Dodaj do ulubionych

HORNAD OFICJALNE FORUM

03.01.07, 12:56
Witam o to oficjalne forum naszej kapeli, mozecie tu wpisywac co chcecie,
korzystając z okazji zapraszam na odmienioną pod wzgledem szaty graficznej
nasza strone: hornad.metal.org.pl, ogladajcie wpisujcie sie i
przychodzcie na nasze koncerty które juz niebawem.
Obserwuj wątek
    • staszek-boryna Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 03.01.07, 13:35
      Będziem pisać!
    • walpio60 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 04.01.07, 19:14
      Życzę powodzenia, (poprawcie adres strony, bo z tym przecinkiem na końcu
      odsyłacz nie działa)
      • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 05.01.07, 14:46
        OK walpio oto adres hornad.metal.org.pl Pozdrawiam
        • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 06.01.07, 13:37
          HEJ!!! Z racji tego, iż wreszcie zaczynamy nagrywac nasz materiał to
          poszukujemy troszke wiekszego serwera na nasze mp3. Dajcie znać jeśli jakiś
          sprawdzony znacie. Pozdrawiam.
          • goth2 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 06.01.07, 17:46
            Jeżeli chcecie chłopaki się zareklamować i umieścić kilka Mp3 czy tez nawet
            teledysków to polecam zdecydowanie www.myspace.com – najczęściej odwiedzany
            portalik w poszukiwaniu muzyki tzw. Nieznanej;)
            Wiem, iż ten portal odwiedza duża ilość producentów czy tez wydawców z całego
            świata, jeżeli chodzi o neta i gratisową reklamę to raczej nic lepszego nie
            znajdziecie

Pozdroooo…..

• hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 07.01.07, 10:10
              Dzieki goth2 i również pozdro :)
              • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 08.01.07, 14:25
                Dnia 20.01.2007 zagramy we Włocławskim Centrum Kultury więcej informacji
                wkrótce.
                • hornad1 KONCERT W WCK 08.01.07, 14:26
                  Dnia 20.01.2007 zagramy we Włocławskim Centrum Kultury więcej informacji
                  wkrótce.
                  • hornad1 mp3 z próby 08.01.07, 22:59
                    Hej jesli chcecie posłuchac dwóch nagran z próby - uprzedzam niska jakosc bo
                    nagrane na dyktafonie to zapraszam na ten site
                    profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=146466237
                    • manson3 Re: mp3 z próby 09.01.07, 00:09
                      Posłuchałem i cóż;(

Chłopaki polecam zapisać się na jakiś przyspieszony kurs grania, z żalem
                      stwierdzam, iż wokal jest beznadziejnie wymuszony – Fujjjj ohydddda, żeby być
                      wokalistą trzeba umieć śpiewać niezależnie od tego, co się śpiewa (groing =
                      duża dawka wódki;). A ogólnie spoko chłopaki napier..alajcie sobie dalej – ale
                      z muzyką to jak na razie za wiele wspólnego nie macie. Takiego łomotu to już
                      dawno nie słyszałem Kop – na Kopie jak się fachowo nazywa. Jedyne wyjście z
                      opresji to lata ćwiczeń, i tak za 10 lat może coś z was będzie – Nie męczcie
                      siebie i innych i przedewszystkim nie róbcie nic na siłę!

Pozdrawiam Was i oby do przodu
                      (Bez urazy)
                      p.s

Pracowałem kiedyś w jednej z Wrocławskich Wytwórni i z czymś takim to by się
                      bali sprzętu wam użyczyć, ale fakt jest taki chcecie płytę No Problema
                      wystarczy uzbierać parę tysiączków niezależnie od tego, co na niej będzie -
                      „Matka zostanie wytłoczona”
                      • staszek-boryna Re: mp3 z próby 09.01.07, 02:13
                        Aj tam! Sermater! A idźta w ch... Grajta, coraz lepiej wam idzie. Wulkano
                        energii!!! Zajebista sprawa a przy okazji zabawa!!! H O R N A D
                        • hornad1 Re: mp3 z próby 09.01.07, 11:53
                          Dzieki za opinie. Spoko nie mam żadnej urazy ;. Jka wspomniałem łomot jest bo
                          angrywane na zwykłym analogowym dyktafonie, co do wymuszonego wokalu hmmm ok,
                          ale Nergal tez wali z przepomy na koncercie i nie powiesz mi ze to nie jest
                          wymuszone (to do mansona). Jest ostro niewasko i energia totalna hahaha.
                          Pozdrawiam. Dzieki Staszek >;)
                          • manson3 Re: mp3 z próby 09.01.07, 15:51
                            Tak tylko, że Nergal ma odpowiednią barwę głosu i umie śpiewać jest rytmiczny,
                            a wam tego brak wycie od serca nie uczyni cię wokalistą,;), pozatym Nergal jest
                            bez rewelacji są zdecydowanie w tym kraju lepsi;)
                            Bez urazy chłopaki trening i jeszcze raz trening – platynowej płyty wam życzę!

• hornad1 Re: mp3 z próby 09.01.07, 16:19
                              Luzik Manson pewnie ze potrzebny trening, co do Nergala tez masz racje ja tam
                              wole TRAUME, a co do mojego wokalu no coz sa lepsi i gorsi a ja do idola
                              startowac nie zamierzam :).Dzieki jednak za zainteresowanie i szanuje za
                              wyrazenie chociaz neigatywnej to w koncu kulturalnej opinii, wiecie o co
                              biega :). Pozdrowinia PETER
                              • goth2 Re: mp3 z próby 09.01.07, 22:13
                                Oj Manosonie co tak krytycznie ale dobra krytyka nie jest zła;)

Grajcie chłopaki grajcie;)

Polecam wam tak porządniej zrobić bloga na myspace.com, fajna sprawa;)

Osobiście jestem bardziej za progresywną muzą, ale pamiętam czasy jak Paradise
                                Lost, czy „Anathema” (Dany & Vincent i Duncan są The Best) były zespołami
                                metalowymi i do dziś miło to wspominam i sobie jeszcze podsłuchuję w wolnych
                                chwilach;)
                                Lubię groing ale lubię też jak ktoś potrafi śpiewać nie tylko przez gardło,
                                dowodem na to jest „I Feel You” z repertuaru DM jak Peter z Vadera pokazał
                                klasę wokalną;)
                                Ale nadal zostaję zdecydowanie: Siekiera, 1984, Closterkeller, Artrosis, Tilt,
                                Madame Moskwa, Milion Bułgarów itp., o a zagranicy to było Joy Division, DCD,
                                Bauhaus, Cure, Cranes, Sistersi i takie tam starocie, o których młodzież pewnie
                                nie pamięta a szkoda;)

Pozdrooo chłopaki życzę jak najszybszego rozwoju, choć was dobrze nie
                                słyszałem;)
                                Fajnie by był jakby na Owsiaka w RDK-u jakieś granie zrobić, bo ten
                                komunistyczny pomnik na rynku, co się przerodził w czasy wyzwolenia zabija
                                wszystko, pozatym pogoda i akustyka;)

3m ta się!!!!

