adamackiewicz 12.02.07, 15:05 ZAPRASZAMY WSZYSTKICH LUBIACYCH MUZYKĘ ALTERNATYWNA I DO TEGO LUBIACYCH POSKAKAĆ PRZY TAKIEJ MUZYCE, ZAPRASZAMY DO MÓZGU 16 LUTEGO O GODZINIE 20 NA IMPREZĘ ALT.DISCO. ZAPRASZAMY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
muvon200 Re: ALT.DISCO 12.02.07, 15:12 ja może już stary jestem ale od kiedy DISCO to muzyka alternatywna. Tak ogólnie nie słyszałem, żeby muzyka alternatywna nadawała się do tańca jakiegokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
rokoman Re: ALT.DISCO 12.02.07, 15:15 Muzyka alternatywna, to kakafonia dżwięków. Nie nadaje się nie tylko do tańczenia, ale i do słuchania! Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: ALT.DISCO 12.02.07, 15:24 Nie przesadzaj. Są ludzie którzy tworzą lub słuchają takiej muzyki. Ich sprawa. Jednak nadal uważam, że to jakaś skoro ktoś zaprasza do tańca przy muzyce alternatywnej. Odpowiedz Link Zgłoś
adamackiewicz Re: ALT.DISCO 14.02.07, 11:49 muvon nie wiesz o czym piszesz, jeżeli nie wiesz jak się tańczy przy muzyce alternatywnej to przyjdź i zobacz, alternatywa ma tyle odmian i barw że mieści się tam też muzyka taneczna która nie jest papką z klasycznej dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś