tawaderka 30.12.06, 18:34 Co można zrobić, żeby sylwester był miły i niezapomniany, gdy sie nie ma aktualnie pary? Poradźcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotonek Re: Samotny sylwester... co robić??? 30.12.06, 20:00 Ciekawe czy coś się odbędzie na Starym Rynku? Może ktoś wie? A może skorzystasz z jakiegoś balu dla samotnych? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
sir_delek Re: Samotny sylwester... co robić??? 30.12.06, 20:47 spakować znajomych do auta i przyjechać do Retro Dance do Pruszcza :-) wiecej szczegółów na www.retrodance.pl ZAPRASZAMY ! Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Samotny sylwester... co robić??? 30.12.06, 22:02 Na pewno coś będzie na Starym Rynku, tylko niestety nie znam szczgółów. W każdym razie znajomi się wybierają. Pozdrawiam ciepło kotonku! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotonek Re: Samotny sylwester... co robić??? 30.12.06, 22:34 A Ty, blondynko, gdzie na Sylwestra? ------------------- niech mnie ktoś przytuli.... Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka Re: Samotny sylwester... co robić??? 01.01.07, 14:25 A ja Kotonku bawiłam się ze znajomymi w Kuźni. Super imprezka, jeżeli miałabym się do czegoś doczepić to do muzyki... Ale co tam, jedno z moich postanowień noworocznych to zerwanie z czepialstwem ;). Życzę Ci Kotonku szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
kotonek Re: Samotny sylwester... co robić??? 01.01.07, 16:42 Blondynko, chyba nie było tak źle z tym czepialstwem! Życzę Ci pięknego roku 2007, pełnego miłości i pomyślnych zdarzeń! I żeby zdrowie służyło i zawsze chciało sie tańczyć! Odpowiedz Link Zgłoś