• hornad1 Re: mp3 z próby 09.01.07, 22:26
                                  Hehe Goth pamietam pamietam sam mam cała dyskografie anathemy, opeth, porcupine
                                  tree, co do PETERa z VADERA tez znam ten numer :). Zapraszamy do Włocławka 20
                                  stycznia :). POzdrawiam
                                • l-6 Re: mp3 z próby 12.01.07, 22:14
                                  możecie podać skład kapeli?
                                  • hornad1 skład 12.01.07, 23:21
                                    Pewnie, ze mozemy zreszta jest na stronie ale bo ostatnio powrócilismy do
                                    starego dobrego skąłdu hornadu mianowcie:

Peter czyli ja gitara i wokal,
                                    Daniel - gitara basowa,
                                    Łukasz "Lucas" Ziółkowski znany również pod pseudo "Ziółek" - PERKUSJA
                                    • hornad1 Re: skład 12.01.07, 23:30
                                      Acha jakby co to w sumie szukamy gitarzysty, który dobrze kojarzy muzyke jaką
                                      gramy, uprzedzam nie jest to czysty death metal ani black metal (chociaz
                                      niewatpliwie zmierzamy ku tej drodze), to po prostu metal. KOleś, który
                                      ewentualnie by chciał z nami grać musi mieć pojęcie o solówkach bo juz nie mam
                                      nikogo ochoty od zera uczyc riffów, tłumaczyc po 50 razy rytmike i inne "takie
                                      tam". NIe jestesmy jakimis mistrzami tez sie uczymy, mozna nas wyzywac zarzucac
                                      nam braki techniczne bo napewno jes mamy ;)ale wbrew pozorom to co gramy ma
                                      rece i nogi i nie wystarczy szarpac struny. Takze jesli jest jakis maniac,
                                      który chciałby spróbowac to niech staruje zobaczymy co sie da z tym zrobic.
                                      Tymczasem pozdrawiam.
                                  • l-6 Re: mp3 z próby 12.01.07, 23:24
                                    już nie trzeba znalazłen waszą stronę i posłuchałem nawet nagrania. Nie ważne
                                    że jest marnej jakości, to nie w tym rzecz. Coś słychać i dla znawcy - za
                                    jakiego się uważam wystarczy. Tak szczerze mówiąc to wy chyba nie wiecie co
                                    chcielibyście grać.Słychać, że macie spore umiejętności instrumentalne, ale
                                    zrozumcie to nie jest dobry kierunek. Totalny chaos, jaki jest w tych utworach
                                    pokazuje, że musicie zastanowić się nad innym sposobem przekazywania swoich
                                    odczuć i emocji. Muzyka to przecież swoista rozmowa ze słuchaczami. Po waszym
                                    koncercie słuchacze wyjda co najwyżej z bólem uszu. Można precież porykiwać, w
                                    jakiś takt muzyczny, ale ten ryk nie może zlewać się z linią melodyczną. - a ta
                                    powimma jakaś być . Nie chce was zniechęcać ale może by wam coś ktoś napisał i
                                    wtedy zagrajcie. przydał by wam się również ktoś kto chłodnym osądem
                                    podpowiedział jak torobić. Nie gniewajcie się panowie muzycy . Powiem tak Te
                                    utwory, jeśli już, to powinny nosić tytuł haos wszechświata, czy coś w tym
                                    stylu słyszę tak jakby ryk wydobywającej się lawy i drganie powłok gazowych
                                    podczas tworzenia się nowego układu planetarnego. to na tyle cześć.
                                    • hornad1 Re: mp3 z próby 12.01.07, 23:34
                                      Dzieki za ocene i szanuje ja bo napewno masz troche racji. Jedno ejst pewne
                                      napewno sie rozwijamy. Faktycznie ejst chaos na tych mp3 ale ja nadal sie
                                      upeiram ze to wina nagrania ;), niebawem obiecuje, juz niebawem bo w fefie
                                      nagrywamy nasz materiał i bedzie on dostepny napewno w lepszej jakosci.
                                      POzdrawiam Cie l-6 i mam andzieje, ze bedziesz obserwował nasze poczynania .
                                    • hornad1 Re: mp3 z próby 12.01.07, 23:38
                                      Poza tym jednak mua która gramy to nie jest typowa linia melodyczna ,
                                      porównujcie nas moze z kapelami typu vesania, i innymi blackowymi szczegolnie
                                      te numery, nasz repertuar jednka skąłda sie z róznych numerów. te dwa numery
                                      które zamiesciłem sa po prostu takie jakie sa, czysta energia, sprzeciw, wojna
                                      i chaos!!! One nie maja ukłądac do snu, one maja zmuszac do wymiocin, do
                                      przerazenia, do zoabczenia okrucienstwa jkai tworzymy. to na tyle
                                      • hornad1 Re: mp3 z próby 12.01.07, 23:41
                                        masz racje tworzy sie nowy wszechswiat, nowy ład i nowy porzadek, taki jest
                                        nasz cel. Pamietajmy ze na poczatku był chaos, a moze on nigdy nie zginął? ;)
                                        • s_1 Re: mp3 z próby 13.01.07, 03:09
                                          hornad1 napisał:

> masz racje tworzy sie nowy wszechswiat, nowy ład i nowy porzadek, taki jest
                                          > nasz cel. Pamietajmy ze na poczatku był chaos, a moze on nigdy nie zginął? ;)

Może ja na muzyce się nie znam i na niczym innym też ale po to mnie tu zesłano
                                          bym czynił swoja powinność i już się ucieszyłem "nowy ład i nowy porządek" ale
                                          ostanie zdanie zabrzmiało jak nowy nie ład i nowy nie porządek, na prawdę nie
                                          wiem co jutro napisze, choć znam Was i lubię. Pozdrawiam
                                          • hornad1 powaga 13.01.07, 09:23
                                            Ludzie no nie traktujecie wszystkiego powaznie, kurcze czy wy wszyscy tacy
                                            zajebiscie powaznie, troche przymruzenia oka :). Trzymajcie sie. a jesli kogo
                                            uraziłem to przepraszam
                                            • hornad1 Re: powaga 13.01.07, 09:28
                                              acha no i dzieki s_1 (tym razem na serio) ze jednak ktos nas lubi, bo jak do
                                              tej pory to słysze ze nikt nas w Radziejowie nie lubi, dlatego czasami luzujemy
                                              i sobie zartujemy, co do ładu to było na serio, staramy sie poprawiac nasze
                                              rzemiosło i przekazac jakies wartosci i szanujemy WAS wszystkich bez wzgledu na
                                              to czy sa to opinie negatywne czy pozytywne, poniewaz po to własnie jest forum.
                                              Takze dzieki wielkie za zainteresowanie, ale czasami sobie pozartujcie z nami
                                              no heheh. Pozdrawiam
                                              • hornad1 nowy tekst 13.01.07, 18:40
                                                oto nasz nowy tekst miłego czytania:

narodziny!!!

nowy porządek, nowy ład, nowe życie
                                                nadzieja spalona na stosie,
                                                archanioł rozpościera skrzydła,
                                                karze zgniłe robaczywe dusze.

wielki pan uniósł prawą dłoń ku górze,
                                                wysłał swe pionki w śmierdzący gnój rozpaczy,
                                                w imię wiary poszli zabijac,
                                                trzymając miecze w dłoniach.

chaos, krew, zniszczenie
                                                nowy swiat, nowy porzadek, nowe narodziny,
                                                nowy ład, nowa wiara, nowa nadzieja,
                                                nowy pan, nowe słońce, nowa śmierć.

martwy powstał ze swego grobu,
                                                spojrzał ku słoncu spalonej ziemi,
                                                podniósł berło, założył koronę,
                                                nowy król, nowa śmierć, nowy koniec.
                                                • l-6 Re: nowy tekst 13.01.07, 21:04
                                                  cześć. Cieszę się, że moja krytyka nie zagotowała wam krwi w żyłach. W młodym
                                                  wieku ludziom czasami się zdaje, że to co robią , robia najlepiej. Efektem tego
                                                  rozumowania jest szybkie zniechęcanie się do podjętej pracy. Musicie podejść
                                                  do swojego muzykowania w inny sposób. Chcecie grać dla swoistej subkultury i
                                                  dobrze, grajcie , ale musicie się liczyć z jej zdaniem , jej modą. Nie macie
                                                  szans utworzyć własnego kierunku w muzyce z oczywistych powodów o których może
                                                  innym razem. Aby stać się popularnym nawet w swoich kręgach musicie być wobec
                                                  słuchaczy elastyczni, bo to oni tworzą otoczkę waszej twótczości. Bez nich
                                                  scena jest martwa. Wiersz zanalizuję jutro i powiem co o nim myślę choć rytm
                                                  ma . Może trzeba zmienić kilka słów. cześć l-6
                                                  • s_1 Re: nowy tekst 13.01.07, 21:28
                                                    l-6 napisał:

> cześć. Cieszę się,
                                                    Wiersz zanalizuję jutro i powiem co o nim myślę choć rytm
                                                    > ma . Może trzeba zmienić kilka słów. cześć l-6

Nie może trzeba zmienić kilka słów ale trzeba kilka słów tylko zostawić, taki
                                                    tekst wprawia człowieka w zbyt ponury nastój i odbiera radość, zbyt odległy od
                                                    realiów życia, może trochę za czarny i bardzo kultowy........
                                                  • hornad1 Re: :) 13.01.07, 21:40
                                                    Po prostu bez komentarza. Mam pytanie czy wy słuchacie death albo black metalu?
                                                    Czy wy wiecie jakie tam sa teksty? Ja nie zauwazyłem zadnej radosci w tego typu
                                                    tekstach. Sorry ale krążymy w nurcie muzyki mrocznej, bezkompromisowej.
                                                    Posłuchacjcie Vadera, Behemotha, my dying bride, slayera, nile, vesania,
                                                    gorgoroth, north, cannibal corpse, messugah, dimmu borgir, krabathor, arch
                                                    enemy, amon amarth, carcass i wielu wielu innych.... To na tyle.
                                                  • l-6 Re: :) 14.01.07, 21:20
                                                    Obiecałem że napiszę swoją opinię o wierszu. Tak jak powiedziałem ma tempo, do
                                                    tego stylu chyba się nada tylko kilka wyrazów Już sam tytuł bym zmienił choć
                                                    rzecz jasna tytułu się nie śpiewa. a tekst Przed archanniołem można by dopisać
                                                    słowo - ponury archanioł...

dalej

wielki pan uniósł prawą dłoń ku górze,
                                                    wysłał swe pionki w śmierdzący gnój rozpaczy,
                                                    w imię wiary poszli zabijac,
                                                    trzymając miecze w dłoniach.

proponuję
                                                    władca przestworzy uniósł lewą dłoń ku górze
                                                    wysłał swoje trzody w śmierdzącą odchłań rozpaczy
                                                    w imię wiry poszli zbijać
                                                    z krwawymi mieczami w dłoniachnarodziny!!!

chaos, krew, zniszczenie
                                                    nowy swiat, nowy porzadek, nowe narodziny,
                                                    nowy ład, nowa wiara, nowa nadzieja,
                                                    nowy pan, nowe słońce, nowa zgnilizna.

spojrzał ku słoncu spalonej ziemi,
                                                    nowy król, nowa śmierć, nowy koniec.
                                                  • l-6 Re: :) 14.01.07, 21:25
                                                    spojrzał ku słoncu ze spalonej ziemi,
                                                    nowy król, nowe życie, nowy świat.

Tak by było logicznie , choć wiadomo ten styl z logika nie do końca jest mu po
                                                    drodze. ale Podoba mi sie a szczególnie ostatnia zwrotka To jest w kilku
                                                    wyrazach opisane koniec świata , zmartwychstanie itd zatem ostatni wers nie
                                                    może kończyć sie smiercią bo życie jest wieczne Nie bierzcie zbyt do serca
                                                    moich uwag jestem muzykiem , również tekściarzem Trochę innego rzecz jasna
                                                    stylu , ale muza jest muzą. powodzenia.

