unsatisfied6 09.12.06, 15:59 "największe pieniądze robi się uczciwie na słomianych inwestcjach " Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gracz_nr_1 ja wole inny 09.12.06, 16:07 ja wole inny: ,, Pani kierownik, jak jest zima to musi byc zimno" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: ja wole inny 09.12.06, 16:13 gracz_nr_1 napisał: > ja wole inny: > ,, Pani kierownik, jak jest zima to musi byc zimno" :-) "tradycja to taka ekstradycja " śmieszne ale smutne i ciągle prawdziwe :( :) Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 i jeszcze inny 09.12.06, 16:17 ,,nie ma takiego miasta Londyn, jest Londek, Londek Zdroj" :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aras34 Re: cytat z "misia" 09.12.06, 16:44 Bardzo dobre spostrzeżenie zwłaszcza, że odtyczy ono kilku bydgoskich inwestycji, zwłaszcza tych co się skończyć nie mogą i są opóźnione bo i oto tu chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 :)))))) 09.12.06, 18:10 aras34 napisał: > Bardzo dobre spostrzeżenie zwłaszcza, że odtyczy ono kilku bydgoskich > inwestycji, zwłaszcza tych co się skończyć nie mogą i są opóźnione bo i oto tu > chodzi... :))) oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: :)))))) 09.12.06, 18:17 gracz_nr_1 napisał: > Co wy kurde ciagle z ta polityka :-) to nie polityka :)) to tradycja Odpowiedz Link Zgłoś
aras34 Re: cytat z "misia" 09.12.06, 18:36 Szukamy pana Palucha. Słucham Pan się nazywa Paluch ? Tak, a bo co ? A może pan ma brata, panie Paluch ? Panowie pozwolą... że się... przedstawię... Zdzisław Dyrman... zasadniczo...Proszę siadać Szukamy pana Palucha! Stanisława, Stanisława Palucha... Zosiu? Jest Stach?! Stasiek, Milicja do ciebie Panowie pozwolą... moja żona... Zoffija Tu za te choinki, dola. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 Kolejny cytat z Misia 09.12.06, 18:43 ,,-Dwie? - Nie, jedna, wozem jestem" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagrys_bdg Re: cytat z "misia" 11.12.06, 09:34 "Taras widokowy nieczynny. Najbliższy taras widokowy znajduje się we Wrocławiu" Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 o czym to forum faktycznie jest 12.12.06, 10:54 unsatisfied6 napisał: > "największe pieniądze robi się uczciwie na słomianych inwestcjach " jakby przyjrzeć się bliżej , forum jest o inwestycjach - na tym się najwięcej zarabia . a jakie one są dla przeciętnego Bydgoszczanina który żadko ma do czynienia z dyskują na temat inwestycji a dotyczą go wtedy , gdy najczęściej zwali się chołota zwolenników łatwego zarabiania na słomianych inwestycjach i wykaże więszkością głosów , że ich inewstycje służą mieszkańcom Bydgoszczy . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 ponadto jest wiele postów typu : 12.12.06, 11:04 unsatisfied6 napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > "największe pieniądze robi się uczciwie na słomianych inwestcjach " > > jakby przyjrzeć się bliżej , forum jest o inwestycjach - na tym > się najwięcej zarabia . a jakie one są dla przeciętnego Bydgoszczanina > który żadko ma do czynienia z dyskują na temat inwestycji a dotyczą > go wtedy , gdy najczęściej zwali się chołota zwolenników łatwego zarabiania > na słomianych inwestycjach i wykaże więszkością głosów , że ich inewstycje > służą mieszkańcom Bydgoszczy . > > > > ponadto jest wiele postów typu : "łubu dubu , łubu dubu , niech nam żyje prezes naszego klubu- to ja , mówi Jarząbek " Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: ponadto jest wiele postów typu : 25.01.07, 12:35 Rzadko chołota ciałem się staje! Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 filmowo z "misia" 17.12.06, 02:46 z misia na niedzielę... www.youtube.com/watch?v=gp3FqD_4PrY&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
yonas5 Re: filmowo z "misia" 18.12.06, 19:21 Normalnie dziś się czuję jakbym cofnął się do PRL Odpowiedz Link Zgłoś
sangrinia Re: filmowo z "misia" 18.12.06, 22:00 przemawia przez was wielki pesymizm... "lorneę z meduzą" poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 teraz masz powodu do optymizmu ? 18.12.06, 23:23 sangrinia napisała: > przemawia przez was wielki pesymizm... > "lorneę z meduzą" poproszę około 100 000zł długu na rodzinkę ( bo nie będą płacić ci co nie mają z czego płacić ) i najprawdopodobniej dług znacznie podskoczy , gdy złotówka osiągnie wartość realną względem innych walut ( kiedyś musi ) i ja mam mieć powodu do radości ? utrzymujący się od lat nierealny kurs walut , który generuje konsumpcję i zmniejsza bodźce dla eksportu i produkcji krajowej ma mie napawać optymizmem ? przypomina mi to na koniec lat 70-tych , początek 80-tych . jest optymistycznie teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sangrinia Re: teraz masz powodu do optymizmu ? 19.12.06, 21:50 a ja mieszkam nadal w domu rodzinnym, nie stac mnie na kredyt, przychodzę zryta z pracy i jakos nie narzekam. jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
sangrinia Re: teraz masz powodu do optymizmu ? 19.12.06, 21:51 poza tym, kazdy ma jakies zmartwienia... Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 ,,Rozmowy kontrolowane" 06.01.07, 15:53 ,,Mis" jest kultowy, najlepszy ale jego kontynuacja pt. ,,Rozmowy kontrolowane" tez jest super :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: ,,Rozmowy kontrolowane" 06.01.07, 16:09 - A tu jest kamyk! Z Jeleniej Góry, Pan wie kto po nim stąpał? - Z "jeleniej"? - Z Jasnej Góry, kochany Panie Janie...! (cytat z pamięci) Zawsze mnie to rozśmiesza. Przynajmniej jeden odważył się nazwać rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Re: ,,Rozmowy kontrolowane" 06.01.07, 17:19 A że to nie przypadek, świadczy inny cytat: - A gdyby to wasz syn... (sprawdzić czy nie ksiądz)... :D W "Zmiennikach" jest też taka scena, gdy ksiądz (niby "przebieraniec") korumpuje benzyniarza mówiąc: "Obiecałem tę stację zięciowi i słowa dotrzymam!". Zaprawdę Bareja o całe dekady wyprzedził swoje czasy! Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 ,,Mis" 24.01.07, 14:41 ,,Panie tu jest kiosk ruchu ja tu mieso mam" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: ,,Miś" 25.01.07, 12:32 Dajcie mi go tu i: " Jestem Wesoły Romek, mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz. Żaśpiewam zatem jeszcze raz!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
gracz_nr_1 ,,Miś" 26.01.07, 17:11 ,,-Wyngiel, wyngiel jest we wiosce -Wojna bedzie, przed wojna tez byl" :-) Odpowiedz Link Zgłoś