m655 29.11.06, 17:43 www.bydgoszcz.pl/live2/java.html wstyd ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coooler1 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 29.11.06, 19:11 Też kiedyś na to zwróciłem uwagę :/ Piszmy więc maile. Mi jeden raz odpisali... Odpowiedz Link Zgłoś
m655 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 29.11.06, 19:36 ten widok jest już od bardzo dawna ... a znak drogowy nabrał juz pewnej symboliki ;) Pozdrawiam moje rodzinne miasto Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 kolejna atrakcja turystyczna Dombrowicza 29.11.06, 23:55 Prawdopodobnie w ratuszu szykują kolejną atrakcję turystyczną. Gdzieś około południa otwierane będzie to widoczne okienko i łapany będzie najbliżej stojący turysta (jeśli takowy w atrakcyjnej Bydgoszczy będzie), jak już go w piwniczce stłuką i okradną, to wypuszczą nagiego bez 1 EUR nawet na powrót. Stąd na pewno to tajemnicze okienko w kamerze. Odpowiedz Link Zgłoś
zbych57 Re: kolejna atrakcja turystyczna Dombrowicza 30.11.06, 00:00 zbych57 napisał: > Prawdopodobnie w ratuszu szykują kolejną atrakcję turystyczną. > Gdzieś około południa otwierane będzie to widoczne okienko i łapany będzie > najbliżej stojący turysta (jeśli takowy w atrakcyjnej Bydgoszczy będzie), jak > już go w piwniczce stłuką i okradną, to wypuszczą nagiego bez 1 EUR nawet na > powrót. > Stąd na pewno to tajemnicze okienko w kamerze. No i w ten sposób będziemy efektywnie, lepiej jak Toruń pozyskiwać środki pomocowe z UE dla Bydgoszczy, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
krstf Re: tak widzą Bydgoszcz ... 30.11.06, 11:58 a pare dni temu chwalili sie ze maja 52 kamery w Bydgoszczy i 10 nowych jeszcze w tym roku zainstaluja. czemu nie mozna by ich wykorzystac do promocji... tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 30.11.06, 12:00 Kiedyś zadałem sobie to samo pytanie. No ale cóż wychodzi an to, że lepiej pokazać wszystkim bydgoski chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 30.11.06, 17:24 Inne portale mają piękny widok z kamer. U nas widnieje "Zakaz wjazdu". Może to dla inwestorów. Ponownie proszę o wysyłanie mailów. Odpowiedz Link Zgłoś
aras34 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 30.11.06, 18:07 niech sztyfty z forum poinformują swego pryncypała Dombrowicza o tej kamerce. Może się uda tą bardzo trudną sprawę jakoś za rok załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś
rambo1987 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 30.11.06, 19:30 cholera to już się normalnie podrapać nigdzie nie można bo wielki brat patrzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
milk_sam Re: tak widzą Bydgoszcz ... 01.12.06, 12:43 Właśnie otrzymałem odpowiedz od Wydziału Promocji Urzędu Miejskiego, iż zaistniała sytuacja to wina robotników budujących pobliską kamienicę A.Sowy. Dziś mają na sztywno usadowić kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 01.12.06, 23:07 a kiedy w Ratuszu prawdę mówią? teraz wystarczy zwalić na prywaciarza co inwestuje i rogi mu najlepiej dorobić. Może by tak któryś z urzędasów ruszył dupsko i pokręcił tą kamerką. Odpowiedz Link Zgłoś
q_b.a [...] 02.12.06, 00:29 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 tyle czasu i nic 09.12.06, 10:32 Czego można się spodziwać, już na pewno nie rozwoju miasta, skoro nikt w ratuszu przez tyle czsu nic z tematem nie zrobił. Tyle kamer w mieście, monitoring a tu nie ma komu zająć się tą kamerą. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: tyle czasu i nic 09.12.06, 15:13 odswiez swoj cache przegladarki internetowej. kamera jest dawno zdjeta i naprawiany caly sterownik Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: tyle czasu i nic 09.12.06, 16:56 zdejmij różowe okulary, ciebie też prawda dotyczy.. liczy się efekt a nie chęci nieudaczników, chęci to widać przez ostatnie cztery lata i nic poza tym Odpowiedz Link Zgłoś