• l-6 Re: :) 14.01.07, 21:31
                                                    acha hornad Proponuję abyś nie słuchał tylko tego co wymieniłeś bo niedługo
                                                    zapomnisz ludzkiej mowy Posłuchaj od czasu do czasu jazzu, na wyciszenie blusa -
                                                    świetnie posłuchać go do poduszki czy swinga. Mówię ci zobaczysz inny
                                                    radośniejszy świat. Oczywiście później weź instrument i wykrzycz z siebie
                                                    pozostałą złość i bunt jaki w tobie siedzi. Zobaczysz że nie będziesz miał o
                                                    czym śpiewać. O upiorach nie trzeba śpiewać aby wiedzieć że są ale trzeba
                                                    śpiewać o nich łagodniej to i one złagodnieją.
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:40
                                                    l-6 a skad wiesz ze nie słucham jazzu czy bluesa :), stary ja nie ejstem
                                                    zamkniety w jednej szufladce, tak naprawde jesli popytasz sie ludzi to anwet
                                                    radosny ze mnie facet, który kocha i jest kochany. :) Pozdrawiam
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:37
                                                    hej l-6 powiem Ci mnie zaskoczyłes :) Fakt chodziło mi o ukazanie apokalipsy i
                                                    tzw. błędnego koła, czyli beznadziejnosci, troche moze tego ze przychodza nowi
                                                    królowie, tworza nowe porzadki, nowe łady, a tak naprawde nic sie nie zmienie,
                                                    bo chyba nawet niczego nie mozna zmienic, zawsze wszystko sprowadza sie do
                                                    narodzin i smierci. To dwa najpewniejsze rozdziały naszego zycia. Zawsze kiedys
                                                    stary król umiera a na jego miejsce pojawia sie nowy, ale ten nowy stanie sie
                                                    predzej czy pozniej starym i tak w kółko. Takie jest nasze zycie pozostaje
                                                    jedynie Wiara, ale nie ta wiara która człowiek sobie utworzył, poprzez jakis
                                                    bożków, cudowne postaci i tak dalej, ale to co mamy w sercach, w naszych
                                                    duszach. Dlatego tytuł NArodziny, tak przewrotnie. Dzieki za zainteresowanie i
                                                    w sumie powazne potraktowanie tematu. Bo po wczorajszym wpisie s-6 juz myslałem
                                                    ze troche nie czaimy sie w stylach. :).
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:38
                                                    sorki to był s-1
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:44
                                                    a upiory siedza w kazdym z nas, tak samo jak i anioły :) jet dobro i jest zło,
                                                    jest milosc i jest nienawisc. My tworzymy sztuke która pokazuje mroczna strone
                                                    ludzka, trzeba słuchac przekazu który dajemy, patrzec w metafory a nie uaprcie
                                                    tego odrzucac. Ta muzyka jest specyficzna, ona krzyczy o tym jak potrafimy byc
                                                    fałszywi, jak potrafimy w imie miłosci, wiary zabijac a przeciez jedno z
                                                    naszych przykazan mowi "nie zabijaj", potrafimy krasc tak po prostu a przciez
                                                    jedno z naszych przykazan mowi "nie kradnij" potrafimy zdraddzac osoby króre
                                                    podobno kochamy a przeciez jedno z naszych przykazan mowi "nie cudzołóz" o to
                                                    nam chodzi, wiem jestesmy okrutni, czasami nie mzona nas słuchac, ale popatrzmy
                                                    na siebie spojrzmy w lsutra, czy mozmey na siebie bez skazy patrzec?
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:45
                                                    lustra. :) Pozdrawiam i dziekuje :). WASZE tzw. satany chociaz naprawde
                                                    najpierw nas poznajcie a pozniej oceniajcie.
                                                  • l-6 Re: :) 14.01.07, 21:52
                                                    Nie gorączkuj się Bodajże wczoraj pisałem że młodzi ludzie uważają że sa w
                                                    swych poglądach , osądach nieomylni. Czyżbym się nie mylił?
                                                  • l-6 Re: :) 14.01.07, 21:48
                                                    rozumię sens wiersza , pojmuję o co chodzi uwagi moje sa kosmetycznej natury
                                                    nie piszemy swe tylko swoje. Swe , serce me, to disco polo, takie weselne hop
                                                    sztosy. Gnój też nie pasuje, natomiast ostatnia zwrotka jest podsumowaniem. i
                                                    nie może kończyć się śmiercią bowiem musiałbyś utwór zaczynać od początku i od
                                                    początku aż do usranej śmierci, a przecież jest koniec i ty o nim właśnie
                                                    piszesz w ostatniej zwrotce Jeśli znasz kanony wiary nie tylko naszej , to
                                                    wiesz, że wszystko kiedyś ma kres , a kresem jest zmartwychpowstanie. pomyśl.
                                                    Prawie jak niedzielne kazanie co?/
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:51
                                                    nie twierdze ze nie amsz racji co do tekstu tylko moim zdaniem które
                                                    przekazuje w tym wierszu smierc niekoniecznie jest koncem ale raczej
                                                    poczatkiem, nastaniem nowego zycia. :)
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:54
                                                    a skoro nastaje nowe zycie, to i ono moze sie konczyc smiercia (chociaz
                                                    niekoniecznie), wiesz probuje do tej sprawy w tym tekscie podejsc troche
                                                    inaczej :). Naprawde to szeroki temat który poruszyłem w tym tekscie i mzoemy
                                                    sie bezkonca spierac czyli błedne koło heeh. Dzieki stary za zaangazowanie
                                                    naprawde jestem ci wdzieczny za samo wysłuchanie :)
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:55
                                                    nei stary luzik, aj anprawde sie ciesze, kurcze to włąsnie jest wada
                                                    elektronicznych pogaduszek ze nie widzimy tez naszych gestów i min. :) Ja
                                                    naprawde jestem wdzieczny. Nie mam o co sie wkurzac :)
                                                  • l-6 Re: :) 14.01.07, 21:54
                                                    no zgoda tylko piosenka wiersz jest po to aby opisać całość jakiegoś
                                                    wydarzenia. czyli początek i koniec Oczywiście koniec jest początkiem nowego
                                                    i tu muzyka powinna złagodnieć.
                                                  • l-6 Re: :) 14.01.07, 21:57
                                                    nowego ale innego To w ostatniej zwrotce pokazujesz na bank przeczytaj
                                                    uważnie. cześć Będą ż ciebie ludzie , tylko odsłoń zasłony.
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:57
                                                    i tu ejst taki problem ze ty amsz troche inna wizje niz ja, bo cóz ma
                                                    złagodniec, po cóz mamy trzymac sie jakis ram, a dlaczego nie mzoe byc
                                                    inaczej ... heheh wiem czepiam sie, ale to ejst w nas piekne ze sie róznimi i
                                                    mamy o czym podyskutowac i pogoraczkowac :)
                                                  • hornad1 Re: :) 14.01.07, 21:59
                                                    sorki za palcówki w tekstach ale sie zgorączkowałem :). Czesc Mam andzieje, ze
                                                    bedziesz nas obserwował :)
                                                  • manson3 Re: :) 15.01.07, 15:57
                                                    Proponuję troszkę posłuchać tej kapeli z Warszawy zwie się Nocturia i podobno
                                                    to jedna z bardziej tajemniczych kapel w Polsce, co śpiewa o bezsensownej
                                                    egzystencji i takie tam,
                                                    O to link do ich numerów
                                                    Zwą to Gothic –Pop-em;)

www.anja.pl/nocturia/
                                                    Pozdro….

p.s

Wystąpili kiedyś w Top Trendach, niektórzy zwą tą kapelę Gothic + Disco Polo
                                                    A niektórzy mawiają, iż to Mistic nie z tej ziemi;)
                                                  • hornad1 Re: :) 15.01.07, 19:10
                                                    manson hehe ale se z nas azkpiłes tą nocturia ;). faktycznie DISCO POLO. Ale to
                                                    moje zdanie. Pozdrawiam.
                                                  • manson3 Re: :) 16.01.07, 01:04
                                                    He he

Uważam ciut podobnie i to chyba nie tylko ja;)

p.s

A to tak dałem wam na rozweselenie jaźni;)

Pozdrooo…
                                                  • staszek-boryna Re: :) 16.01.07, 12:41
                                                    Panowie, Panowie. Nie żartujcie sobie z tego zespołu jest to bowiem NADZIEJA
                                                    POLSKIEGO GOTYKU. Zakładam, że Manson jest z tematem nieźle obcykany natomiast
                                                    HORNAD jeszcze nie wie kto to jest JAWILK i NOCTURIA a więc niech najlepiej
                                                    spojrzy sobie na www.krzykwciszy.pl (jak wejdziesz na stronę główną to
                                                    znajdź "forum" a na forum temat "zespoły, które polecacie". Pośród
                                                    rekomendowanych wykonawców znajdziesz NOCTURIĘ i krótkie wypracowanko na jej
                                                    temat z linkami do topików o zespole na stronach www.castleparty.com i
                                                    www.anja.pl (closterkeller). Temat o twórczości i przygodach JAWILKA jest
                                                    arcyciekawy. Warto się z nim zapoznać. Gorąco polecam HORNADZIE!
                                                  • staszek-boryna Re: :) 16.01.07, 12:42
                                                    NOCTURIA RZĄDZI!!!
                                                  • staszek-boryna Re: :) 16.01.07, 12:48
                                                    www.anja.pl/forum/viewtopic.php?t=2446
                                                    www.anja.pl/forum/viewtopic.php?t=1651&postdays=0&postorder=asc&start=105
    • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM NOWY ADRES 20.01.07, 11:39
      OTO NOWY ADRES FORUM forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45561
      • hornad1 KONCERT w SPINIE 21.01.07, 12:28
        18.02.2007 około 20:30 zagramy razem z kapelami DIVINE INSANITY i CRASHBACK w
        bydgoskim klubie studenckim SPIN. Zapraszamy
      • mroczny_stasiu Re: HORNAD OFICJALNE FORUM NOWY ADRES 21.01.07, 15:13
        wchodzcie i razem z Hornadem czcijmy chwale SZAMPANA!!! AWE AWE AWE SZAMPAN
        kocham SZAMPANA a Chlopaki czczą szampana jak malo kto juz postanowilem wlosy
        zapuszczę i se kupie buty z blachą i bede szalal pod scena grajcie chlopaki
        jestescie bardziej mroczni nawet ode mnie a jam jest mroczny stasiu. mam w
        piwnicy mandoline to sobie ja pomaluje na czarno i sie naucze grac szatanskie
        rytmy mzoe meni przyjmiecie. kiedys sikalem na cmentarzu jestem tak zly jak wy:)
        • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM NOWY ADRES 21.01.07, 15:42
          :) o k..wa ja j.bie, no szczeka mi padła na glebe, mroczny_stasiu jestes naszym
          bogiem o tej chwili j.b.c SZAMPANA czcimy tylko Ciebie i o Tobie bedziem drzec
          sie.!!!!!!
          • hornad1 BEBNY nagrane!!! 26.01.07, 21:19
            No i bębny juz nagrane, teraz czas na gitary!!!! Oj będzie PIEKŁO!!!!!!
            • hornad1 nowe MP3 28.01.07, 14:41
              OTO adres do nowej wersji KLESKA, zapraszam do sciagania
              www.sendspace.com/file/zu427v
              • piccobello Re: nowe MP3 30.01.07, 09:32
                Powinniście HORNADZI wpaśc na impreze BZYKA do Bydgoszczy. Ja tam byłem w
                ostatnią sobotę i nie narzekam choć muzycznie może było za ostro.
                www.krzykwciszy.pl
              • hz.thecrow Re: nowe MP3 31.01.07, 17:49
                no i tak zgadzam się z tytułem tego czegoś bo to ciężko nazwać piosenką to jest
                klęska!!!! jesteście beznadziejni aż żal was słuchać po prostu tragedia,
                jesteście poniżej krytyki zero rytmu wokalista to już w ogóle hehehe nie śpiewa
                tylko coś tam ryczy pod nosem. Powinniście zaprzestać tego haniebnego procederu
                grania takiego shitu i zająć się czymś pożyteczniejszym np. kopaniem rowów bo w
                waszym przypadku to się tylko do tego nadajecie. Wiem, że zaraz Peter (hańbisz
                ksywkę Petera z Vadera) będzie się bulwersował ale on po prostu jest idiotą
                który myśli że umie grać i śpiewać. Otóż mówię Ci że nie umiesz!!! Pogódź się z
                tym wreszcie!!!
                • hornad1 Re: nowe MP3 31.01.07, 20:51
                  każdy ma swoje zdanie ;/
                • hornad1 Re: nowe MP3 31.01.07, 20:58
                  a tak w ogole panie hz.thecrow to chyba mnie jednak nie lbuidz czyzbym miał
                  racje? :)
    • caloria Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 31.01.07, 22:04
      Nie będę wypowiadać się na temat waszej muzyki,bo jak dla mnie za ciężka(ale to
      tylko rzecz gustu) i nie zamierzam oceniać waszej działalności, bo nie jestem
      kompetentną osobą.
      Jednak hornad1 jak napisałeś w pierwszym poście "...oto oficjalne forum naszej
      kapeli, możecie tu wpisywać co chcecie..."lekko przesadziłeś.JAK NARAZIE
      WIęKSZOść WPISóW JEST TWOJEGO AUTORSTWA, W SUMIE TO FAJNIE, LINK TAK SZYBKO NIE
      SPADNIE NA Dół STRONKI JEśLI ZESPół MA TAKIEGO AKTYWNEGO FANA W OSOBIE AUTORA.BO
      PRZYZNASZ, ZE ZAINTERESOWANIE POZOSTAłYCH FORUMOWICZóW MARNE.ROZUMIEM, żE
      KOCHASZ SWOJąKAPELE, ALE MOżE DAJ UPUST TEMU UCZUCIU NA WASZEJ STRONIE
      INTERNETOWEJ A NA FORUM WYLUZUJ.
      Oczywiście, zawsze moge omijac ten link a Ty dalej sie spalaj ze swoimi wpisami,
      może rzeczywiście są ludzie których to interesuje, tylko ja sie czepiam...:-)
      • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 07:52
        caloria odnosnie twojego zarzutu, to forum isnieje po to zeby informowac ludzi
        co sie dzieje z kapela, a ja nie zachwalam tu swojej kapeli, nie pisze o tym
        jacy jestesmy wspaniali, wiec nie wiem w czym problem, to tyle.
        • antykrajst Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 13:46
          Nie jest tak źle chłopaki, aby nie mogło być gorzej, a propos nazwy „Honrad” to
          polecam ujrzeć to rzeczkę, bo warto;), przepiękna sprawa a zwłaszcza
          ze „Słowackiego Raju”, – który jest wizualnym rajem;)

Dajcie spokój jest zespól więc niech sobie przedzie – tak jak chce mi tam
          chłopaki nie przeszkadzacie (nie ziębi nie parzy) ;)

Ale jest taka kapela jak „Komora” – no to już chłopaki żenada!, Jedyny co tam
          coś potrafi to ten Szmyć – ale co z tego jak ten Ortodox Na Wokalu co kiedyś
          Hip - Hopowcem był i nosił ortodoxyjne Pomarańczowe rażące DRESY adiddasa, I
          był już chyba w każdej subkulturze nagle stał się GWIAZDĄ „Artystą” scenicznym
          niczym Sid, czy Budzy, Mizerny.
          Koleś ten zagłusza cały zespół swym WYCIEM to jest po prostu ble ble, Teksty są
          niczym prośby o pomoc wyciągnięte z Bravo Girl, Nie Kupujcie mili Państwo
          Chorągiewki – bo jak to mawiają jak wiaterek powieje tak ona się przekręci;)
          Pozatym aby coś takiego robić nie wystarczy Czerwony płaszcz po mamie – tylko
          potrzeba wenyyyy twórczej jak i talentu a temu Panu Wokaliście tego TOTALNIE
          BRAK, Polecam zmienić tego Pana na lepszy model a coś z was będzie (będzie was
          słychać;))

• staszek-boryna Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 14:14
            A znata zespół NEGURA BUNGET ze Słonecznej Transylwanii???
            • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 15:00
              a toż mnie staszek zazył :)własnie sie zapoznaje z ta kapelka. dzieki wielkie
              • staszek-boryna Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 15:38
                Nie ma za co! Posłuchaj sobie naprawdę warto. Szczególnie ostatni album "OM"
                jest dobry. Znajdziesz na nim mnóstwo przeróżnych dźwięków. Transylwański black
                z instrumentami ludowymi. I takie tam sprawy. Pozdro!
                • goth2 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 16:45
                  Mnie tam ta kapela nie ujęła troszkę mało tych instrumentów ludowych:)
                  Jak już to zdecydowanie wolę ich wcześniejszy EP-ki;)

Fajny i jajacraski jest „Fintrol” tam się JACA dzieją – można poczuć się jak
                  Wiking, który gwałci, pije, i plądruje a w tym wszystkim total humorystyczne
                  ubarwienie;)

Z nowego ostrzejszego grania polecam „ChthoniC -Seediq Bale” to nowy album z
                  2006 który ujmuje tym iż jest to Japoński produkt i nawet całkiem ciekawy;)
                  OSTRA JAZDA!

I jeszcze coś z lżejszego również z kwitnącej wiśni to „Cherry Filter - Peace
                  N' Rock N' Roll” fajny jak w tytule Rock N Roll po japonsku;)
                  POLecam
                  • hornad1 Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 18:28
                    dzieki chlopaki wielkie warto poszerzac horyzonty i uczyc sie zawsze czegos
                    nowego. pozdrawiam
          • hz.thecrow Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 19:56
            a Ty kretynie odwal się od Pakosława bo sam lepiej byś nie zaśpiewał i na bank
            jest lepszy od Petera no i teksty też są lepsze a jak nie znasz się na idei tej
            muzyki, którą chłopaki z Komory grają to należy sobie posłuchać, poczytać a
            potem zacząć pisać. Po drugie znam Pako osobiście i nie wydaje mi się żeby robił
            z siebie artystę czy gwiazdę to jest raczej skromny spoko facet. więc raczej się
            doucz a potem coś pisz a nie na odwrót:)
            • antykrajst Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 02.02.07, 00:39
              Ho Ho widać iż kolega TheCrow jest starym Punkiem;) – i fanem Crow-a ja też ;),
              lubię też poczytać Blade- a, Corwela i takie tam;)

Widocznie nie pamiętasz jak ten tzw Pako był dresiarzem przez jakiś czas, był
              tez
              Flower Power, metalem, i lubił Hip Hopa, kim nie był ?;)- ale to stare dzieje

Pewnie nie wiem, o jaką idę chodzi dzisiaj, – ale za to pamiętam Jarocin i
              takie zespoły, o których można tylko pomarzyć: Siekiera, Aya Rl, Madame, 1984,
              Milion Bułgarów, Varete,
              No Smoking, Trumbs & Dumper, Moskwa z Pawełkiem, Sztywny Pal Azji, The Reds,
              Made in Poland, Tilt, itp.;) – widzisz kolego tamta (moja) rewolucja miała sens
              i byłą robiona podstępnie i na przekór wszystkiemu zwłaszcza systemowi;) –
              który teraz mam – i jest o wiele lepszy – było, o co się bić;)

Młodyś – niezrozumiesz – jedź na woodstock i zostań tym woodstockowym
              Hooliganem;)

Ja nie neguję tylko nie lubię Wielkiej skromność ubranej w despotyczny artyzm.
              A najbardziej ludzi grających kogoś, kim nie są i nigdy nie byli;)

p.s

Bez obrazy kolego nie mam ochotę na Polemikę z tobą;), jak chcesz popisać to do
              lektury: „Fala”, My Blood Your Blood” i jeszcze coś tam było z tej seriii;),
              ale to nie odda nigdy tego starego klimatu można tylko miło powspominać;)

• antykrajst Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 02.02.07, 00:47
                Sprostowanie: lubię też poczytać >>>>>>>>W Blake<<<<<<<<, Corwela i takie tam;)

• hz.thecrow Re: HORNAD OFICJALNE FORUM 01.02.07, 19:51
        za ciężkie no to raczej ciężko powiedzieć fakt faktem ciężko ich słuchać bo są
        tragiczni nie umieją zwyczajnie grać i tyle!! a co do Petera to istotnie nie
        lubię ludzi, którzy są w sobie zadumani. Nauczcie się grać a Peter grać i
        śpiewać wtedy nazwę was zespołem bo na razie to na to miano nie zasługujecie!!!!
        jesteście zwyczajnymi grajkami.
        • hornad1 kleska, dziecko i czekajac na zbawienie 01.02.07, 22:50
          dobra hz.thecrow jak zwykle masz racje a tutaj sa mp3 po ktorych jeszcze
          bardziej mzoesz nas wyzwac: profile.myspace.com/index.cfm?
          fuseaction=user.viewprofile&friendid=146466237. Iformuje tez, ze wszsytkie mp3
          zarowno te ktore sa jak i te ktore beda jeszcze jutro i pojutrze a bedzie ich
          około 7 na demie sa cały czas w trakcie tworzenia i z kazdym dniem poprawiamy
          ich brzmienie, takze troche wyrozumiałosci. Pozdrawiam
          • hornad1 Re: kleska, dziecko i czekajac na zbawienie 01.02.07, 22:58
            profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=146466237
            to prawidłowy adres ;)
            • hornad1 chyba trzeba zabrac głos 02.02.07, 08:13
              dobra chlopaki wszystko fajnie tylko, ze po pierwsze hz.thecrow jak ci sie nie
              podoba to nie słuchaj, nikt ci nie kaze, po co ty w ogole sobie zawracasz dupe.
              Po drugie, sorki ale to nie jest forum Komory, nie wiem czy chlopaki maja
              jakies forum ale z tego co wiem to maja swoja strone, ja sie na punku szczerze
              nie znam, jestem za mlody zeby sie wypowiadac bo jak sie urodziłem to punk juz
              ostro działał (80'). hz. thecrow oczywiscie najwieksze zarzuty mam do ciebie,
              człowieku jak nie czaisz muzyki, która robimy to sie nie wypowiadaj, troszeczke
              wydoroslej, ty lubisz jak to ktos bezsensownie je..e wszystko i wszystkich a co
              do egoizmu i pychy jaka mi zarzucasz, człowieku co ty dziecko kuzwa jestes?
              Pewnie, ze nie bede skromny i pewnie ze jestem egoista, taki life, robie to co
              robie, staram sie to robic najlepiej, a oprocz punka sa jeszcze inne rodzaje
              muzyki, ja wybrałem metal i przynajmniej szanuje wypowiedz antikrajsta "ani
              mnie to parzy, ani mnie to ziebi". Uwierz mi sa tacy ktorzy nas słuchaja i
              widza jak sie rozwijamy. Wiec wez sobie człowieczku deprim bo to teraz taka
              pora na depresje, albo załóz swoja kapele, to bardzo dobry sposób na choroby
              psychiczne dobrze ci radze wiem to po sobie :). Z szacunkiem dla wszystkich acz
              bardzo egoistycznie POzdrawiam i zeby wk...ic hz.thecrow'a AVE!!!
              • staszek-boryna Re: chyba trzeba zabrac głos 02.02.07, 09:07
                PAKO był hiphopowcem a tera jest pankowcem. Może za trochę czasu znowu zmieni
                orientację ale to jego prawo. Grunt że jest przystojny i tak dalej.
              • hz.thecrow Re: chyba trzeba zabrac głos 02.02.07, 16:45
                po pierwsze pseudo wokalisto nie lubię punku!! to tak zacznijmy od tego a
                przynajmniej tego obecnego choć czasem jest coś godnego uwagi. po drugie słucham
                metalu i raczej znam się na tej muzyce, a ja jestem dorosły i to Ty wydoroślej i
                przestań z siebie robić pajaca i dzieckiem to Ty jesteś heheheh panie SRAVE
                :lol: a wasza muzyka jest żenująca i to właśnie Ty powinieneś brać tabletki a
                może Ty masz jakąś traume z dzieciństwa?? i mnie nie jesteś wstanie w-wić bo
                jesteś za głupi Kakarotto:P jeśli rozumiesz co to słowo znaczy!!
                • hornad1 Re: chyba trzeba zabrac głos 02.02.07, 18:13
                  pod maska bardzo jest wygodnie wyzywac kogos, skoro jestes taki mocny w gebie,
                  skoro tyle wiesz, to moze ujawnij sie, w koncu na tym forum praktycznie kazdy
                  wie kim ja jestem a ty jakos do tej pory tak ladnie sie ukrywasz, hehe nie
                  lubisz punku no to ciekawe bo komora gra punk i to ten oldschoolowy. fajnie
                  jest nazywac kogos pozerem tylko popatrz na siebie w lustereczku i siebie
                  zapytaj kim ty jestes METALU
                  • hornad1 hz.thecrow 02.02.07, 18:39
                    a w ogole to jestes nudny i mam szczerze gdzies co do mnie masz. odwal sie
                    człowieku i daj zyc innym
                    • hz.thecrow Re: hz.thecrow 02.02.07, 19:57
                      widzisz tylko ja się nie uważam za METALA. a co do Komory to wiem że grają punk
                      i dalej twierdze że nie przepadam za punkiem jednak nie mam nic do zarzucenia
                      chłopakom z Komory w przeciwieństwie do Twojego durnowatego zespołu. nudny to
                      jesteś Ty informatyku za dyche jakbyś był mądry to byś wiedział kim jestem :P
                      więc widać że informatykiem jesteś takim samym jak muzykiem czyli do bani :)
                      • staszek-boryna Re: hz.thecrow 02.02.07, 20:14
                        MI się tam i KOMORRA podoba i HORNAD. MAŁO tego. jestem dumny, że RADZIEJÓW ma
                        takie kapele!!! Grajcie chłopaki!!! PUNKS NOT DEAD i AVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • hornad1 Re: hz.thecrow 02.02.07, 20:57
                        no to juz wiem kim jestes, czekałem tylko na te odpowiedz......
                        • hz.thecrow Re: hz.thecrow 02.02.07, 21:22
                          no to mało wiesz:D no ale cóż Twoja sprawa hehehe. a jeśli sądzisz że wiesz kim
                          jestem to się podejrzewam grubo mylisz. I zdziwił byś się Piotrze.
                          • l-6 Re: hz.thecrow 03.02.07, 12:52
                            Widzę że trwa ostry spór pomiędzy dwoma rywalizującymi zespołami Ciekaw jestem
                            czy prócz was ktokolwiek w Radziejowie wie że takie kapele istnieją. Wyjdźcie
                            na ulicę i zapytajcie 10 przechodniów i niech każdy szcerze o tym napisze. Wasz
                            spór jest podobny do sporu "o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami
                            Wielkiej Nocy" . ale ze sporów czasami wychodzi niezła konkluzja. - Tylko się
                            nie pozabijajcie!!
                            • staszek-boryna Re: hz.thecrow 03.02.07, 13:56
                              Dajta spokój chłopaki!!! Wyluzujta i więcej czadu!!!
                              • hornad1 DEMO zarejestrowane 03.02.07, 17:23
                                MIło nam poinformowac iz demo zaostało zarejestrowane, znajduje sie na nim 6
                                naszych numerów: intro, kleska, wojna, krew, dziecko, 21 pazdziernika, czekajac
                                na zbawienie, outro. Narazie na myspace znajduja sie tylko robocze wersje wiec
                                i o wiele gorsze. Pozdrawiam, jesli ktos jest chetny to bardzo chetnie przesle
                                mu to demko.
                                • bzyku654321 Re: DEMO zarejestrowane 09.02.07, 18:48
                                  ALE O CO CHODZI Z TYM PRZESŁANIEM DEMKA> CO TO ZA DEMKO JEST CO?
                                  • hornad1 Re: DEMO zarejestrowane 09.02.07, 20:40
                                    NO bzyku to jest pierwsze zarejestrowane własnymi siłami demko HORNADu, czyli
                                    mojej kapeli i tyle ;). Jeśli ktoś chce posłuchac wszystkich naszych numerów to
                                    bardzo chetnie je przeslemy lub przekazemy. POzdrawiam
                                    • bzyku654321 Re: DEMO zarejestrowane 10.02.07, 17:45
                                      JUŻ KUMAM, JUŻ KUMAM. GRATULACJE I CHĘTNIE POSŁUCHAM BO LUBIE METAL!
                                      • hornad1 Re: DEMO zarejestrowane 11.02.07, 10:46
                                        Hej bzyku no to zajebiscie, przeslij mi adres na konto ze strony naszej i ci
                                        demko przesle. pozdrawiam
                                        • bzyku654321 Re: DEMO zarejestrowane 12.02.07, 08:59
                                          bzyku654321@gazeta.pl

TO SE K...A WREŚCIE POSŁUCHAM DOBREJ MUZY!!!

POZDRO I AVE!!!
                                          • hornad1 bzyku 12.02.07, 11:07
                                            Hej mistrzu, mp3 juz na Twojej skrzynce, własnie wysyłam reszte. Jesli chcesz
                                            wersje płytowa z okładką i w ogole to tez jest taka mozliwosc. Pozdrawiam.
                                            • hornad1 Re: bzyku 12.02.07, 11:12
                                              HMMM Bzyku sorki ale cos nie tak jest z twoja skrzynka, mailer zwraca mi bład
                                              przy wysyłaniu.
                                              • bzyku654321 Re: bzyku 12.02.07, 12:19
                                                MOŻE JEJ POJEMNOŚĆ ZA MAŁA. BO SIE JUŻ KURKA UCIESZYŁEM ŻE TROCHE OSTREJ JAZDY
                                                BĘDZIE!!! ALE MOŻE SIE JEDNAK UDA. NOZ TO POZDRO!!!
                                                • hornad1 Re: bzyku 12.02.07, 16:55
                                                  no wysłałem jeszcze az i doszły podobno
                                                  • xdyziux Re: bzyku 12.02.07, 22:08
                                                    chłopaki dają czadu, dobrze kombinują. czekamy na więcej!

• bzyku654321 Re: bzyku 13.02.07, 10:28
                                                    ZAJEBIŚCIE GRAJĄ!!! ZAJEBIOZA TO JEST!!! AVE HORNAD!!!
                                                  • hornad1 Re: bzyku 13.02.07, 15:23
                                                    super dzieki chlopaki. AVE bracia!!! ;)
                                                  • bzyku654321 Re: bzyku 14.02.07, 08:49
                                                    DEMO ZAJEBISTE!!! JAKBY BYŁY NOWE TO TEŻ CHCĘ! JESZCZE ŻEBY TAK JAKIEŚ NAGRANIA
                                                    KOMORY I BYŁBYM HEPI!!!
                                                  • hornad1 koncerty 14.02.07, 16:34
                                                    Hehe no i fajnie

18.02.2007 gramy w bydgoskim klubie Spin
                                                    06.04.2007 gramy w poznańskim klubie "U Bazyla"

POzdrawiam
                                                  • hornad1 Poszukiwania basisty i klawiszowca 16.02.07, 21:19
                                                    Witam, jako, że moj brat i jednoczesnie basista naszej grupy zamierza nas
                                                    opuscic z powodów osobistych i zawodowych( chyba niedługo zmieni stan
                                                    cywilny ;)) i w SPINIE zagra z nami tzw. pozegnalny koncert, wznawiamy
                                                    poszukiwania basisty a także klawiszowca. Jeśli ktos z Was byłby chętny to
                                                    zapraszamy na próbe i kontakt na adres e-mail: piotr.dobrowolski@wp.pl.
                                                    POzdrawiamy. EKIPA HORNAD!!!
                                                  • bzyku654321 Re: Poszukiwania basisty i klawiszowca 19.02.07, 10:04
                                                    O BASIŚCIE NIE WIEM A KLAWISZOWIEC JEST - NIEJAKI PIOTREK "ZULU_GULA" GRA
                                                    WSZYSTKO OD DISCOPOLO PO METAL WIĘC JAK MU POWIECIE O CO CHODZI MOŻE SIĘ
                                                    NAPRAWDĘ PRZYDAC.
                                                  • hornad1 Re: Poszukiwania basisty i klawiszowca 19.02.07, 12:33
                                                    Hej Bzyku słuchaj to moze jesli masz do niego kontakt to powiedz mu, proby mamy
                                                    zawsze w piatki od 17 w MIPDK. A w BYdgoszczy była totalna rzeznia, były
                                                    makijaze, była krew, była apokalipsa!!! Nastepny atak U Bazyla POznan!!!
                                                  • bzyku654321 Re: Poszukiwania basisty i klawiszowca 19.02.07, 12:55
                                                    O KARWA!!! SZKODA ŻE NIE MOGŁEM TEGO WIDZIEĆ!!! ZULEGO CZASEM WIDUJĘ. ZADZWONIĆ
                                                    DO NIEGO NIE IDZIE BO TELEFON STACJONARNY MA ZLIKWIDOWANY A KOMÓRKI JESZCZE NIE
                                                    NABYŁ. ALE JAK GO SPOTKAM NAPOMKNĘ O TEJ WSPÓŁPRACY. PEWNIE WDEPNIE DO TEJ
                                                    NOWEJ KNAJPY "SARMACKIEJ". POZDRO I AWE!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka