wieloszka 19.11.06, 21:05 macie kogoś poleconego? sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabeczka84 Re: usługi cateringowe? 19.11.06, 21:07 ja mam tylko jedną Pankowski, ale nie polecam, a raczej odradzam. Jedzenie okropne do tego drogie strasznie no i niezbyt miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: usługi cateringowe? 19.11.06, 21:21 u mnie na studniowce byla firma twoj styl ale nie smakowalo mi, w jak mialam praktyki w banku i byla jakas imprezka to brali jedzenia z jakiejs restauracji grzybek po dbydg ale to bylo ochydne nie moglam tego ruszyc Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: usługi cateringowe? 20.11.06, 09:45 zakład garmażeryjny na Dworcowej pod Bankiem WBK - polecam tylko ze trzeba samemu zamówione jedzenie odebrać, ale jedzenie jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: usługi cateringowe? 20.11.06, 21:38 Ja też nie polecam firmy Pankowski. Natomiast kiedyś z powodzeniem korzystałam z restauracji SAGA, która mieści się za Bydgoszczą ale niedaleko, w kierunku na Poznań. Odpowiedz Link Zgłoś
amj2 Re: usługi cateringowe? 21.11.06, 09:50 Możesz zakupić jedzonko w restauracji "Goloneczka",kawałek za Osielskiem w stronę Gdańska.Mają sklep garmażeryjny.Mi ich jedzenie smakuje a wybór jest spory... Odpowiedz Link Zgłoś
helena.ebert Re: usługi cateringowe? 24.11.06, 20:55 Polecam Technikum Gastronomiczne (przed świętami jakiś miesiąc wcześniej) i bufet w Poczcie Głównej przy Jagiellońskiej 6. Pani Ela przygotuje Wam całe jedzonko na imprezę. My z mężem bierzemy u niej na święta. Tel. 052 322 32 51 i prosić bufet. Odpowiedz Link Zgłoś