Dodaj do ulubionych

Fiat Linea - facelifting

IP: *.231.24.247.koba.pl 07.05.12, 16:48
Fajny fiatolot
Obserwuj wątek
    • jjagislaw Re: Fiat Linea - facelifting 07.05.12, 17:04
      A cóż to za tandeta? Wygląda jak typowy "samochód" dla krajów trzeciego świata , czyli głównego nabywce włoskich wyrobów. Silnik robił wrażenie ale w latach 60.
      1.4-litra i 77 KM? ha ha ha włoska technologia... śmiechu warte. No i ten chrom w najlepszej wersji wyposażenia , niesamowite! fiat wyznacza nowe standardy Ha ha ha.

A teraz można prosić o jakiś news odnośnie prawdziwej motoryzacji?? Bo od czytania o takich samochodach , człowiek zaczyna nienawidzić motoryzacji.

Pozdrawiam.
      Jan Jagisław.
    • Gość: mihoo Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.icpnet.pl 07.05.12, 18:15
      Dawać mi tu VIAGGIO!
    • samiec_alfa_romeo Re: Fiat Linea - facelifting 07.05.12, 18:29
      Każdy kto odpowie jagisławowi daje się złapać na prowokacje trola.
    • Gość: syn pułku Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 19:03
      toż to wykapana wołga, no po lifcie ale wołga
    • Gość: JCV Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.182.194.244.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.05.12, 21:06
      Jedyne co jest w tym aucie fajne to to, że ma duży bagażnik i za 5 lat będzie można go kupić za 3 średnie krajowe.
    • Gość: Wombat Re: Fiat Linea - facelifting IP: 31.178.126.* 08.05.12, 00:14
      Nie za bardzo im wyszedł ten lifting...
    • Gość: SlawekS Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 07:19
      To rodzinny samochód... tu wiele się nie zrobi, a jest ładny nie zaprzeczycie, przestronny i w środku pogodny - mam na myśli jasną deskę rozdzielczą - wreszcie. Ogólnie lift przypadł mi do gustu, choć Punto EVO i tak jest mi bliższe :)
    • Gość: Lukasz1982 Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 08:13
      A dlaczego nie wyszedł? W sumie karoseria prawie bez zmian, bo ładna, opływowa i po co kombinować. Wnętrze zmieniło się znacząco: kolory na plus, układ zegarów mnie nie przekonuje ale może to kwestia przyzwyczajenia, a fotele... fajnie profilowane ale żeby ocenić trzeba by usiąść :)
    • rr0309 Re: Fiat Linea - facelifting 08.05.12, 08:42
      Za zabranie nam PANDY bojkotuję Fiata i kupiłem w zamian u innego producenta nowe auto.
    • rr0309 Re: Fiat Linea - facelifting 08.05.12, 08:45
      To reklama a kasa dla autora
    • Gość: DamianL Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 09:04
      Jakie zabranie Pandy? Panda to przecież jeden z ich czołowych modeli, którym zresztą robią większość swoich zysków. Ten III model, jeśli o to chodzi jest naprawdę niczego sobie i odstaje od II przede wszystkim "aktrykcyjnością". W mojej opinii II była taka zwykła :)
    • Gość: Lucjan Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.12, 09:14
      Dobrze, że Włosi przypomnieli sobie o Linei. W końcu! motoguru.pl/wiadomosci/fiat-przypomnial-sobie-o-linei/
    • pandzik Re: Fiat Linea - facelifting 08.05.12, 09:27
      Wygląda gorzej...
    • remo29 Re: Fiat Linea - facelifting 08.05.12, 09:37
      Jak w przypadku Punto Evo - poprawili deskę rozdzielczą i spierd.olili koncertowo przód...
      --
      parada karzełków
    • rr0309 Re: Fiat Linea - facelifting 08.05.12, 09:50
      Produkcję nowej Pandy przeniesiono do Włoch to teraz tansza będzie Skoda i Volkswagen UP.
    • Gość: DamianL Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 09:54
      Niekoniecznie... porównaj sobie ceny dokładnie. Ale to temat o Linei a nie o Pandzie. A co z tym przodem? Nie zmienił się prawie... Dla mnie ładnie. A deska - bardzo mi się podoba...
    • Gość: janek Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.12, 10:08
      Fiat? Nie, dziękuję.
    • Gość: peszek Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.toya.net.pl 08.05.12, 10:14
      Jak na polskie drogi Linea z silnikiem 1.4 wystarczy. Mi tam "pasi"
    • Gość: sajmon Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.toya.net.pl 08.05.12, 10:33
      właśnie takiego szukam do firmy- ma wygląd i nie za dużo kosztuje
    • Gość: jjagislaw Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.play-internet.pl 08.05.12, 10:36
      W najnowszym AUTO SWIAT jest artykul o obecnym Fiacie Bravo z ktorego wynika ze jest 30tys tanszy niz Golf i ani troche nie gorszy.Nawet tytul ma taki.
    • Gość: Ada$ Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.ericpol.com 08.05.12, 10:48
      Rezygnacja z silnika 1.4 120KM nie jest przyadkowa i nie wynika z ceny, lecz z przygotowywania gruntu dla Fiata Viaggio. Viaggio jeśli nie przesadzą z ceną będzie bardzo atrakcyjnym samochodem.
      Aha i najważniejsze!! Fiat musi mieć wreszcie jakieś kombi, bo przez brak kombi tracą wieeelu klientów.
    • Gość: SlawekS Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.12, 10:51
      E tam gadacie silniki może i małe ale za to bezawaryjne. Wygląd oceniam na plus, ale to oczywiście kwestia gustu więc ma prawo się nie podobać. Wkurza mnie tylko jak ktoś pisze "EE Fiat", nie znając kompletnie tych aut. W mojej firmie jeżdżą we flocie dwie Pandy i Doblo i spisują się świetnie.
    • remo29 Re: Fiat Linea - facelifting 08.05.12, 10:55
      @jjagislaw

Czasem Auto Świat napisze coś mądrego, ale i tak na końcu rzutem na taśmę i niepodziewanie wygra Skoda.
      --
      parada karzełków
    • Gość: @jjagislaw Re: Fiat Linea - facelifting IP: *.30.22.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.05.12, 11:01
      Nie dziwne, że Bravo jest tańsze, bo napisali też, że nikt nie chce kupować używanych Fiatów i to mimo, że bardzo dużo tracą na wartości.
      W sumie to się nie dziwię, skoro w nich nawet koła się same odkręcają, włoska precyzja hehe.
      A artykuł był w Motorze a nie Auto Świecie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka