zuza_ona 17.04.07, 08:47 witam,czy któraś z mam ma dziecko w tym przedszkolu na bartodziejach-potrzebuje opinii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1408a Re: przedszkole radość 17.04.07, 10:39 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=45960 Hej wejdz sobie na ta stronke tam piszemy troszke o przedszkolach. To przedszkjole ma raczej pozytywne opinie z wyjatkiem tylko tego ze bardzo ciezko sie do niego dostac ( listy rezerwowe i zapisy na trzy lata do przodu).A ty juz zapisałas tam swoje maleństwo czy dopiero poszukujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
1408a Re: przedszkole radość 26.04.07, 13:11 dowiedzielismy sie własnie ze nasze malenstwo dostało sie do tego przedszkola i zaczyna za niedługo. Aż sie boje! Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_ona Re: przedszkole radość 29.04.07, 20:15 moje tez sie dostało:)i niedlugo rusza do przedszkola Odpowiedz Link Zgłoś
ib_13 Re: przedszkole radość 30.04.07, 14:19 moja Ola też będzie chodzić do Radości, jaki ten świat mały :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_ona Re: przedszkole radość 30.04.07, 21:04 pewnie sie wszystkie spotkamy w przedszkolu!My zaczynamy juz w maju Odpowiedz Link Zgłoś
1408a Re: przedszkole radość 05.05.07, 20:36 My właśnie wróciliśmy z przepieknych naszych polskich gór i zaczynamy tez od maja a własciwie zaraz po długim wekendzie przygode- edukację- z przedszkolem.Moja córcia to tez olka , a tak co do przedszkola to sie bardzo boje ze bedzie rozpaczała bo nigdy nie była z nikim innym oprócz babci lub mnie. Pozdrawiam mamy i do zobaczenia w przedszkolu. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: przedszkole radość 05.05.07, 23:01 Wiem, że zabrzmi niedorzecznie - ale nie przejmuj się :) większość dzieci bardzo ładnie się aklimatyzje w przedszkolu i to z reguły bardziej rodzice panikują niż dzieci. pomyśl, to mnóstwo nowych - innych zabawek, nowe dzieci, z którymi można się bawić, panie, które są naprawdę bardzo miłe i robią wszystko by dzieciaki dobrze się czuły. a co do płaczu - na pewno łezkę uroni (bo które nie uroniło?) a i Ty na pewno nie jedną... :) ale głowa do góry - ani się nie obejrzysz, jak zobaczysz ją w pierwszym przedstawieniu - wtedy duma rozpiera :))) trzymam kciuki i na 99% mogę obiecać - bedzie dobrze :) a tych gór to Wam zazdroszczę .... Odpowiedz Link Zgłoś
kakuba Re: przedszkole radość 08.05.07, 11:53 zapisałam właśnie moją roczną córcię na listę do Przedszkola Radość na rok 2009/2010 jakby ktoś był zainteresowany to zostało już tylko kilka ostatnich miejsc przedszkole zrobiło na mnie dobre wrażenie, miło, ładnie, przytulnie, kolorowo zdziwiło mnie, że tak dużo ludzi się tam kręci po przedszkolu, jakaś ekipa remontowa, rodzina Pani dyrektor, osoby z obsługi (chyba?) złe wrażenie zrobiła na mnie Pani dyrektor, jakaś taka niemiła była czy ktoś ma podobne spostrzeżenia? to moja pierwsza wizyta w przedszkolu, planuję zobaczyć pozostałe przedszkola na osiedlu żeby porównać... Odpowiedz Link Zgłoś
byt_niebyt Re: przedszkole radość 08.05.07, 14:55 Tak, Pani dyrektor P. to wielka porażka, że tak powiem. Moje dziecko chodziło do Radości, dzieci moich koleżanek chodziły i chodzą. Ale może sobie na to pozwolić, bo przedszkole takie ma wzięcie. Pozdrawiam, kinga Odpowiedz Link Zgłoś
1408a Re: przedszkole radość 08.05.07, 15:00 A wrażenia z przedszkola jakie macie. Bo to że pani dyrektor niemiła to mnie mało interesuje wazniejsze jest to jak dzieci sie czuja w tym przedszkolu. Moja mała własnie zaczęła chodzic do tego przedszkola ale na razie jest ok . Odpowiedz Link Zgłoś