unsatisfied6 23.06.03, 22:17 Jak się chcesz zapisać do dobrej partii politycznej w Polsce , sam musisz taka stworzyć . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Radco 23.06.03, 22:21 unsatisfied6 napisał: > Jak się chcesz zapisać do dobrej partii politycznej w Polsce , sam musisz > taka stworzyć . - stworzyc mozna by bylo,ale nie samemu.Do tego potrzebna jest grupa ludzi. pozdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Radco 23.06.03, 22:26 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > Jak się chcesz zapisać do dobrej partii politycznej w Polsce , sam musisz > > taka stworzyć . > > - stworzyc mozna by bylo,ale nie samemu.Do tego potrzebna jest grupa ludzi. > > pozdr. > radca To jest już nas dwóch . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco 23.06.03, 22:30 unsatisfied6 napisał: > To jest już nas dwóch . - " co dwoch - to nie jeden " -:) a tak na powaznie - to jestem za. pzdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Radco 23.06.03, 22:33 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > To jest już nas dwóch . > > - " co dwoch - to nie jeden " -:) > > a tak na powaznie - to jestem za. > > pzdr. > radca Ja to piszę poważnie . Nie cierpię polityki , lecz bardziej nie cierpię tego , co politycy robią z tym krajem . Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco 23.06.03, 22:41 > Ja to piszę poważnie . Nie cierpię polityki , lecz bardziej nie cierpię > tego , co politycy robią z tym krajem . - rowniez i ja obserwuje " scene polityczna" naszego kraju.Ja osobiscie - lubie polityke. No wlasnie.... co robia z tym krajem ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Radco 23.06.03, 22:44 radca napisał: > > > Ja to piszę poważnie . Nie cierpię polityki , lecz bardziej nie cierpię > > tego , co politycy robią z tym krajem . > > - rowniez i ja obserwuje " scene polityczna" naszego kraju.Ja osobiscie - lubie > polityke. > No wlasnie.... co robia z tym krajem ? > > radca Odpowiadź byłaby za długa , na krótką odpowiedź . Jest tak wielu wspaniałych ludzi , ze nie powinno być problemu stworzenia grupy . Pisywałem o tych złych , lecz znam wielu dobrych . Na forum też ich sporo . Moze się przyłączą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc trzech ;-) IP: *.awacom.pl 23.06.03, 22:49 Tyle że ja moge w "młodzieżówce" się udzielać... szlak mnie trafia jak widze co się dzieje!! Hausner udaje że coś robi od samego początku, Pol wogóle... heh co tu gadać, sami widzicie!! Usznowanie się należy Kostkowi bo zaczął coś z Uni robić... cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: trzech ;-) 23.06.03, 22:53 Gość portalu: zonc napisał(a): > Tyle że ja moge w "młodzieżówce" się udzielać... szlak mnie trafia jak widze co > > się dzieje!! Hausner udaje że coś robi od samego początku, Pol wogóle... heh co > > tu gadać, sami widzicie!! Usznowanie się należy Kostkowi bo zaczął coś z Uni > robić... > > Nie ma sprawy . > cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: trzech ;-) 23.06.03, 22:55 Super Zonc -:) Oczywiscie,ze w kazdej formacji istnieje mlodziezowka. no... no - w tak krotkim czasie i juz trzy osoby ? -:) Jesli jest zapotrzebowanie na ruch polityczny - nie zwiazany z dotychczasowymi partiami - to moze cos nawet powstac. Jak mowi przyslowie ; " nie ma rzeczy niemozliwych " pozdrowienia radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: trzech ;-) 23.06.03, 23:05 radca napisał: > Super Zonc -:) > > Oczywiscie,ze w kazdej formacji istnieje mlodziezowka. > no... no - w tak krotkim czasie i juz trzy osoby ? -:) > > Jesli jest zapotrzebowanie na ruch polityczny - nie zwiazany z dotychczasowymi > partiami - to moze cos nawet powstac. > > Jak mowi przyslowie ; " nie ma rzeczy niemozliwych " > To faktycznie szybko , czekajmy więc na następnych . > pozdrowienia > radca > Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: trzech ;-) 23.06.03, 23:08 unsatisfied6 napisał: > To faktycznie szybko , czekajmy więc na następnych . > > pozdrowienia > > radca - czekajmy radca Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Kto następny 23.06.03, 23:16 radca napisał: > unsatisfied6 napisał: > > > To faktycznie szybko , czekajmy więc na następnych . > > > > pozdrowienia > > > radca > > - czekajmy > > radca Jak myslisz ? > Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Kto następny 23.06.03, 23:19 A tak mniej wiecej w jakim kierunku ta partia? Bo ja np. do Wladyslawowa protestowac nie pojade ;) robert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Kto następny IP: *.awacom.pl 23.06.03, 23:22 Mysle ze to prawica bedzie... po Radca komuszkiem nie jest ;-) MArcin nie bedzie nastepny bo mu NET nawala... IVICA... na jego stwaiam cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto następny 23.06.03, 23:28 Gość portalu: zonc napisał(a): > Mysle ze to prawica bedzie... po Radca komuszkiem nie jest ;-) MArcin nie > bedzie nastepny bo mu NET nawala... IVICA... na jego stwaiam > > > cze pozdr - komuszkiem nie jestem i nie w tym kierunku bym sie udal. Ivica ? To bylby skarb w takiej partii ( mowie uczciwie ) - tylko czy On juz gdzies nie nalezy ? Z takimi ludzmi - jak Ivica to mozna " gory przenosic ". radca Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Kto następny 23.06.03, 23:38 radca napisał: dziekuje radco za komplementa :) Tak mam sprecyzowane orietacje polityczne, a ze nie jestem przykladem czlowieka skaczacego po formacjach czy programach to..... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto następny 23.06.03, 23:50 ivica napisał: > radca napisał: > > > dziekuje radco za komplementa :) Tak mam sprecyzowane orietacje polityczne, a z > e nie jestem przykladem czlowieka skaczacego po formacjach czy programach to... > .. > > pzdr. > - wiedzialem i nie namawiam. Zawsze dla Ciebie jest miejsce -:) pzdr. radca Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto następny 23.06.03, 23:24 ro-bert napisał: > A tak mniej wiecej w jakim kierunku ta partia? Bo ja np. do Wladyslawowa > protestowac nie pojade ;) > > > robert - witaj Robercie -:) nie,nie - tylko nie protesty i to w taki stylu. " protestowych" - to juz mamy i to nawet " na peczki " To ma byc partia rozsadku i otwartego dzialania , lecz nie protestow. radca Odpowiedz Link Zgłoś
ro-bert Re: Kto następny 23.06.03, 23:26 radca napisał: > To ma byc partia rozsadku i otwartego dzialania , lecz nie protestow. Brzmi mocno. Chyba jednak mam za malo wiary w ludzi aby wierzyc, ze za lat, powiedzmy piec, brzmiec bedzie tak samo:( robert Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Kto następny 23.06.03, 23:33 ro-bert napisał: > radca napisał: > > > To ma byc partia rozsadku i otwartego dzialania , lecz nie protestow. > > Brzmi mocno. Chyba jednak mam za malo wiary w ludzi aby wierzyc, ze za lat, > powiedzmy piec, brzmiec bedzie tak samo:( > > robert - jesli bedzie sie dzialac otwarcie i caly czas do publicznej oceny i wgladu - mam na mysli Internet ( strona internetowa oraz aktualizacja) - to ludzie beda mogli zawsze i w kazdej chwili dokonywac oceny . Trudno byloby wtedy sie tak zmieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Radco IP: *.tvgawex.pl 23.06.03, 23:41 Ja do tej chciałbym się zapisać. Na forum jest zuepłnie zielony i na razie nadaję się tylko do młodzieżówki, ale jeśli moge tylko coś pomóc to bardzo chętnie. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco 23.06.03, 23:48 Gość portalu: Qbuś napisał(a): > Ja do tej chciałbym się zapisać. Na forum jest zuepłnie zielony i na razie > nadaję się tylko do młodzieżówki, ale jeśli moge tylko coś pomóc to bardzo > chętnie. Czesc OK -:) to znaczy ,ze sa juz 4 osoby ? W mlodziezowce bedziesz razem z Zonciem - super -:) pozdrowienia i czekajmy na nastepnych radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qbuś Re: Radco IP: *.tvgawex.pl 23.06.03, 23:53 Sorki za błędy w ostatnim poście :-) Razem z zonciem w młodzieżówce... brzmi ciekawie. Teraz trzeba tylko rozpromować partię na innych forach :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Radco 23.06.03, 23:55 Gość portalu: Qbuś napisał(a): > Sorki za błędy w ostatnim poście :-) Razem z zonciem w młodzieżówce... brzmi > ciekawie. Teraz trzeba tylko rozpromować partię na innych forach :-) - OK :-) radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Radco IP: *.awacom.pl 24.06.03, 00:00 A gdyby się jakoś sprawdzić!! Jak będzie coś ważnego i wmiare na nasze siły... to żeby problem rozwiazać... pomóc w czymś... tak na serio... nie mówie tu o ściaganiu inwestorów z wierzowcami ale o czymś prostrzym.. PS. Ja moge być w normalnej partii, ale chyba mnie nie wezmą ;-) Będe jeszcze pewnie z Marcinem w Młodzieżówce... cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Radco 25.06.03, 21:26 Gość portalu: zonc napisał(a): > A gdyby się jakoś sprawdzić!! Jak będzie coś ważnego i wmiare na nasze siły... > to żeby problem rozwiazać... pomóc w czymś... tak na serio... nie mówie tu o > ściaganiu inwestorów z wierzowcami ale o czymś prostrzym.. > > > PS. Ja moge być w normalnej partii, ale chyba mnie nie wezmą ;-) Będe jeszcze > pewnie z Marcinem w Młodzieżówce... > > > cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Radco 25.06.03, 21:26 Gość portalu: zonc napisał(a): > A gdyby się jakoś sprawdzić!! Jak będzie coś ważnego i wmiare na nasze siły... > to żeby problem rozwiazać... pomóc w czymś... tak na serio... nie mówie tu o > ściaganiu inwestorów z wierzowcami ale o czymś prostrzym.. > > > PS. Ja moge być w normalnej partii, ale chyba mnie nie wezmą ;-) Będe jeszcze > pewnie z Marcinem w Młodzieżówce... > > > cze pozdr Mozna zacząc od swojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Poprawka do Konstytucji 26.06.03, 12:43 Art33 pkt.2 "Kobieta i męszczyzna mają w szczególności równe prawo do kształcenia, zatrudnienia i awansu , do jednakowego wynagrodzenia za pracę jednakowej wartości , do zabezpieczenia społecznego oraz zajmowania stanowisk, pełnienia funkcji oraz uzyskiwania godności publicznych i odznaczeń ." Nie widzę powodów , by punkt ten dotyczył obywatela Rzeczypospolitej Polskiej. W formie jakiej jest może być przez każdego prawnika interpretowany na płaszczyźnie równoupawnienia płci . Zastępując "kobieta i męszczyzna mają.. " sformułowaniem "Każdy obywatel ma.." otrzymamy silne narzędzie w walce z rosnącym zjawiskiem mobbingu w Polsce jak i z patologią zatrudnienia wg przynależności , a nie kompetencji, stażu pracy i doświadczenia . Odpowiedz Link Zgłoś