Dodaj do ulubionych

Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd.

24.02.07, 15:30
Obserwuj wątek
    • marecki_m Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 16:05
      Dlatego,ze nie jest urodzonym bydgoszczaninem i nie ma w nim nic, z typowego
      dla bydgoszczanina patriotyzmu lokalnego.Poza tym,urodzony na terenach
      zblizonych do torunskich,zawsze bedzie obcy w Bydzi-
      • muvon200 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 16:11
        AMEN!!
        • marecki_m Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 18:01
          muvon200 napisał:

> AMEN!!
          No tak,wiadomo ze to Rydzyk pisze,na wieki wiekow
          • maximus100 Re: marecki 24.02.07, 18:20
            marecki_m napisał:

> muvon200 napisał:
            >
            > > AMEN!!
            > No tak,wiadomo ze to Rydzyk pisze,na wieki wieko

bedziesz atakował tu przeydenta?
    • bartas1 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 16:57
      bo jest toruńskim agentem
    • patriota_lokalny Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 21:49
      Mnie nie pozbawił! Nie udało mu się to i nie uda.
    • bromberg1 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 23:45
      Bo jest mierny otoczył się listonoszami, magazynierami i ludźmi, którzy tylko
      dbają o swoje prywatne interesy. Korupcja i brak polotu do kierowania miastem,
      to jest I i II kadencja tego pana.
      • maximus100 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 25.02.07, 01:32
        a to ciekawe
        kto jest listonoszem?
        • kaza12 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 25.02.07, 06:58
          Wybraliście go i nie marzekać.Jeszcze tylko 3,5 roku, i ma następną kadencje
          pewnom.Bo Bydgoszczanom ten gościu odpowiada!!!.I cichosza
          • bromberg1 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 25.02.07, 18:07
            ja go nie wybierałem, w I turze swój głos oddałem Piotrowskiej, w drugiej
            Jasiakiewiczowi.
            Na nieudaczników staram się nie głosować.
    • maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 26.02.07, 11:03
      Jeśli nić nie umie-brak kreatywności miasta,podaję się do dymisji, a nie tkwię
      na stanowisku.
    • maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 27.02.07, 22:48
      Jeśli nieudacznik Dombrowicz nie umie rządzić-a nie umie,to powinien wyciągać
      ręce po pieniądze do inwestorów zagranicznych np. do Parkridge CE Reail ,prezes
      J.Fijałkowski.Bydgoszczanie byli nie zwykle dumni ze potrafił wyegzekwować 30
      mln.zł. na most i estakadę przy PKS.A co jest potologia.
      • maximus100 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 28.02.07, 20:13
        daj mu szanse
        • maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 28.02.07, 20:58
          Jeden gość na forum,jest wyalionowany ze społeczeństwa bydgoskiego
          to:Maximus100. Nie widzi upadku - {dedrengolady} Bydgoszczy spowodowaney przez
          urzędującego prezydenta.Daj luz sobie Maximus100.
          • maximus100 daj spokój 28.02.07, 21:38
            prezydentowi
            wie co robi
            daj mu szansę
            • o.jarocin A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 28.02.07, 22:01
              Byliśmy? Przez kilka dziesięcioleci nie dostrzegłem tego zjawiska. Nie słyszałem
              nigdy(!) by ktokolwiek publicznie /a nawet prywatnie/ chwalił się bydgoskim
              pochodzeniem.
              • krysmat Re: A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 28.02.07, 22:34
                o.jarocin napisał:

> Byliśmy? Przez kilka dziesięcioleci nie dostrzegłem tego zjawiska. Nie
                słyszałe
                > m
                > nigdy(!) by ktokolwiek publicznie /a nawet prywatnie/ chwalił się bydgoskim
                > pochodzeniem.

Polecam dzisiejsza wypowiedz Bonka.To na dobry poczatek.Ja bede druga osoba
                ktora jest dumna i sie nie wstydze Bydgoszczy.Od dzisiaj prosze nie pisac
                ktokolwiek
                • o.jarocin Re: A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 01.03.07, 07:56
                  Wypowiedź Bońka dla bydgoskiej gazety ma przecież nijako wewnętrzny charakter.
                  Co ciekawe: jako kibic piłkarski niejednokrotnie toczyłem dysputy z takimiż
                  kibicami z innych rejonów kraju. Nikt nie kojarzył Bońka z Bydgoszczą, lecz z
                  Łodzią /Widzew/ i Italią /Juve/. (A ja pamiętam jeszcze czasy gdy jego ojciec
                  grał w bydgoskiej Polonii na stoperze obok Dziadka i Murzyna w systemie 3 - 2 - 5)
                  • maxco Re: A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 01.03.07, 22:50
                    Przebywam w Szwecji od lat.Przypadkiem spodkałem obywatela Szwecji który brał
                    udział udział turnieju bokserskim "Gazety Pomorskej" w Bydgoszczy kilka lat tem.
                    Konkluzja jego wypowiedzi była druzgocąca-takiego miasta podczas swojej kariri
                    nie wydział: brudnego, odrapane mury na przeciwco Astori,szare i bez treści-bez
                    wyrazu.
            • marecki_m Re: daj spokój 28.02.07, 22:23
              ?
    • maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 02.03.07, 22:50
      Brak kreatywnego myślenia wszystkich prezydentów Bydgoszczy, od zakończenia
      wojny, powoduje ze nie jesteśmy dumni z naszego miasta.Miasto przeciętne, takie
      żadne.
      • krysmat Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 02.03.07, 22:54
        maxco napisała:

> Brak kreatywnego myślenia wszystkich prezydentów Bydgoszczy, od zakończenia
        > wojny, powoduje ze nie jesteśmy dumni z naszego miasta.Miasto przeciętne,
        takie
        >
        > żadne.
        Zaden to ty jestes
        • maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 04.03.07, 11:11

Kreatywni formuowicze przedstawcie-z czego bydgoszczanie powinni być dumn:
          1.Gospodarki
          2.Architektury -Sarego Miasta np.ul.Pod Blamkami
          3.K.Dombrowicza
          Z kogo i czego!!!
    • zybil [...] 05.03.07, 09:38
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka