Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc!

13.12.06, 10:31
Dziewczyny, wczraj na lotnisku moj synek zgubil swojego ukochanego Misia,
ktory byl z nim od urodzenia, mis byl z nim wszedzie, poprostu przyjaciel.
Jestesmy zalamani. Moja prośba jest taka, moze ktoras z Was kiedys dostala
takiego Misia za punkty na stacji benzynowej Esso- wten sposob nabyl go moj
maz jak bylam na kncowce ciązy. Miś jest kremowy z kokardka w kratke, w
srodku am kuleczki. Zaplace kazda cene. Prosze o info jakby cos wam sie
skojarzylo.
Jest mi strasznie smutno.
Obserwuj wątek
    • andzina Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 10:43
      ale mnie wystraszyłaś tym tematem! brzmi dramatycznie :) a co do misia to może
      spróbuj na lotnisku (jesli to oczywiście chodzi o nasze bydgoskie) zapytać czy
      ktoś nie znalazł, może te panie z obsługi cos wiedzą? a może uda się gdzieś w
      sklepie znaleść podobnego? teraz przed gwiazdką sporo tego w sklepach.
      a z promocji esso wybrałam... parasol, zielony. żebym wiedziała brałabym
      misia :) powodzenia
      • cocollino1 Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 11:04
        Wiem, są gorsze tragedie. ale dla nas na dzis to jest bardzo przykre, synek byl
        badzo zwizany z tym miskiem i chce zrobic wszystko zeby go odzyskal-albo
        takiego samego. Na lotnisku wszysto sprawdzone wczoraj bylo, punkty, nawet
        smietniki. Dzis jeszcze raz pojedziemy zapytac.
        • jusiadyk Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 11:29
          Ja rozumiem, że to może być smutne ale czy ten miś już jest niedostępny za
          punkty na stacjach Esso?
          • cocollino1 Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 11:33
            nie jest
            to bylo 3 lata temu
            wlasnie w tym problem
            bo juz jakis czas temu chcielismy na zapas kupic, jakby co
            wtedy juz nie bylo
        • keitii1 Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 12:31
    • hania.robus Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 11:39
      Niestety nie mam takiego misia, ale skopiowałam watek i zamieściłam na
      dwulatkach, moze dziewczyny mają. Pozdrawiam i buzikai dla synka. Znajdziemy
      misia ;)
      • hania.robus Link :) Znajdziemy misia. 13.12.06, 11:41
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36539&w=53869073
      • cocollino1 Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 11:47
        Haniu:)
        Jesteś kochana:)
        Dziekuje ci bardzo za podanie linka na dwulatkach:)
        A na lotnisku mily Pan zarządzil poszukiwania dodatkowe!
        • 1408a Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 11:58
          hej nam też jest przykro z moja córcią.Wiemy coś na ten temat ponieważ same
          przeżyłyśmy taką " tragedie" .Córcia zgubiła swojego najukochanszego króliczka
          w drodze do przedszkola. Niestety u nas nie pomogły poszukiwania ogłoszenia na
          słupie , rozpytania. Tego samego dnia spedziłam całe popołudnie na szukaniu
          takiego króliczka w bydgoskich sklepach , objechałam całą Bydgoszcz.Pech chciał
          że było to lato i odpowiedz jaką głównie słyszałam to taką że to nie sezon na
          króliczki i mam przyjść na wielkanoc.jednak w Akpolu znalazłyśmy podobnego:inny
          kolor ale to co u królika najważniejsze to miał długie uszy takie jak ten
          pierwszy.Mała sie do niego przyzwyczaiła ale juz nie nazywał sie jak ten
          pierwszy tylko poprostu króliczek. A wiec życzymy tobie wiekszego szczęścia
          powodzenia!!!!
          • cocollino1 Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 12:05
            No wlasne, takze wiesz jakie to przykre dla Rodzica jak dziecku znika ktos
            bardzo bliski, bo ten Mis byl dla niego malym przyjacielem na radosci smutki.
            • natalya20 Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 15:36
              ja tez mam takie swojego misia:) jest ze mna od 3 lat:)...wiem wiem..moze
              glupie...ale uwielbiam sie do niego wieczorem przytulac jak spie sama...
              moj maly buta ostatnio zgubil:) niestety nigdy nie widzialam tych misiow z esso:
              (
              • hania.robus Kasiu zajżyjj do dwulatków,chyba misio się znalazł 13.12.06, 17:06
                Basia chyba go ma :)
    • andzina Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 20:11
      Trzymam kciuki coby miś się odnalazł, mój synek ma myszkę, która jest z nim od
      początku czyli od ponad pięciu lat (wyobrażacie sobie jak wygląda?) i nie
      wyobrażam sobie zaginięcia.
    • jusiadyk Re: Proszę o pomoc! 13.12.06, 21:46
      A jeszcze mi taki pomysł przyszedł do głowy ale wiem, że troche głupi no i nie
      tani: W Warszawie w tej głównej siedzibie Smyka w Śródmieściu na parterze jest
      fabryka misiów. Polega to na tym, że wskazuje się z jakiego futerka, z jakim
      wypełnieniem, jakim noskiem i ewentualnie ubrankami i ewentualnie wsadzonym do
      brzuszka misia głosem ma być miś i oni to na miejscu szyją i jest miś. Z tego
      co pamitam to widziałam tam zółte odcienie futerek. Może by sie udało zrobić
      podobnego. Albo może synek by zaakceptował takiego zrobionego specjalnie dla
      niego na jego oczach z wybranych przez niego elementów? Tylko o ile pamiętam
      liczyłam, że taki miś może koztować ze wszystkim ok. 70zł + podróż do Warszawy.
      Może głupie ale zawsze to jakiś pomysł.
      • cocollino1 Re: Proszę o pomoc! 14.12.06, 09:35
        Dziewczyny, dzieki za wszystkie rady i pomysly, ale chyba udalo sie:))
        Jedna z dziewczyn z forum o dwulatkach ma takiego Misia bedzie rtak kochana i
        mi go przysle:)
        chyba ja ozloce:)))))))))
        Dzieki raz jeszcze za wszystkie odpowiedzi!
        Mozna na Was jak zwykle liczyc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka