puszysta_gimnazjalistka 07.01.11, 10:36 Czy jak rano kupujecie kawę to chłopak który ją robi też śpiewa wam w trakcie falsetem ? Kawa jest dobra choć strasznie mocna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izabellaz1 Re: Poranna kawa 07.01.11, 11:49 doral2 napisała: > a jak ktoś rano kawy nie kupuje, to co?? To nie dostał zbyt mocnej i pan nie śpiewał falsetem :) Ja dzisiaj zaparzyłam rano w moim wspaniałym ekspresiku taką jak lubię i nie śpiewałam nic a nic :) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Poranna kawa 07.01.11, 12:11 > a jak ktoś rano kawy nie kupuje, to co?? To potem cały dzień chodzi jak zombie ! Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Poranna kawa 07.01.11, 12:12 Miałem, ale ten wątek jest jak najbardziej serio. W naszym kręgu kulturowym rzadko zdarza się, że sprzedawcy śpiewają, stąd moje zdziwienie. I do tego jeszcze ten falset. Odpowiedz Link
lajton Re: Poranna kawa 07.01.11, 12:37 ja śpiewam sama sobie falsetem robiąc kawę, bo pierdyknęły mi kaloryfery w kuchni i zimno tak, że OJP Odpowiedz Link
wilowka Re: Poranna kawa 07.01.11, 14:55 Ale co on tym falsetem śpiewa, jak repertuar? Może coś o cappucino? ;) Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Poranna kawa 07.01.11, 15:08 Nie znam tytułu, ale jakiś angielski pop to był. Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Poranna kawa 07.01.11, 15:09 A falsetem, bo to była partia kobieca :) Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Poranna kawa 07.01.11, 15:16 puszysta_gimnazjalistka napisał: > A falsetem, bo to była partia kobieca :) No no no...z rana od geja kawę otrzymać...a na serwetce dostałeś nr telefonu? Sprawdź koniecznie! :) Odpowiedz Link
redundant Re: Poranna kawa 07.01.11, 16:19 > No no no...z rana od geja kawę otrzymać... Czyżbyś miała w swoim tajnym gestapowskim senniku egipskim taką - z przeproszeniem - pozycję? :P Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Poranna kawa 07.01.11, 18:59 redundant napisał: > Czyżbyś miała w swoim tajnym gestapowskim senniku egipskim taką - z przeproszen > iem - pozycję? :P + obowiązkowo rzemienny bicz Odpowiedz Link
qw994 Re: Poranna kawa 09.01.11, 11:00 Ależ ty niedomyślny jesteś. Chłopak ci śpiewa serenady, a ty nic. Przedstaw się, daj mu swój numer telefonu... Odpowiedz Link