marecki_m Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 16:05 Dlatego,ze nie jest urodzonym bydgoszczaninem i nie ma w nim nic, z typowego dla bydgoszczanina patriotyzmu lokalnego.Poza tym,urodzony na terenach zblizonych do torunskich,zawsze bedzie obcy w Bydzi- Odpowiedz Link Zgłoś
muvon200 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 16:11 AMEN!! Odpowiedz Link Zgłoś
marecki_m Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 18:01 muvon200 napisał: > AMEN!! No tak,wiadomo ze to Rydzyk pisze,na wieki wiekow Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: marecki 24.02.07, 18:20 marecki_m napisał: > muvon200 napisał: > > > AMEN!! > No tak,wiadomo ze to Rydzyk pisze,na wieki wieko bedziesz atakował tu przeydenta? Odpowiedz Link Zgłoś
bartas1 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 16:57 bo jest toruńskim agentem Odpowiedz Link Zgłoś
patriota_lokalny Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 21:49 Mnie nie pozbawił! Nie udało mu się to i nie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 24.02.07, 23:45 Bo jest mierny otoczył się listonoszami, magazynierami i ludźmi, którzy tylko dbają o swoje prywatne interesy. Korupcja i brak polotu do kierowania miastem, to jest I i II kadencja tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 25.02.07, 01:32 a to ciekawe kto jest listonoszem? Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 25.02.07, 06:58 Wybraliście go i nie marzekać.Jeszcze tylko 3,5 roku, i ma następną kadencje pewnom.Bo Bydgoszczanom ten gościu odpowiada!!!.I cichosza Odpowiedz Link Zgłoś
bromberg1 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 25.02.07, 18:07 ja go nie wybierałem, w I turze swój głos oddałem Piotrowskiej, w drugiej Jasiakiewiczowi. Na nieudaczników staram się nie głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 26.02.07, 11:03 Jeśli nić nie umie-brak kreatywności miasta,podaję się do dymisji, a nie tkwię na stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 27.02.07, 22:48 Jeśli nieudacznik Dombrowicz nie umie rządzić-a nie umie,to powinien wyciągać ręce po pieniądze do inwestorów zagranicznych np. do Parkridge CE Reail ,prezes J.Fijałkowski.Bydgoszczanie byli nie zwykle dumni ze potrafił wyegzekwować 30 mln.zł. na most i estakadę przy PKS.A co jest potologia. Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 28.02.07, 20:13 daj mu szanse Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 28.02.07, 20:58 Jeden gość na forum,jest wyalionowany ze społeczeństwa bydgoskiego to:Maximus100. Nie widzi upadku - {dedrengolady} Bydgoszczy spowodowaney przez urzędującego prezydenta.Daj luz sobie Maximus100. Odpowiedz Link Zgłoś
o.jarocin A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 28.02.07, 22:01 Byliśmy? Przez kilka dziesięcioleci nie dostrzegłem tego zjawiska. Nie słyszałem nigdy(!) by ktokolwiek publicznie /a nawet prywatnie/ chwalił się bydgoskim pochodzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 28.02.07, 22:34 o.jarocin napisał: > Byliśmy? Przez kilka dziesięcioleci nie dostrzegłem tego zjawiska. Nie słyszałe > m > nigdy(!) by ktokolwiek publicznie /a nawet prywatnie/ chwalił się bydgoskim > pochodzeniem. Polecam dzisiejsza wypowiedz Bonka.To na dobry poczatek.Ja bede druga osoba ktora jest dumna i sie nie wstydze Bydgoszczy.Od dzisiaj prosze nie pisac ktokolwiek Odpowiedz Link Zgłoś
o.jarocin Re: A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 01.03.07, 07:56 Wypowiedź Bońka dla bydgoskiej gazety ma przecież nijako wewnętrzny charakter. Co ciekawe: jako kibic piłkarski niejednokrotnie toczyłem dysputy z takimiż kibicami z innych rejonów kraju. Nikt nie kojarzył Bońka z Bydgoszczą, lecz z Łodzią /Widzew/ i Italią /Juve/. (A ja pamiętam jeszcze czasy gdy jego ojciec grał w bydgoskiej Polonii na stoperze obok Dziadka i Murzyna w systemie 3 - 2 - 5) Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: A byliśmy kiedyś dumni z Bydzi? 01.03.07, 22:50 Przebywam w Szwecji od lat.Przypadkiem spodkałem obywatela Szwecji który brał udział udział turnieju bokserskim "Gazety Pomorskej" w Bydgoszczy kilka lat tem. Konkluzja jego wypowiedzi była druzgocąca-takiego miasta podczas swojej kariri nie wydział: brudnego, odrapane mury na przeciwco Astori,szare i bez treści-bez wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 02.03.07, 22:50 Brak kreatywnego myślenia wszystkich prezydentów Bydgoszczy, od zakończenia wojny, powoduje ze nie jesteśmy dumni z naszego miasta.Miasto przeciętne, takie żadne. Odpowiedz Link Zgłoś
krysmat Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 02.03.07, 22:54 maxco napisała: > Brak kreatywnego myślenia wszystkich prezydentów Bydgoszczy, od zakończenia > wojny, powoduje ze nie jesteśmy dumni z naszego miasta.Miasto przeciętne, takie > > żadne. Zaden to ty jestes Odpowiedz Link Zgłoś
maxco Re: Dlaczego K.Dombrowicz pozbawił nas dumy z Byd 04.03.07, 11:11 Kreatywni formuowicze przedstawcie-z czego bydgoszczanie powinni być dumn: 1.Gospodarki 2.Architektury -Sarego Miasta np.ul.Pod Blamkami 3.K.Dombrowicza Z kogo i czego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zybil [...] 05.03.07, 09:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś