Dodaj do ulubionych

Reklama PiS

08.11.06, 08:26
Przychodzi Renata Beger do siedziby PiS i spotyka Lipinskiego.
> > - O, to Renata Beger. Co Pani tu robi?
> > - Przyszlam reklamowac wasz nowy rzad.
> > - A powie Pani, ze zalatwiamy stolki?
> > - A zalatwiacie?
> > - No tak.
> > - Zalatwiaja!
> > - I miejsca na listach wyborczych dla rodziny.
> > - A zalatwiacie?
> > - Zalatwiamy.
> > - Zalatwiaja!
> > - I weksle splacamy.
> > - I weksle splacaja!
> > Prawo i Sprawiedliwosc. Jak mowia tak robia!
Obserwuj wątek
    • herkus-monte Re: Reklama PiS 08.11.06, 08:46
      dobre :)))))
    • czeremcha77 Re: Reklama PiS 08.11.06, 09:38
      hihihihihi
    • lewatywa6 Re: Reklama PiS 08.11.06, 21:57
      Ty człowieku to wszędzie nasrasz jeszcze nie czytałem twojej wypowiedzi
      normalnej tylko jak byś miał rozwolnienie może lewatywka dobrze ci zrobi? Olać
      Pis, tylko olewajmy wszystkich po równo a ty depczesz jednych i piszesz ćmoku
      że inny to dobry bo nie był w PZPR a znów w osięcinach ten dobry ( dobry bo
      czerwony) a inny to zły Jak jesteś komuszą gnidą to siedź i czytaj ale nic na
      innych nie pisz a jeśli już piszesz to uczciwie. Opowiem ci inną bajeczkę
      Przychodzi Rywin do Michnika... znasz? to albo Przychodzi Jakubowska do
      Szteligi i mówi wiesz te 90 milionów łapówki to ty nie dostaniesz, bo ja je
      wezmę ... To twoi idole a może chcesz z radziejowskiego podwórka? to tylko
      napisz a dostaniesz całą gamę, aby ci nie było nudno popatrz tylko kto startuje
      z Kujaw i Porozumienia samorządowego czyli z PZPR bis Jesteś tam. To bądź
      spokjny za kilka dni usiądź przed komputerem a ja prześlę ci wyniki wyborów jak
      nic tam cię nie będzie Pa
      • dzordzdabliu Re: Reklama PiS 09.11.06, 07:53
        Widzę Drogi Lewatywo że razem jestesmy wszędzie... na dobre i na złe. Masz
        dobrą orientację na tematy gminne zwłaszcza gminy Topólka... Twój styl pisania
        mi kogoś przypomina. Zwłaszcza to jak się oburzasz jak ktoś żle pisze na prawą
        stronę.Bp przecież tam jest wszystko cacy: nie ma afer,nie ma przekrętów...
        Wiesz co najlepiej zrób sobie sam lewatywe może się oczyścisz z tego jadu który
        w sobie nosisz. Z prezydenckim pozdrowieniem S....j D...u
        • lewatywa6 Re: Reklama PiS 09.11.06, 19:36
          oj dzordz jaki ty niemiły Mnie prawica tak samo kręci jak jewica i na dodatek
          środek. Wiesz doskonale że mojm idolem jest andrew L nie obrażaj się Ja się nie
          wyśmiewam z nikogo wskazuję tylko paluchem że nie można miećm klapek na oczach
          Patrzmy naokoło. wszystko , wszystkie partie to niezłe dno, ale mówmy o tym
          jednako Ty uparłeś się że kujawy lewica to jedno wielkie dobro jakie nas może
          spotkać. Popatrz na tych kandydatów popatrz op okręgach nie widzisz że i tam
          tego łajna jest sporo? Jeśli chcesz możemy przeanalizować nazwisko po nazwisku
          tak na lewicy jak na prawicy i rzecz jasna w centrum Nie jestem z Topólki choć
          mieszkam tuż tuż miedzy. mieszkam na styku trzech gmin- jakich nie powiem bo to
          by było zbyt łatwe Zakończyłem krytykę forowiczów gdyż zauważyłem że zmądrzeli
          Z tobą spotykam się na kilku forach gminnych i również domyślam się kim jesteś
          Zrobiłem sobie analizę nie tylko stylu - bo to można podrobić co sprawdziłem
          czasy twoich wejść. to daje do myślenia , ale przecież nie o to chodzi. Ja
          proponuję Jeśli chcesz to pogadajmy o konkretnychosobach np do gminy MOże to
          być gmina topólka Bytoń dobre radziejów a najlepiej Piotrków tam jest o czym
          porozmawiać Trzymaj się dzordzdabliu
          • herkus-monte Re: Reklama PiS 09.11.06, 20:01
            Wynika z tego ze jestes bez grzechu tak?
          • pd15 Re: Reklama PiS 24.04.07, 13:59
            I co? I co? Przeanalizowaleś, sprawdzileś, zrobileś księgę wejść i wyjść? U
            forowiczów zauważyleś, że zmądrzeli a u siebie?
      • sauber1 Za co siedział Rywin??? 14.11.06, 17:18
        lewatywa6 napisał:

>Opowiem ci inną bajeczkę
        > Przychodzi Rywin do Michnika... znasz? to albo Przychodzi Jakubowska do
        > Szteligi i mówi wiesz te 90 milionów łapówki to ty nie dostaniesz, bo ja je
        > wezmę ...

A tak właśnie, co w tym temacie w mediach ciekawego usłyszymy w tych dniach -
        ciekawe???
        • sauber1 Re: Za co siedział Rywin??? 14.11.06, 17:36
          Osięciny
          Re: jak nie lubię Samoobrony...
          Autor: sauber1
          Data: 27.09.06, 23:21
          dziewica_osiecinska napisała:

>Rywin za coś takiego siedzi juz jakis czas,

A za co lub za kogo tak naprawdę siedzi Rywin? to jest też bardzo ciekawa
          zagadka, oficjalnie za płatna protekcję, o Agorze wiemy a gdzie druga strona?
          myśle ze to chodzi o byłą "grupe trzymajacą władzę" Czy to niezbyt zadlugo trwa
          ta tajemnica?
          (bedzie nowy tydzień nowe sensacje też chyba?)

Długi coś ten tydzień był, dobrze że się zaczął w ogóle???
          • sauber1 Re: Za co siedział Rywin??? 24.04.07, 09:07
            sauber1 napisał:

> Długi coś ten tydzień był, dobrze że się zaczął w ogóle???

czyżby było prawdziwe powiedzenie, że co się odwlecze to nie uciecze???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka