Dodaj do ulubionych

zakładam zielone miasteczko

30.06.07, 15:00
pod liściem łopianu na lewo od dziewanny i lekko w bok od macierzanki.mam już
hamak i teqilę oraz śpiwór dla żyrafy.wywąchałem wonie przełomu czerwca i
lipca(nie wszystkie wszakże).chętnych do mojego miasteczka zapraszam w tym
wątku.p.s.nie zamierzam prowadzić głodówki z uwagi na słabośćdo teqili. do teqili.
Obserwuj wątek
    • ethanak Re: zakładam zielone miasteczko 30.06.07, 15:29
      A jakieś kwitnące rododendrony też są?No i czy drzewa szumią i woda pluszcze...
      • tlss Re: zakładam zielone miasteczko 30.06.07, 16:39
        Uważaj tylko na krasnale ogrodowe. Zostawisz na chwilę otwarte pivo a na pewno
        ci do niego naleją i skwaśnieje. I jeszcze się będą tłumaczyć że chcieli dobrze
        i do mleka zawsze leją żeby zrobić z niego maślankę.
        • trond Re: zakładam zielone miasteczko 30.06.07, 23:56

Odpowiadasz na :

tlss napisała:

> Uważaj tylko na krasnale ogrodowe. Zostawisz na chwilę otwarte pivo a na pewno
          > ci do niego naleją i skwaśnieje. I jeszcze się będą tłumaczyć że chcieli dobrze
          >
          > i do mleka zawsze leją żeby zrobić z niego maślankę.

moja żyrafa ma czujny sen i w sumie działa niemal 24h ale będę mocno uważał pod
          tym łopianem.nie wiesz może co robią teqili?bo z płynów to ja dysponuję tylko tym;-(
          • tlss Re: zakładam zielone miasteczko 01.07.07, 10:18
            Robią to samo co z mlekiem dodając soczyste caramba....
      • trond Re: zakładam zielone miasteczko 30.06.07, 23:52
        Odpowiadasz na :

ethanak napisał:

> A jakieś kwitnące rododendrony też są?No i czy drzewa szumią i woda pluszcze...

to w twoim zakątku tuż obok mojego zakątka...w dodatku rybki biorą.te z ogonkami
        i te bez ogonków(te bez-to żaby).p.s.ja zaś przygotowałem sobie koszyk lektury
        :bajki z mchu i paproci.jutro idziemy na jagody z misiem uszatkiem.czekam też
        na odzew od koziołka matołka co to obleciał huk świata.może rozkmini bez gpsa
        domek baby jagi.w sumie słodyczami nie gardzę.bamimi jagimi;-)
    • rozczarowana-torunianka Re: zakładam zielone miasteczko 01.07.07, 00:15
      ale właśnie zaczął się lipiec więc w związku z tym byłabym skłonna schronić się
      pod liściem lipy. Dziewanna i macierzanka, jak najbardziej mi odpowiada.
      Przydałaby się jeszcze maciejka co słodko pachnie:)
      • caruzzo Re: zakładam zielone miasteczko 01.07.07, 11:04
        ech...przypomina mi się łąka górala..DDD
        • trond Re: zakładam zielone miasteczko 01.07.07, 22:41
          Odpowiadasz na :

caruzzo napisał:

> ech...przypomina mi się łąka górala..DDD

nooo,bez górala to pogody nie będzie.góral w zielonym miasteczku niezbędny.fakt.
      • trond Re: zakładam zielone miasteczko 01.07.07, 22:40

Odpowiadasz na :

rozczarowana-torunianka napisała:

> ale właśnie zaczął się lipiec więc w związku z tym byłabym skłonna schronić się
        > pod liściem lipy. Dziewanna i macierzanka, jak najbardziej mi odpowiada.
        > Przydałaby się jeszcze maciejka co słodko pachnie:)

jak słodko rozrasta się nasze zielone miasteczko.u torunianki szczególnie
        słodko,więc od ciebie słodka damo forum zaczynam częstowanie.zrobiłem dla
        wszystkich staroświecką leguminę malinową.jak zjecie wszystko,a ja zziajałbym
        się i zganiał pędząc z siatką za świetlikami,to nową zróbcie sami ubijając
        szklankę malin ze szklanką cukru pudru i jednym białkiem.najsmaczniejsza jest z
        zamrażalnika,ale na liściach lipy i łopianu i taka obejdzie.
        • rozczarowana-torunianka Re: zakładam zielone miasteczko 01.07.07, 22:51
          trondzie, nie mogło być lepiej:) Trzeba tę leguminę zjeść zanim przyjdą krasnale;)
          ale nie uganiaj się zbytnio za tymi świetlikami bo gotowe Cię zwieść na manowce.
          • trond Re: zakładam zielone miasteczko 07.07.07, 17:34
            > ale nie uganiaj się zbytnio za tymi świetlikami bo gotowe Cię zwieść na manowce

świetliki to dranie.prowadzę z nimi twarde negocjacje.dostarczają mi pronda do interneta.w zamian jednak żłopią rzekę teqili.a ja mam teqilę na wagę złota.
            • milakowe Re: zakładam zielone miasteczko 08.07.07, 17:18
              W moim zakątku rosna porzeczki, cap je! i do maślanki. Trochę cukru, miksadełka i mniam ;-))
              • rozczarowana-torunianka Re: zakładam zielone miasteczko 08.07.07, 20:43
                czerwone, czy czarne?
                • trond Re: zakładam zielone miasteczko 27.07.07, 22:41
                  rozczarowana-torunianka napisała
                  czerwone czy czarne?

antycypowałaś torunianko.uwięzły mi w gardle i czerwone i czarne.jak słowa
                  modlitwy z książeczki znalezionej na zielonej trawie:"a ty dlaczego nie
                  płaczesz,z tymi którzy płaczą?ty zaś dlaczego nie radujesz się z tymi,którzy się
                  radują?.p.s.łączę ukłony.tym razem pogrążony w modlitwie i współczuciu dla
                  pielgrzymów polskich we Francji.
    • jacek9959 Re: zakładam zielone miasteczko 03.07.07, 08:06
      fajna gra zobacz

s8.gladiatus.pl/game/c.php?uid=33784
    • tytt Re: zakładam zielone miasteczko 03.07.07, 11:24
      brakuje tylko konopii
      ale to juz w ogole o glodowce nie byloby mowy ;)))
      • rozczarowana-torunianka Re: zakładam zielone miasteczko 03.07.07, 18:43
        no w tym roku to już za późno na siew, ale możemy zadbać o nie w roku przyszłym.
        A wtedy już na pewno nie zabraknie sznurka konopnego;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka