Dodaj do ulubionych

"Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz!

28.05.07, 23:07
Wielki koncert "Hity na czasie" jaki co roku organizuje Radio "Eska" w kliku
miastach Polski tym razem odbędzie się w sierpniu w Bydgoszczy przy
hali "Łuczniczka"-tak podano w "Zblizeniach" o 18.00!
Wielkie gwiazdy muzyki rozrywkowej przyjedzie do Bydgoszczy jak nigdy w
historii,imprezę pokaże na żywo telewizyjna "dwójka" w prime-time.
Wreszcie coś tego lata będzie mozna zobaczyć w naszym mieście co tylko
cieszy,ale jak znam życie pewnie wielu malkonentów sie znajdzie,ze co to za
impreza badziewna itp,prawda?
Jak wy oceniacie ten pomysł i zorganizowanie takiego przedsięwizęcia?
Zastanawia mnie jak to pomieści się kilkaset tysięcy ludzi wokół hali bo
zazwyczaj tyle fanów ogląda tą imprezę live.Nie ma innego miejsca bardziej
pojemnego?
Obserwuj wątek
    • mac_byd Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 28.05.07, 23:13
      Kilka set to i może, ale nie tysięcy!
      • intervention Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 28.05.07, 23:16
        A kto wystąpi?
        • a_creep Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 28.05.07, 23:28
          > A kto wystąpi?

Chyba jeszcze nie wiadomo.

"Koncerty odbędą się w największych polskich miastach – Szczecinie (10 czerwca),
          Białymstoku (24 czerwca), Wrocławiu (8 lipca), Gdańsku (22 lipca), Bydgoszczy
          (19 sierpnia), Krakowie (2 września) i Zielonej Górze (16 września).

10 czerwca w Szczecinie wystąpią: Infernal, September, Stereoliza, Sylver, Jeden
          Osiem L, Jay Delano i Patrycja Markowska, natomiast 24 czerwca w Białymstoku:
          Akcent, MILK INC, Bodies Without Organ, Danzel i Sophie Ellis Bextor."

Nic mi te nazwy zespołów nie mówią, ale może kogoś ucieszy tego typu repertuar.
          • 0maniek0 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 28.05.07, 23:53
            danzel Ci nic nie mowi?? ;)
            • paig Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 29.05.07, 01:39
              Pal licho z Denzelem... Sophie Ellis Bextor bedzie!!! Jaka szkoda, ze nie w
              Bydgoszczy :( Moze przejade sie do Bialego...
    • dzezabel Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 30.05.07, 20:04
      nareszcie Bydgoszcz przestala sie nadymac bez sensu (i nie tylko jakies bzdurne
      festiwale operowe, o ktorych nikt nic w kraju nie wie organizowac za gruba
      kase) i dzieki temu jest w gronie najfajniejszych polskich miast razem z
      przeslicznym Wroclawiem.
      Brawo! Tak trzymac! a z tego co czytalam mas gwiazd tu bedzie - September,
      S.E.Bextor Super!
      • ethanak Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 04.06.07, 00:35
        Jeżeli w B zagra SE Bextor to całkiem sympatycznie...
    • ethanak Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 03.06.07, 12:34
      Pomysł dobry.
      • blockk Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 03.06.07, 14:41
        taa jak najbardziej trafiony...
        • blockk Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 04.06.07, 01:32
          :) to naprawde dobry pomysł:)
    • mixor1 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 04.06.07, 09:45
      przecież to dziadowo... zobacz kto gra w Polsce... Genesis, Rolling Stones,
      Pearl Jam, Red Hoci... a u nas niestety jakieś disco-ściemnisko... kiedy
      doczekamy się gwiazdy z prawdziwego topu a nie kreowanej przez byle jakie
      radio??
      • mc_pele Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 04.06.07, 10:30
        mixor1 napisała:

> przecież to dziadowo... zobacz kto gra w Polsce... Genesis, Rolling Stones,
        > Pearl Jam, Red Hoci... a u nas niestety jakieś disco-ściemnisko... kiedy
        > doczekamy się gwiazdy z prawdziwego topu a nie kreowanej przez byle jakie
        > radio??

może dlatego że żadne "byle jakie" polskie radio nie stać żeby sprowadzić na
        serię bezpłatnych koncertów te twoje wielkie gwiazdy z pierwszego topu? Dla
        mnie także wykonawcy którzy zagrają na tym koncercie nie przekonają mnie do
        przyjścia, poza tym sama formuła koncertu mi nie odpowiada więc pozostanę w
        domu, męczy mnie jednak coraz bardziej zrzędzenie jakie to wszystko jest
        dziadowskie i do d... nie podoba się to nie idziesz, proste. Dziwne że jakoś
        fani "disco polo" zachowują jakoś więcej kultury i nie piszą "dziadostwo" jak
        organizowany jest jakiś koncert rockowy, za to fani rocka zawsze muszą się
        dowartościować pisząc o tym w jak głębokim poważaniu mają fanów innej muzyki i
        ich wykonawców... Wrzućcie na luz, jedź sobie na swoje Genesis i Pearl Jam do
        Warszawy czy Katowic a innym daj bawić sie przy tym co im się podoba!
      • dzezabel Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 04.06.07, 20:28
        generalnie masz racje, gdyby nie fakt, ze WIEKSZOŚĆ LUDZI tego dziadostwa
        słucha- ja tez. I jest fajnie. I radośnie. I chce mi się życ i tańczyc. aaa -
        słucham też Pearl Jam'u - być może nawet pojade do Chorzowa na ich koncert. I
        też bede sie wzruszala przy "Jeremy". Co nie zmienia faktu, ze lepiej mi sie
        tanczy przy September niz przy grunge'u:)
        ale smuc sie dalej i zaluj ze w Bydgoszczy nie ma PearlJamu. zresztą - nie
        tylko tam,bo o dziwo w Gdańsku też nie ma i w Warszawie i Sepolnie Krajenskim i
        u ciebie na wiosce tez pewnie nie- hihihi
        • maximus100 Re: "Hity na czasie" 04.06.07, 20:44
          powinni zaprosić madonnę
          • mc_pele Re: "Hity na czasie" 04.06.07, 21:17
            maximus100 napisał:

> powinni zaprosić madonnę

e tam madonna, za to gdyby maximus zapowiadał gwiazdy to ja na pewno bym
            przyszedł! ;D
          • dzezabel Re: "Hity na czasie" 04.06.07, 21:29
            tak. a potem jeszcze M.Jacksona i The sound of The Doors. za jednym zamachem.
            Noc żywych trupow 13 i 1/13 gotowa
            hihihi
            • maximus100 Re: "Hity na czasie" 05.06.07, 00:12
              maximus100 jako support
    • mixor1 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 10:36
      jedynym plusem tej mało ambitnej imprezy będzie pogoda... ma padać... i to mocno ;-)
      • paig Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 10:51
        Podobno na razie potwierdzili swoj przyjazd do Bydgoszczy September i The Jet
        Set... wrecz nie moge powstrzymac zachwytu.... wrrr Moze bedzie cos ciekawego..
        Na razie kipsciutko
      • mc_pele Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 10:55
        mixor1 napisała:

> jedynym plusem tej mało ambitnej imprezy będzie pogoda... ma padać... i to
        mocn
        > o ;-)

ty chyba masz jakiś prawdziwy problem :D w dzieciństwie miałaś za ciężkie
        zabawki? :D

Jeśli aż tak bardzo przeszkadza ci to że taki koncert jest organizowany i tyle
        ludzi chce przyjść zawsze możesz zorganizować podobnie jak w juwenalia
        konkurencyjną inprezę - kontrhity na czasie :D Kto będzie miał potrzebę
        pokazania swojej wyzszości nad "dziadowskimi" słuchaczami radia eska,
        inteligencji i wspaniałości będzie mógł zbawiać świat poprzez pokazanie się
        na "ambitniejszej" imprezie, czuję że pojawiłoby się sporo osób :D
        • mixor1 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 11:11
          problem to masz Ty bo strasznie Cię wkurza, że komuś się taka impreza nie podoba
          i płodzisz jakieś dziwne teksty. Z PiSu jesteś czy jak? Jet Set ? co to za g...o
          jest ?? pomyśl chwilę... co to za koncert jak wszystko poleci z playback'u ???
          • mc_pele Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 16:55
            mixor1 napisała:

