Gość: Europejka IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 12:48 ....i nie tylko! W paru wątkach zauważyłam, że jestem miłośnikiem zwierząt. A wy, macie jakieś "futerka" w domu, klatce, budzie, koszu, na kozetkach ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® masz kota? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 12:57 jesli nie to mozesz miec akcja - dzis na starym rynku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: masz kota? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 12:58 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jesli nie to mozesz miec > akcja - dzis na starym rynku chyba nie mam, ale mam alergie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® mam kota IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 12:59 a nawet dwa, jeden caly czarny, drugi rudy pregowany rasy nizinnej dachowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: mam kota IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 13:08 Gość portalu: Ted® napisał(a): > a nawet dwa, jeden caly czarny, drugi rudy pregowany > rasy nizinnej dachowej jak nizinnej, to dlaczego dachowej? A co to za akcja na Starym Rynku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: mam kota IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 26.06.03, 13:11 Gość portalu: Europejka napisał(a): > > jak nizinnej, to dlaczego dachowej? sa takie grube, ze tylko upadek z niskiego dachu moga przezyc > > A co to za akcja na Starym Rynku? schronisko rozdaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: mam kota IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 13:17 Gość portalu: Ted® napisał(a): > sa takie grube, ze tylko upadek z niskiego dachu moga przezyc ..hmm > > A co to za akcja na Starym Rynku? > > schronisko rozdaje ..acha.. mam nadzieje, ze znajda dom te biedaczyska! Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: mam kota 26.06.03, 15:47 Gość portalu: Europejka napisał(a): > mam nadzieje, ze znajda dom te biedaczyska! ja też mam nadzieję.Są takie słodziutkie,kochaniutkie i tak ślicznie mruczą...ach.. Odpowiedz Link Zgłoś
polynomial Oni żyją! 26.06.03, 13:35 U mnie czasami po wannie biega rybik cukrowy. Polynomial-C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Oni żyją! IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.03, 13:42 polynomial napisał: > U mnie czasami po wannie biega rybik cukrowy. > > Polynomial-C A szczotkujesz go codziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Oni żyją! 26.06.03, 13:45 polynomial napisał: > U mnie czasami po wannie biega rybik cukrowy. > > Polynomial-C A ja od miesiąca usiłuję przypomnieć sobie jak się to bydlę nazywa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Oni żyją! IP: *.awacom.pl 26.06.03, 16:14 JA mam pieska, PSOTKA się wabi, rasa Wilczór Bydgoski ;-) CZarny, podpalony ;-) Płeć nieokreślona... ale raczej suka ;-) cze pozdr PS. A pozatym mrówków mi się pełno po balkonie szlaja... a te bydlaki cukrowe (jaka fachowa nazwa!!) na balkon też zaglądają... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś