olexx1 30.07.07, 15:46 Kto mi odpowie na pytanie jak naprawde wygląda przykład prawdziwej miłosci w tym surrealistyczym świecie? Co zrobić zeby zawsze bylo dobrze i zeby on sie w końcu odezwał? Czekam na wasze komentarze pozdrawiam ;* Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sauber1 Re: Przykład Miłości?? 30.07.07, 17:55 olexx1 napisała: > Kto mi odpowie na pytanie jak naprawde wygląda przykład prawdziwej miłosci w > tym surrealistyczym świecie? - Tego na prawdę nie wiem ... > Co zrobić zeby zawsze bylo dobrze i zeby on sie w końcu odezwał? > Czekam na wasze komentarze pozdrawiam ;* Na tą część pytania długo nie musisz czekać, wystarczy mieć kasy w pip i świat u stóp Twoich, wszystko stoi otworem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: Przykład Miłości?? 31.07.07, 14:02 olexx1 napisała: > Kto mi odpowie na pytanie jak naprawde wygląda przykład prawdziwej miłosci w > tym surrealistyczym świecie? może najpierw podaj definicje "prawdziwej miłości", bo wszystko zależy od punktu siedzenia. > Co zrobić zeby zawsze bylo dobrze zawsze nie może być dobrze, bo wkradnie się nuda. bardzo zdrowa jest mała awanturka. potem "cichy dzień". a przepraszanie jakie miłe!!! i zeby on sie w końcu odezwał? a po co ON ma się pierwszy odzywać, a Ty nie możesz? a może ON nie ma nic ciekawego do powiedzenia? > Czekam na wasze komentarze pozdrawiam ;* a i ja Cię pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
13.06.2008l Re: Przykład Miłości?? 31.07.07, 23:57 prawdziwy wujek !!!! chyba ma juz swoje lata Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: Przykład Miłości?? 01.08.07, 12:09 >chyba ma juz swoje lata Stary człowiek i.... MOŻE!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Przykład Miłości?? 01.08.07, 13:56 wujek_dobra_rada8 napisał: > Stary człowiek i.... MOŻE!!!!! niby nic, a cieszy ;) a przykładnych ni ma, albo wstydzą się pisać? Odpowiedz Link Zgłoś
czeremcha77 Re: Przykład Miłości?? 01.08.07, 17:20 Trudne pytanie. Dla mnie miłość ta prawdziwa to: poczucie bezpieczeństwa - wiem, że on jest, moge na niego liczyć; to pragnienie, żeby koło niego zasypiać i się budzić; to namiętność i pożądanie jego ciała; to tęsknota, kiedy go nie ma, to mój uśmiech na twarzy, gdy widzę nasze dziecko w jego ramionach itd.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerryone1 Re: Przykład Miłości?? 06.08.07, 17:57 przykładem prawdziwej miłości są puszkiny (parka 100 lecia) kotrys ze swoją kobietą...zbierają razem puszki i wszystko inne co się da sprzedać i kochają się nad życie, a że czasem sie powyzywają na środku miasta to juz nie istotne:). Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Przykład Miłości?? 13.08.07, 15:32 jerryone1 napisał: > przykładem prawdziwej miłości są puszkiny (parka 100 lecia) kotrys > ze swoją kobietą...zbierają razem puszki i wszystko inne co się da > sprzedać i kochają się nad życie, a że czasem sie powyzywają na > środku miasta to juz nie istotne:). Widzę, że jak każdy temat, na psy schodzi, dlaczego tak się dzieje??? Odpowiedz Link Zgłoś
qarina Re: Przykład Miłości?? 14.09.07, 23:41 Sauber1 przeczytałam kilka twoich postów i muszę ci powiedzieć,że w żadnym nic mądrego nie napisałeś.Weś sie facet nie ośmieszaj. Co z tego żebyś miał kasy w pip-zgadza się świat by stał przed tobą otworem ale nie wszystko możesz kupić za kasę.A napewno nie kupisz miłości.Mógłbyś mieć może prawie każdą laskę ale byłaby z tobą tylko dla kasy.No bo piszesz,że jak byś miał kasę,to znaczy,że nie masz kasy i wynika z tego,że nie masz laski bo piszesz o kasie z takim wyżutem,czyli bzdurą jest gadka o kasie dlaczego? dlatego ,że jakoś bez kasy laski na ciebie nie lecą. Więc nie pisz o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia pajacu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Przykład Miłości?? 15.09.07, 01:57 qarina napisała: > ...No bo piszesz,że jak byś miał kasę,to znaczy,że nie masz > kasy i wynika z tego,że nie masz laski bo piszesz o kasie z takim > wyżutem,czyli bzdurą jest gadka o kasie dlaczego? dlatego ,że jakoś > bez kasy laski na ciebie nie lecą. ... No i bardzo dobrze i mnie bardzo cieszy, tylko szkoda że raz, bo za drugim to samo czytane co innego znaczy, a po drugie, to dlaczego akurat tu miałbym zawsze mądrze pisać i gdzie napisałem że miałem i że ją mam, że wszystkie ja laski chcę, albo marzę by leciały na mnie , a na co mi to - jak myślisz? Z resztą jakie to ma dziś znaczenie? "Boguś, co Ty ku** wiesz o zabijaniu?!" Odpowiedz Link Zgłoś
wujek_dobra_rada8 Re: Przykład Miłości?? 17.09.07, 20:33 Nieudana miłość? Zdarza się. Trzeba komuś dokopać! Chociaż ulżyło? Oj qarina......... Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Przykład Miłości?? 18.09.07, 00:40 wujek_dobra_rada8 napisał: > Nieudana miłość? > Zdarza się. > Trzeba komuś dokopać! > Chociaż ulżyło? > Oj qarina......... A qarina to dziewczyna??? ups, a ja już sobie pomyślałem o wielkiej tolerancji dla inności poglądów i postrzegania świata, chyba gdzies tam sie walnąłem, sorki :( Odpowiedz Link Zgłoś