> problem to masz Ty bo strasznie Cię wkurza, że komuś się taka impreza nie
            podob
            > a
            > i płodzisz jakieś dziwne teksty.

cały ten koncert obchodzi mnie tyle co koncerty Twoich wielkich gwiazd - mniej
            niż zero :D Ale masz rację, wkurzają mnie pewne rzeczy - jak widzisz koncert
            cieszy się pewnym zaintersowaniem także na forum, myslę że nietaktem jest
            pisanie "dziadostwo" itp itd o czymś co komuś się podoba tylko dlatego że ma
            się inny gust, niech to będzie disco polo, country, czy balet mongolski, jest
            to koncert zorganizowany przez stację radiową dla swoich fanów, nie musisz
            kochać takiej samej muzyki ale to nie znaczy że musisz poniżać jej fanów!!!
            Jakbyś zareagowała na to gdybyś wypisywała o swoim hobby a ja tam nieproszony
            bym się wbił i napisał "ja kocham budapesztańskie tramwaje a każdy kto nie
            kocha jest kozim dzieckiem i frajer pompką" :D "icw..em" :D :D
            Właśnie dlatego że nie jestem z PiSu wkurzają mnie wszelkie przejawy
            nietolerancji, poniżanie ludzi z powodu innego gustu muzycznego, innego ubioru
            czy fryzury, sposób spędzania wolnego czasu jest sposobem spędzania wolnego
            czasu a nie wyznacznikiem inteligencji czy pozycji społecznej,
            nazywanie "dziadostwem" kogoś kto lubi jet set jest dla mnie po prostu nie na
            miejscu, raczej pokazuje jakieś frustracje niż wyższy poziom kultury.
            Zazdrościsz im tego że mają taki koncert??? Ja nie, dlatego choć oleję ten
            koncert to nie widzę powodów żeby wyśmiewać tych którzy na taki koncert czekają.

Jet Set ? co to za g...
            > o
            > jest ?? pomyśl chwilę... co to za koncert jak wszystko poleci z playback'u ???

i co z tego? choćby nawet występowały manekiny to ważne że ludzie będą się przy
            tym bawić.
            Zresztą masz co jakiś czas występy wspaniałych zespołów rockowych w Wiatraczku
            czy innym Mózgu, ciekawe że choć pewnie dla większości społeczeństwa taka
            muzyka to takie same g... ( dla mnie też :D ) jak dla Ciebie jet set to nikt
            jakoś nie kwapi się do tego aby nazywać takie koncerty "dziadostwem"....
    • bydziol Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 11:19
      to ma być WIELKI KONCERT????? playback i zenujace zespoly, bo niby co one soba
      prezentuja? zenada po prostu.
      • maximus100 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 14:05
        moze Madonne zaproszą
        • galileo59 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 16:39
          DO BYDGOSZCZY TAKA SZMIRA JAK 'HITY NA CZASIE' PASUJĄ IDEALNIE ;)
          • niebieski.kapturek galileo59 napisał 05.06.07, 16:49
            Galileo: masz świetny gust i jesteś bardzo zdolny - sprawdź, może uda Ci się
            wyłączyć Caps Lock? Wierzę w Ciebie!
            :P
            • mc_pele Re: galileo59 napisał 05.06.07, 17:02
              "59" w nicku to pewnie poziom IQ :D :D :D
          • coooler1 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 17:34
            galileo59 napisał:

> DO BYDGOSZCZY TAKA SZMIRA JAK 'HITY NA CZASIE' PASUJĄ IDEALNIE ;)

szmirą jest osoba która takie bzdury jak ty wypisuje. Niby czemu pasuje taka
            impreza do Bydgoszczy? Jak ci sie nie podoba to nie przychodź na tą impreze.
            • nike_air_max Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 10.06.07, 09:29
              i tak nie przyjdzie bo z torunia....
              • maximus100 Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 10.06.07, 17:38
                może przyjada do Torunia
    • dzezabel Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 16:59
      Wiecie - wiekszosc z was to jakies dziwolagi.Wszystko krytykujecie, nic wam sie
      nie podoba...taki mixor czy bydziol (nicki jak z miasteczka olimpijskiego,
      gdzie wszyscy w dresach łażą) to tacy kolesie, co to pewnie chcieliby zeby
      sluchaczki eski piszczaly na ich widok, ale sa zbyt niedomyci, beznadziejnie
      ubrani i jeszcze maja male ptaki albo PTAKY:-)
      zal mi was chłopaszki.. ja sie ciesze, ze ktos pomyslal i robi szum w Bydzi!
      mam nadzieje, ze ktos mysli jak ja - szkoda ze nie na tym forum.
      a poza september i jet set dzis podano, ze bedzie tez Monroes i jeszcze 5
      innych gwiazdek.
      • paig Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 17:46
        Przeciez przyjscie na ta impreze nie jest obowiazkowe. Jest cos zorganizowane,
        moze nie podoba sie duzej ilosci osob jakie zespoly beda zaproszone (mnie tez
        za bardzo nie odpowiadaja), ale przeciez sa osoby ktore to lubia i lepiej, ze
        cos sie cokolwiek dzieje w tym miescie.

Niedawno byl koncert w Toruniu, tez nie nalezal on do ambitnych, a jednak duzo
        ludzi przyszlo i chyba dobrze sie bawilo.
        Jezeli komus cos bardzo nie odpowiada to niech sam cos zorganizuje. Zycze
        powodzenia. Im wiecej roznorodnych imprez tym lepiej.
        A co do osob, ktore tak ostro krytykuja ten koncert... Jestem ciekaw kiedy
        ostatni raz byliscie w filharmonii?? prawdziwym poziomem wykazuje sie osoba,
        ktora odnajduje piekno w muzyce ambitnej, powaznej, ale tez umie sie pobawic ze
        znajomymi przy znacznie prostrzej muzyce. A nie zgrywa sie na osobe ęęę ąąą.
        • dzezabel Re: "Hity na czasie": sierpień-Bydgoszcz! 05.06.07, 20:35
          ..prostszej... ale i sk(ą)omplikowanej... Oooo... to cała ja - kocham pop-elinę
          z każdej epoki: Mozart, Strauss, Gershwin... i dzieła wszystkie Stachursky'ego:D
          No dobra - kto się będzie bawił 19.08 przed Łuczniczką rączki w górę!! jaaaaaa
          tak!
          • maximus100 Re: "Hity na czasie": 05.06.07, 21:00
            lepsze hity niz nic
            • kuj-pom Re: "Hity na czasie": 07.06.07, 21:53
              Po krytyce koncertu Polsatu w Toruniu przez yntelygecje brzydgoszczy liczę na
              koncert "hitów" w wykonaniu muzyków conajmniej Filharmonii Narodowej.
              • maximus100 Re: "Hity na czasie": 07.06.07, 22:59
                ok
    • dzezabel Widzieliście jak to wyglądało w Szczecinie?!EXTRA! 11.06.07, 13:48
      Jeśli taka impreza, jaką wczoraj zrobiła Eska i TVP2 w Szczecinie przyjeżdża do
      Bydgoszczy - to pozostałe akcje mogą się już powoli zwijać!!!
      Genialne!Ogromna scena!Morze ludzi! Mam nadzieję, ze u nas będzie co najmniej
      tak fajnie! Pokażmy, ze umiemy się bawić!
      • maximus100 Re: Widzieliście jak to wyglądało w Szczecinie?!E 12.06.07, 22:15
        w Toruniu też jest ok
        • dzezabel Re: Widzieliście jak to wyglądało w Szczecinie?!E 13.06.07, 22:19
          to prawda!!
          bardzo podoba mi sie, ze w Toruniu dzieje sie "wiele" - ale jako bydgoszczanka
          bardzo lubie swiadomosc, ze i tu nam troche ludycznosci wpada;-))
          a moze niebawem - dzieki BIG CITY - bedziemy bawic sie na mega imprezach w Solcu
          Kujawskim?? Kto wie..
          dzis troche smutno.. odszedl Jacek Skubikowski..dobrze, ze zostalo po nim tyle
          swietnej muzyki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka