unsatisfied6 23.06.03, 21:52 Przyśniło mi się , ze bator został prezydentem , a lokator premierem . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcin_161 Re: Paskudny sen 23.06.03, 21:55 A może wybiorą was na jakiś gubernatorów polskiej strefy w Iraku.Szykujcie się na podróż... Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Paskudny sen 23.06.03, 21:59 marcin_161 napisał: > A może wybiorą was na jakiś gubernatorów polskiej strefy w Iraku.Szykujcie się > na podróż... Ja się tam nie wybieram . Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Paskudny sen 23.06.03, 22:06 marcin_161 napisał: > Chciałem napisać ICH Może to i lepiej , gdyby wysłano ich tam , niz tu mieliby rządzić. To był ( w moim snie ) prawdziwy koszmar . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Paskudny sen IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 22:21 unsatisfied6 napisał: > Przyśniło mi się , ze bator został prezydentem , a lokator premierem . o, to ladny sen chetnie zamienie obecny zestaw na ten ze snu Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Paskudny sen 23.06.03, 22:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Przyśniło mi się , ze bator został prezydentem , a lokator premierem . > > o, to ladny sen > chetnie zamienie obecny zestaw na ten ze snu Też mi się tak wydawało , jak królował Wałęsa , że zmiana na kogokolwiek będzie lepsza . Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Paskudny sen 23.06.03, 23:52 a ja sie pytam czemu jatrzysz?? przyjdzie ci cos z tego, czy masz satysfakcje?? - Wszystko jest możliwe dla wierzącego (Mk. 9,23) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Sen jak sen, bywają gorsze. 24.06.03, 15:09 Unsatisfied kończył matematykę, ale logika jest jego słabą stroną. Nie wie co to jest dyskusja na określony temat i wydaje mu się, że tzw. wycieczka osobista może zastąpić merytoryczny argument. Unsatisfied preferuje przedszkolny styl prowadzenia sporu, gdzie zwycięzcą zostawał nie ten, który przekonał adwersarza, ale ten, kto go bardziej opluł, albo powiedział swemu rozmówcy, że jest głupi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: Sen jak sen, bywają gorsze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.03, 19:27 lokator napisał: > Unsatisfied kończył matematykę, ale logika jest jego słabą stroną. Nie wie co > to jest dyskusja na określony temat i wydaje mu się, że tzw. wycieczka osobista >może zastąpić merytoryczny argument. Doczekać się nie mogę "merytorycznego argumentu" . >Unsatisfied preferuje przedszkolny styl > prowadzenia sporu, gdzie zwycięzcą zostawał nie ten, który przekonał > adwersarza, ale ten, kto go bardziej opluł, albo powiedział swemu rozmówcy, że > jest głupi. Lepszy niegłupi przedszkolny argument od głupiego szkolnego . Odpowiedz Link Zgłoś
bator1 Re: Sen jak sen, bywają gorsze. 25.06.03, 22:02 Daj spokój Marek, upps - unsatisfied, to już nie jest lekka obsesja tylko daleko posunięta patologia. Gdyby nie moja paskudna uroda pewnie bym szukał jakiegoś cytatu z Freuda (btw - to nie tylko nie był komunista ale nawet mój znajomy - umarł zbyt dawno). A tak: z korków nie skorzystałem, ale także zupełnie za darmo mogę ci załatwić jakąś fachową konsultację: tabletki na sen jakies dadzą, albo psychikę zbadają. Wszystko jakoś się ułoży :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sen jak sen, bywają gorsze. 25.06.03, 22:06 bator1 napisała: > Daj spokój Marek, upps - unsatisfied, to już nie jest lekka obsesja tylko > daleko posunięta patologia. Gdyby nie moja paskudna uroda pewnie bym szukał > jakiegoś cytatu z Freuda (btw - to nie tylko nie był komunista ale nawet mój > znajomy - umarł zbyt dawno). Szukaj . > A tak: z korków nie skorzystałem, ale także zupełnie za darmo mogę ci załatwić > jakąś fachową konsultację: tabletki na sen jakies dadzą, albo psychikę zbadają. > ? > Wszystko jakoś się ułoży :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Sen jak sen, bywają gorsze. 26.06.03, 12:20 bator1 napisała: > Po co? A dasz sobie radę bez Freuda ? Odpowiedz Link Zgłoś