agi.nalik 05.03.07, 10:14 Gdzie można zapisać 3latka na angielski w Toruniu? Jeśli ktoś gdzieś posyła swoje pociechy, proszę o podzielenie się doświadczeniami - jaka jakość, czy warto i ile to kosztuje... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
imzd Re: angielski dla 3latka 05.03.07, 17:39 Jak moja córka miała 2 latka chodziła do Helen Doron, cena za miesiąc czyli 4 zajęcia po 1/2 h ok 90zł (o ile dobrze pamiętam), zajęcia dość ciekawe, ale moja córka nie przpadała za nimi. Zajęcia na Legionów. W godzinach szczytu (zajęcia były o 16) to dla mnie była godzina jazdy w jedną stronę (trzeba było jeszcze zapłacić jakieś 100 czy 200 zł za podręcznik, kasetę i wpisowe). W tym roku chodzi na Jęczmienną do gr wiekowej (3-5), i bardziej jej się podoba (ale może po prostu dorosła) cena za miesiąc 48zl, tylko trzeba doliczyć opłatę parkingową, grupa liczy ok 6 dzieci, zajęcia trwają 50 min. Z tych zajęć jestem bardziej zadowolona przede wszystkim że mała sporo się uczy, i jest zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
agi.nalik Re: angielski dla 3latka 06.03.07, 08:36 Dzięki za ten namiar! Wygląda zachęcająco. Chociaż parkowanie w mieście nie należy do przyjemności... Czy jest tam jakiś kącik dla rodziców, żeby w czasie lekcji mieli gdzie poczekać na dziecko? A może ktoś poleci coś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
vilcza Re: angielski dla 3latka 06.03.07, 13:37 szkoły żadnej nie zarekomenduję, polecam natomiast forum- link poniżej.. zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
agi.nalik Re: angielski dla 3latka 06.03.07, 14:23 tak, tak, forum znam... to może i tam zapytam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamatoski1 Re: angielski dla 3latka 08.06.14, 18:51 W Toruniu polecam Mr. Rabbit na Legionów (rok uczęszczałyśmy też do filii na Rubikowie). Jedno wiem na pewno, jak angielski dla dzieci to w szkole językowej DLA DZIECI. Żadnej partyzantki w normalnych szkołach dla dorosłych. Nawet świetny lektor, który przez 10 lat uczył wyłącznie dorosłych nie da sobie rady z dzieciakami. Wiem co mowie, przez kilka lat byłam nauczycielką angielskiego. Rabbita polecam z przekonaniem, poznałam dwie lektorki, obie świetne. Odpowiedz Link Zgłoś