rhemek 07.12.01, 11:56 Wiem z pewnego zrodla, ze po nowym roku TP. SA podniesie wam miesieczny abonament do okolo 300 zl. Mam nadzieje ze sie cieszycie.:))) To super wiadomosc, prawda?:))))) Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krotoss Re: Dla uzytkownikow SDI !!!!!! 07.12.01, 12:01 Chyba na glowe upadles, albo to Twoje zrudlo, a nawet jak tak to sie nie ciesz bo sam placisz za praktycznie to samo El-netowi 360 za miesiac ^_^ KroTosS Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Dla uzytkownikow SDI !!!!!! 07.12.01, 12:04 zobaczymy kto ma racje:))))) Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Dla uzytkownikow SDI !!!!!! 07.12.01, 12:14 Powtarzam Ty i tak juz placisz 360 za to samo. A jak TPSA rzeczywiscie to zrobi mysle ze podetnie sobie sama skrzydla, a takze mysle ze urzad antymonopolowy sie za to wezmie, bo w koncu SLD ma w programie wyborczym tanszy dostep do netu itd. a jak nie wychodze na ulice ^_^ KroTosS Ps.A jak nie to zmienie opertaora phi zeby ich malo bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Dla uzytkownikow SDI !!!!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 12:29 Chyba mało ,skoro Urząd Antymonopolowy ma się wziąć :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
krotoss Re: Dla uzytkownikow SDI !!!!!! 07.12.01, 12:44 Gość portalu: atomski napisał(a): > Chyba mało ,skoro Urząd Antymonopolowy ma się wziąć :))))))))))))) Antymonopolowy zajmuje sie tez sprawami wykorzystywania dominujacej pozycji na rynku a to TPSA by zrobila... ale tak czy siak est sporo malych firm w Bydzi, ktore w ogolnym rozrachunku nic nie znacza, ale podlaczyc podlacza, nio ale mam nadzieje ze nie bede musial tego robic bo SDI mi pasuje jak na razie. KroTosS Ps.Rhemek a moze Tobie chodzilo o neostrade??? Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Dla uzytkownikow SDI !!!!!! 09.12.01, 13:14 Po przemysleniu wydaje mi sie calkowicie niemozliwe, aby mogla nastapic az taka podwyzka. Rhemek Odpowiedz Link Zgłoś