłach sceny pogoni strażników miejskich głównym ulicami za bezpańskimi psami! Nawet medale za to dostają. Chyba należy im się w związku z tym osobne święto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 11:11 Koleżanki i koledzy, realizacja nakreślonych zadań programowych spełnia istotną rolę w kształtowaniu systemu powszechnego uczestnictwa. Z drugiej strony stały wzrost ilości i zakres naszej aktywności wymaga sprecyzowania i określenia postaw uczestników wobec zadań stawianych przez organizację. Nie zapominajmy jednak, że nowy model działalności organizacyjnej zabezpiecza udział szerokiej grupie w kształtowaniu kierunków postępowego wychowania. Wagi i znaczenia tych problemów nie trzeba szerzej uzasadniać, ponieważ konsultacja z szerokim aktywem pociąga za sobą proces wdrażania i unowocześniania form oddziaływania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 11:13 Zagadka: Jak śpi policjant a jak śpi mikołaj? - policjant śpi z pałą w ręce, - a mikołaj z worem na plecach.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 24.07.02, 11:33 Policjant zatrzymuje samochód. - Proszę pana, przejechał pan skrzyżowanie na czerwonym świetle. Będzie mandacik. - Panie władzo, ja bardzo przepraszam, naprawdę nie zauważyłem. A tak szczerze mówiąc, to jestem daltonistą. Skonfundowany policjant daruje mu mandat. Wieczorem, gdy zdaje służbę koledze, mówi: - Spotkałem dzisiaj na mieście daltonistę. Świetnie mówił po polsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: SMERFY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 13:34 Miło (???) mi zawiadomić, że z okazji obchodzonego 24 lipca Święta Policji, 670 funkcjonariuszy z województwa kujawsko-pomorskiego awansowano na wyższe stopnie. Wśród nich znaleźli się również wąbrzescy funkcjonariusze. Jak podały Nowości swe awanse odbiorą uroczyście w piątek. Może oddelegujemy kogoś z kwiatami, aby okazać naszą solidarność. Ja niestety nie mogę, bo jestem sam w robocie:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 13:42 Gość portalu: KAB napisał(a): > Miło (???) mi zawiadomić, że z okazji obchodzonego 24 lipca Święta Policji, 670 > > funkcjonariuszy z województwa kujawsko-pomorskiego awansowano na wyższe stopnie > . > Wśród nich znaleźli się również wąbrzescy funkcjonariusze. Jak podały Nowości > swe awanse odbiorą uroczyście w piątek. Może oddelegujemy kogoś z kwiatami, aby > > okazać naszą solidarność. Ja niestety nie mogę, bo jestem sam w robocie:-((( Ja proponuje HUberta, bo cos ostatnio sie obija na naszym Forum. Może jak wręczy kwiatki naszym glinom to mu przejdzie nostalgia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 13:43 Hubert pójdzie. Jedyny który nie narobi obciachu, wie gdzie stanąć, co powiedzieć, na bankiecie sie nie upije. Nie widzę lepszego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 13:45 Tylko się wam wydaje. Wpuśc takiego do łazienki to nawet mydło wpierdoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 13:47 I w dodatku wygląd ma odpowiedni. I ten uśmiech. Mona lisa to jest przy nim cieniutka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 13:51 Pamiętajcie forumowicze św. Trójca czuwa i nadzoruje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: SMERFY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 13:55 Gość portalu: NIN napisał(a): > Pamiętajcie forumowicze św. Trójca czuwa i nadzoruje ! Ale się nieboskłon rozbujał. Szkoda, że nie ma Was dwóch to pasowałaby Wam ksywka dziadki z loży w Mupet Show;-))) No ale trudno. Co tam ja biedny Fazi:- ))). A Hubert niech też się wypowie co o tym sądzi, dopuśćcie go do kompa bo aż piszczy za Waszymi plecami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 14:00 Gość portalu: KAB napisał(a): > ))). A Hubert niech też się wypowie co o tym sądzi, dopuśćcie go do kompa bo aż piszczy za Waszymi plecami... Kurde KAB ile razy mamy ci powtarzać, że każdy z nas ma osobny komp i każdy z ans pisze osobno. Czy to takie trudne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: SMERFY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:04 Gość portalu: maciej napisał(a): > Kurde KAB ile razy mamy ci powtarzać, że każdy z nas ma osobny komp i każdy z > ans pisze osobno. Czy to takie trudne? Dobra, dobra, św. Trójca to jedność. Lubię gdy się tak denerwujecie;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 14:20 Człowiek siedzi sobie spokojnie a tu już - i to za plecami - z kwiatami do gliniarzy go wysyłają. Nieładnie Panowie, nieładnie. Ale skoro dzisiaj jest święto gliniarzy to będzi można spokojnie wieczorem samochodem po naszym mieście pobagrować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAB Re: SMERFY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 25.07.02, 14:52 Gość portalu: Hubert napisał(a): > Człowiek siedzi sobie spokojnie a tu już - i to za plecami - z kwiatami do > gliniarzy go wysyłają. No i widzicie Hubert sam się przyznał, że siedział sobie spokojnie za Waszymi plecami (nawet nie domagał się dostępu do kompa!), a Wy go ordynarnie wrobiliście w tych gliniarzy. Oj nieładnie Panowie, nieładnie;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 14:35 Gość portalu: KAB napisał(a): > Gość portalu: NIN napisał(a): A Hubert niech też się wypowie co o tym sądzi, dopuśćcie go do kompa bo aż piszczy za Waszymi plecami... Pragnałbym zwrócic ci uwage KAB, na fakt, że niektóre nasze posty wychodza w tej samej minucie (nie da sie tego zrobic z jednego kompa - nie wierzysz spróbuj), więc zingeruje twoje żaluzje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIN Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 14:39 Św. Trójca analizuje możliwość wprowadzenie cenzury, aby nie podkopywano jej autorytetu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Figo Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 14:40 Cholera, za mało ściałem poprzedniego posta. Sorki. Hubercik. Jakbys częsciej bywał na forum, to mógłbyś się bronic. A tak spokojnie możemy ci rabac dupę, bo i tak cię nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hubert Re: SMERFY IP: gateway.d* / 10.3.36.* 25.07.02, 15:04 Gość portalu: Figo napisał(a): > Hubercik. Jakbys częsciej bywał na forum, to mógłbyś się bronic. A tak spokojni > e możemy ci rabac dupę, bo i tak cię nie ma. Zdaję sobie z tego sprawę ale niestety nie mogę tak często do Was zaglądać - jednak są ciekawsze tematy niż Hubert - ale najłatwiej gada się o nieobecnych prawda ?!? - tylko, że to nieładnie. Odpowiedz Link Zgłoś