coooler1 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 09.12.06, 11:02 To jest naprawdę żałosne. Ręce opadają!!! Wysłałem im chyba z 3 maile i zero reakcji!! Niech Dombrowicz w końcu przejrzy na oczy jakich nierobów on tam zatrudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
m655 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 09.12.06, 20:21 No, właśnie zero reakcji ... smutne. Nie ma nawet komunikatu na stronie miasta. Może to jest mało istotne ? W tej chwili mamy "zakaz wjazdu, ciemna noc i budy ... " na stałe. Pewnie na pocieszenie była net-emisja z zaprzysiężenia prezydenta. Mam prośbę podawajcie jakieś linki do przyzwoitych web cam'ów z Bydgoszczy. Mnie po kolei wszystkie wysiadły, czym tu karmic nostalgię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: tak widzą Bydgoszcz ... 10.12.06, 09:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=53105583&a=53654552 i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 10.12.06, 11:10 skoro my cały czas mamy to samo w okienku kamery i idiotami komputerowymi raczej nie jesteśmy, troszkę, trochę badź bardzo dobrze na tym się znamy i po mimo twojej "rady" jest to samo, to chyba masz jakiś tajny intranet ratuszowy w domu, albo chcesz zrobić z nas idiotów. Weź się lepiej za robotę a nie filozofuj. Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: tak widzą Bydgoszcz ... 10.12.06, 11:50 zapewniam cie iz gdy wyczyscisz zawartosc offline z kompa to juz nie zobaczysz "zakazu wjazdu" a napis "video lost" Odpowiedz Link Zgłoś
bydzi Re: tak widzą Bydgoszcz ... 10.12.06, 12:23 Hihihihihi Więc test na umiejetność posługiwania sie internetem oblali wszyscy oprócz jednego forumowicza. To jest też żenada panowie i panie Wracajac do tematu miasto zawsze bylo pod wzgledem promocyjnym zerem. Ostatnio zauważyłem pewne symptomy poprawy ale nadal jestesmy dnem. I Kondom nie jest tu jedynie on winny. Kadra Urzędu Miasta w 95% jest ta sama obojętnie od wyników wyborów. To tam są skostniałe zasady, to tam ludzie pełnią funkcje z przypadku. To oni decydują o przydziale pieniędzy na różne cele Nie powinno więc zabraknąć promocji zwłaszcza że są wieloletnie zapóźnienia. Teraz sie troche ruszyło ale cały czas moim zdaniem to mało aby nadrobić stracoony czas A ta kamerka to oczywiście żart co nie zmienia faktu że Bydgoszcz widziana jest przez innych bardzo marnie Gdzie ustawiona powinna być kamera? Jaka waszym zdaniem powinna być lokalizacja? Proszę o pomysły Odpowiedz Link Zgłoś
m655 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 10.12.06, 21:30 ivica , wiesz ja używam javy ,a nie activexa - cache jest czyszczony automatycznie po zamknieciu przeglądarki ... zresztą o czym tu mowa - przecież nie o to chodzi. CZY SA JAKIEKOLWIEK CZYNNE KAMERY ONLINE W BYDGOSZCZY ? JEśLI TAKIE ZNACIE TO STRZELCIE LINKIEM ... Działa tylko bazylika i jedna knajpka? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
icom1 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 22.12.06, 23:17 Tyle czasu i nic czy już nigdy ta kamera nie zostanie naprawiona? Odpowiedz Link Zgłoś
paralele Re: tak widzą Bydgoszcz ... 20.01.07, 21:32 Czy ta kamera w końcu zadziała, czy trzeba na to czekać następną kadencję domprowicza. Ale chała... Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: tak widzą Bydgoszcz ... 20.01.07, 22:04 glosowales a teraz narzekasz Odpowiedz Link Zgłoś
paralele Re: tak widzą Bydgoszcz ... 21.01.07, 18:20 tak, głosowałem w I turze na Piotrowską, a II na Jasiakiewicza. A narzekać to sbie mogę na kogo chcę i ile chcę, a tobie spamerze nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś