inia1972 13.02.07, 12:16 Pod wpływem wątku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33489&w=33346766&a=33346766 chciałabym spytać, czy może któraś z Was może polecić sklep z bielizną w Bydgoszczy, gdzie sprzedawca fachowo doradzi rozmiar? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ksantypa77 Re: Bielizna 13.02.07, 13:20 Polecam Panią z triumfa w nowym carrefourze. Dlaczego? Mój nie znający się na babskich rzeczach małż kupił mi bieliznę, która była dobra, a przecież nie mam wymiarów statystycznej modelki. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: Bielizna 13.02.07, 15:26 ja bardzo lubie sklep na dworcowej, mniej wiecej w polowie, po prawej stronie, na dole sa sklepy i u gory tez(kiedys tam byl chyba sex shop:), to taki maly sklepik na dole. kupila juz tam pare kompletow, bardzo ladna bielizna i mila pani, ktora tam sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Bielizna 14.02.07, 08:44 Ja polecam Triumpha (ale zabij mnie - chyba na terenie Auchan, albo może Galerii? na pewno tu albo tu, raczej Auchan), ponieważ byłam bardzo niezdecydowana, a do tego postawiłam 1000 warunków (cena do takiej a takiej, kolor taki a taki, ale nie taki a taki, wzrór taki, ale nie daj Boże taki... etc.) Pani cierpliwie wyszukiwała mi modele, kiedy kręciłam nosem powiedziała, że za kilka dni ma dostawę kolekcji (i tu podała stronę, gdzie mogę ową kolekcję obejrzeć), nie wmuszała na siłę, po czym znalazła gdzieś cudo, w którym się zakochałam, tylko musiałam zrezygnować z najważniejszego warunku - był o 20 zł droższy niż moja granica, ale przełknęłam bez problemu, no i warto było :) Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 Re: Bielizna 15.02.07, 14:14 Wczoraj byłam w sklepie Triumph w Auchan. Kupiłam sobie prześliczny staniczek:) Obsługa miła - pani tylko zapytała o rozmiar i kolor i sama mi zaproponowała kilka (chyba z 7) różnych modeli. Nie było zdania "pani jeden przymierzy, czy na pewno ten rozmiar..." Na plus sklepu są też duże przymierzalnie w jakby osobnym pomieszczeniu - który pomieści również wózek dziecięcy. I ławeczka dla czekających panów;) Dostałam również wejsciówkę dla osób na siłownie lub aerobik do klubu przy Fordońskiej 44. Lubię bielizne Triumph bo przynajmniej ładnie lezy,jest super dopasowana, zawsze jest wygodna, choć zaskoczyło mnie to, że szesc w moim rozmiarze było dobrych, a ten co wybrałam musiałam mieć miseczke rozmiar wiekszą. Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 A kilkanaście lat temu... 15.02.07, 14:54 nie można było przymierzać bielizny. Jaki był wtedy wybór - każdy wie. Wtedy to dopiero była loteria - dobry czy niedobry. A jak rozmiar nie trafiony, zawsze można było wymienić np. na papier toaletowy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
inia1972 Re: Bielizna 18.02.07, 19:56 Dzięki Dziewczyny. Marzy mi się, że wejdę do sklepu, a Pani bez pytania mnie o rozmiar sama dobierze bieliznę, która będzie jak dla mnie szyta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Bielizna 04.03.07, 22:32 Jeśli chodzi o staniki to świetnie mi się sprawdzają z H&M kosztują 40zł, leżą idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: Bielizna 05.03.07, 09:33 A ja raz zamówiłam przez net komplet dwóch staników Triumpha czarny i biały za 60zł, staniki co prawda zwykłe, żadnych cudów, ale bardzo trwałe i wygodne, i o dziwo wstrzeliłam się z rozmiarem :) Odpowiedz Link Zgłoś