Dodaj do ulubionych

Głosujcie na Jasiakiewicza!!!!

13.11.06, 13:02
Tylko nie na Kondoma!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • gracz_nr_1 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 13.11.06, 16:25
      Tak tez zrobie! Dombrowicz musi odejsc!
      • bebert007 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 14.11.06, 16:22
        wybór na mniejsze zło dla Bydgoszczy
        • muminek67 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 14.11.06, 16:51
          dla mnie mniejszym złem jest juz chyba Dombrowicz, a nie stary alkoholik
          Jasiakiewicz za którego kadencji zupełnie nic sie w mieście nie działo. Ja nie
          chcę wrócić do stagnacji sprzed 4 lat.
          • a_creep Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 14.11.06, 16:54
            Możesz zdefiniować "coś" (co się działo za Dombrowicza) i "nic" (co się nie działo za Jasiakiewicza)?
          • ka_zet Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 14.11.06, 19:33
            muminek67 napisała:

> dla mnie mniejszym złem jest juz chyba Dombrowicz, a nie stary alkoholik
            > Jasiakiewicz za którego kadencji zupełnie nic sie w mieście nie działo. Ja nie
            > chcę wrócić do stagnacji sprzed 4 lat.

Ja np. zdecydowanie wolę stagnację z lat 1998-2002 niż z lat 2002-2006, bo ta ostatnia to były
            momentami ześlizgi do tyłu. Do tego dobił mnie prezentowany przez miłościwie nam panującego
            ambitny program dalszych ześlizgów na lata 2006-2010 oraz styl prowadzenia kampanii wyborczej.
            Ba, nawet kiełbasa wyborcza jakaś zeschnięta, pozieleniała i w mikroskopijnych ilościach.

Gdybym miał w drugiej turze wybór między Dombrowiczem a Walkowiakiem, głosowałbym na
            Walkowiaka. Gdyby wybór był między Dombrowiczem a rozwielitką, głosowałbym na rozwielitkę.
            • kokakuba Będę głosować przeciwko Jasiakiewiczowi 14.11.06, 21:14
              na cokolwiek, co się rusza.
              • a_creep Re: Będę głosować przeciwko Jasiakiewiczowi 14.11.06, 21:27
                Tak z ciekawości, czemu?
          • kanton2 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 14.11.06, 19:38
            Jako za Dombrowicza się działo bardzo dużo pod koniec roku 2004 i na początku
            2005 kiedy to oddawano majątek naszej AMB i szpital dr Jurasza do Torunia.
            • muminek67 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 17.11.06, 09:03
              Skoro Jasiakiewicz jest taki och i ach to dlaczego nie został na 2 kadencję 4
              lata temu? Ja pamietam go tylko z tego jak 4 lata temu mojemu ojcu (wpływowemu
              człowiekowi) obiecywał cuda wianki za poparcie...
              Dombrowicz zrobił mi drogę do domu, wysłał mnie do Rzymu, nawet jak byłam w
              Turcji to wiedzieli co to Bydgoszcz, poza tym chyba nie chce mi się Wam
              tłumaczyć. W kazdym razie Jasiakiewicz z otyłością mnie nie przekonuje. A teraz
              proszę - zjebcie mnie za to, że nie mam takich poglądów jak Wy...
              • wonder1 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 17.11.06, 20:51
                Dlaczego Cię mamy z..? Przecież jest pluralizm. Ale tusza kandydatów
                decyduje o Twoim głosie to jest to dość dziwne. No chyba, że Pan Konstanty
                uwiódł Cię swoim figlarnym spojrzeniem, nerwowym uśmieszkiem i słodko-pierdzącą
                gadką, którą serwuje nam już czwarty rok. Pozdrawiam.
          • tutejszy80 Za Jasiakiewicza działo się wiele! 15.11.06, 12:18
            >Ja nie chcę wrócić do stagnacji sprzed 4 lat.

O czym mówisz? Za kadencji Jasiakiewicza miasto rozkwitało, było przygotowane
            na wejście Polski do UE - później wszystko zostało zaprzepaszczone, inwestycje
            wstrzymane.

Tutaj znajdziesz dokonania Jasiakiewicza:
            www.jasiakiewicz.pl/sys/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=27&PHPSESSID=ea0432d881dbc639b8d7ade4f
            848848f

A tutaj znajdziesz coś czego możemy się wstydzić - kompromitacja Dombrowicza i
            degradacja miasta:
            www.jasiakiewicz.pl/sys/index.php?option=com_content&task=view&id=59&Itemid=30
    • krysmat Re:Oddam glos na Jasiakiewicza 14.11.06, 21:54
      Chce aby moje miasto ruszylo z miejsca .Moim priorytetem nie sa kwiaty na
      rondach .Chce cargo sse tramwajow chce aby miasto pozyskiwalo kase z UE.Dlatego
      moj glos na Jasiakiewicza.Dombrowicz musi odejsc dosc naszkodzil
      miastu!!!!!!!!!!!!
      • brombergcity Tylko Jasiakiewicz! 15.11.06, 11:41
        Bez względu na przeszłość tego Pana, kazdy kto ma choc odrobine rozsądku
        twierdzi, że Jasiakiewicz to ostatnia deska ratunku. Precz z Konkomem!!!
        • kokakuba Re: Tylko Jasiakiewicz! 15.11.06, 21:27
          ... a także pontonem i kompotem!!! Nasi lurą!
          • brombergcity [...] 16.11.06, 11:25
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • uniwerki Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 17.11.06, 10:20
      Tak to jest jedyna opcja na dziś żeby Bydgoszcz nie stała się miastem pwiatowym
      jak bez urazy dla tych miejscowości np. Koronowo czy Świecie tyle że mamy
      tramwaje i więcej pomników.

---------------------
      Dombrowicz musi odejść!!!
    • socceraras Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 17.11.06, 12:13
      Dombrowicz to najbardziej zalatany prezydent w Polsce. Lotnicze podróże bez
      celu po całym świecie to chyba jego hobby. Szkoda tylko, że za kasę podatników.
      Kto chce mieszkać we wsi z tramwajami niech głosuje na Dombrowicza. Ja nie chcę.
      • pani_pelagia1 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza!!!! 17.11.06, 23:14
        no pewnie
    • uniwerki Głosujcie na Jasiakiewicza! 17.11.06, 23:54
      Godzina zemsty nadeszła. Wreszcie mogę podziękować p.Dombrowiczowi za
      likwidację mojej życiowej pasji czyli BKS Polonia. Zemsta jest słodka. I tak
      naprawdę to wiem że wszyscy...
      • gracz_nr_1 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza! 19.11.06, 20:36
        Jezeli Dombrowicz zostanie to bedzie to tragedia dla calego miasta !
        • icom1 Re: Głosujcie na Jasiakiewicza! 19.11.06, 22:24
          Dombrowicz to zwykły truteń, nic dla miasta nie zrobił.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka