Gość: Ania Re: 4LO matura rok 1976 IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.03, 15:20 Mature zdawalam w tym samym roku, jednak nie w IV, ale mieszkalam na Osiedlu Lesnym, ty tez? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weteran Re: 4LO matura rok 1976 IP: *.pppool.de 24.06.03, 22:08 Halo Aniu! Nie mieszkalem na osiedlu Lesnym,ale bylem z nim bardzo zwiazany. Tam mieszkala wiekszosc moich znajomych z lat szkolnych.Jestem mile zaskoczony Twoim zainteresowaniem i rozczarowany brakiem odpowiedzi od bylych kolezanek i kolegow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: 4LO matura rok 1976 IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.03, 18:51 Gość portalu: weteran napisał(a): > Halo Aniu! > Nie mieszkalem na osiedlu Lesnym,ale bylem z nim bardzo zwiazany. > Tam mieszkala wiekszosc moich znajomych z lat szkolnych.Jestem mile > zaskoczony Twoim zainteresowaniem i rozczarowany brakiem odpowiedzi od > bylych kolezanek i kolegow. Witam! Przykro mi, ze nikt z Twojej klasy sie nie zameldowal. Ja chodzilam do II LO, ale znam pare osob z IV, z tego samego rocznika. Widze, ze mieszkasz w Niemczech, ja tez, w Monachium. A Ty gdzie, jesli wolno spytac? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HANIA Re: 4LO matura rok 1976 IP: *.iweb.pl 20.03.04, 22:09 Chodzilam do 4 c ,do psor.Werstak .Odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastyk Re: 4LO matura rok 1976 IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 30.03.04, 13:19 M.Palicka i M.Głodek- wiecie co porabiaja? Hm..to juz tak dawno..moze pomylilem rocznik . Byc moze sa z "matura 77". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś