zonc 27.02.07, 00:12 Zakładam wątek, żeby Radca starych nie musiał podbijać... W kolejnych postach proszę dopisywać kogo jeszcze obraża Zonc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mudah Re: Zonc obraża ... cyklistów! 27.02.07, 00:58 Nie mac Zonc. Zonc to Mudah, Genuine44, Genuine444, Jatrzacy Leszeek, Kazet jednym slowem osmiornica powstala w jednym celu, gnebienia Radcy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
pol_czlowieka Re: Zonc obraża ... cyklistów! 27.02.07, 00:59 Nie zgadzam się, to ja jestem radca. To jest szykanowanie i obrażanie, Jawny spisek przeciwko :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina.pizdziwas Re: Zonc obraża ... cyklistów! 27.02.07, 01:14 schizofrenia to choroba. nieladnie sie smiac z chorych na schizofrenie a pisujacych tez tutaj. ladnie za to ich stad wycinac i blokowac :) pisanie rozmnaza byty i pogarsza stan. humanitarnie byloby odizolowac. Odpowiedz Link Zgłoś
pol_czlowieka Re: Zonc obraża ... cyklistów! 27.02.07, 01:17 Tu prawi każdy ma schizofrenię. :) Najgorsi są ci którzy maja schizofrenie paranoidalna i wszędzie widza wycinane wątki :) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina.pizdziwas Re: Zonc obraża ... cyklistów! 27.02.07, 01:27 tez mi sie wydawalo ze znikam, ale ja bac sie glosno o tym mowic :) Odpowiedz Link Zgłoś
pol_czlowieka Re: Zonc obraża ... cyklistów! 27.02.07, 01:28 Te znikające wątki to dotyczy największego schizola na tym forum, radcunia :) Odpowiedz Link Zgłoś