joaska_29 19.04.07, 17:09 Dziewczyny, czy możecie polecić mi kompetentną położną za szpitala miejskiego? Będę wdzięczna za nazwiska i ew, namiar :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bognas27 Re: położna z "2" 19.04.07, 19:14 hej hej ja z czstym serduchem moge polecic pania malgosie j. rodzilam w listopadzie ub.r jezeli chcesz to namiary na tel kom do niej moge przeslac na priv pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nikusia79 Re: położna z "2" 19.04.07, 20:28 Rodziłam w kwietniu 2006. Pomagała mi Pani Barbara G. Dane posyłam na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.zowy Re: położna z "2" 19.04.07, 21:31 Mnie również pomagała pani Barbara G. Z jej strony można liczyć nie tylko na pomoc przy porodzie, ale także później. Interesowała się nami (mną i córką) przez cały czas pobytu w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_29 Re: położna z "2" 20.04.07, 10:31 Nikusia 79: dzięki za namiary - wysłałam Ci jeszcze jedno pytanko na priv więc spr proszę w wolnej chwili :) Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_29 Re: położna z "2" 20.04.07, 10:47 bognas27: poproszę o namiary na priva :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: położna z "2" 20.04.07, 05:00 Ja posłałam na priva namiary na moją położn Agatę. Odpowiedz Link Zgłoś
joaska_29 Re: położna z "2" 20.04.07, 10:38 Dziewczyny dziękuję Wam za tak szybką reakcję! Jestem bardzo wdzięczna, ale mam jeszcze dwa pytania (to mój pierwszy poród): 1. rodzę 8 lipca więc kiedy najlepiej spotkać się z połozną - myślę, że teraz to jeszcze za wcześnie?, 2. jeśli będę miała położną z II oddziału to czy automatycznie rodzę na II oddziale czy też mogę rodzić z nią na I oddziale - czy to ma jakieś znaczenie? Pozdrawiam wiosennie. Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: położna z "2" 20.04.07, 11:15 Ja bym na Twoim miejscu spotkała się z położna i poszła zobaczyć oddział na przełomie maja i czerwca. Przy przyjęciu do szpitala z tego co pamiętam pytali mnie na jakim oddziale chcę rodzić. Może się natomiast zdarzyć, że urodzisz na 2 a potem nie będzie tam sali poporodowej i po porodzie trafisz na jedynkę. Ale to sie podobno rzadko zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_272 Re: położna z "2" 20.04.07, 23:01 A zapytam tak z ciekawości...czym się różni oddział I od II? bo ja nie rodziłam w Bydgoszczy to nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś