leziox 24.07.23, 22:39 No i niech tam sobie lecą charts. A co. Stać mnie. 6ix9ine - Pa Ti (feat. Yailin La Más Viral) (Official Music Video) Cycatka ubrana na kolorowo jak papuga oraz ktoś z innej planety. Nastrój zajebisty. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.07.23, 22:40 Miley Cyrus - Flowers (Official Video) Kffiatuszki dla chętnych... Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.07.23, 22:43 www.youtube.com/watch?v=SXiSVQZLje8 Może by tak popedałować. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.07.23, 22:47 Alicia Keys - Fallin' (Official HD Video) Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.07.23, 22:52 Linki sprawdzają się lepiej, bo nie zamulają forum objętością. A i tak trzeba kliknąć. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.07.23, 23:19 A teraz tak dla końtrastu... Letni-zajebali radio Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 25.07.23, 21:11 Shakira - Whenever Wherever [;Wetten Dass...]; (HD 1080p) Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 15:05 Eh, co Wy wiecie o dyskotecie... www.youtube.com/watch?v=g_jUtiKSf1Y Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 15:44 www.youtube.com/watch?v=P5OrPKTFBIY cos tam się wie.. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 15:48 Brawo, popłuczyny po Boney M które też pierwsze nie było. Poniosło mnie i jest też wątas na wisełce - bynajmniej nie konkurencyjny! Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 16:00 Tu jest disco Lezia, tam - moja Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 16:04 nie pocza tak mi tłumaczyć...jeszcze kapuję www.youtube.com/watch?v=gE4jW_vYNbs Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 16:09 Ale Lezio czasem fuka, to ja mam taki odruch Pawłowa Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 16:13 muzyka koi nerwy www.youtube.com/watch?v=vwGp16NXgQU Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 16:20 www.youtube.com/watch?v=k1jM1LrLfPg&t=4s Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 16:46 www.youtube.com/watch?v=k_dXKkQounc Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 16:56 www.youtube.com/watch?v=tF_ggG5dY5U Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 17:47 A nie można by wstawiać tytułu pioseńki w link, tak jak jam to, nie chwaląc się, uczynił? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 17:51 Pewnie, że można... się ucyni przy następnej Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 17:51 asdzxcvfsrggxdfsd napisał: > Ale Lezio czasem fuka, to ja mam taki odruch Pawłowa Nie jestem dzikim dzikiem, co jest zły, a i kły już nie te same, co by fukał. W zastępstwie może ten inny gość z fotki pofukać. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 17:52 Fajny ten koteł Twój.... bystre oki ma..... i czarniuśki, jak diabełek Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 18:15 ruda.replay napisała: > Drugiego do towarzystwa nie ma? Nie ma, jeden diabeł wystarczy. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 20:44 Anne-Marie feat.Shania Twain-Unhealthy Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 20:49 I tęskne zapiewajki Smokuff... Smokie-Living Next Door to Alice Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 20:59 A tego starszego Pana też lubię. Od dziecka. Kenny Rogers-the gambler Kenny Rogers& Dolly Parton-Islands in the stream I tego też nie moglo zabraknać: Kenny Rogers-Lucille Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:03 Barbra Streisand, Céline Dion - Tell Him te panie też lubię... Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:04 Zaś tego nagranka kiedyś szukałem parę miesięcy, bo nie wiedziałem, kto śpiewa, a kołatało mi się pod kopułą nieustannie... Wreszcie dopadłem. Juice Newton-Queen of Hearts Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:08 kawałek stary, jak świat....ale przyjemny dla ucha Bee Gees - Massachusetts Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:25 To zagrajmy Sinéad... wolna już jesteś od ziemskich trudów R.I.P Sinéad OConnor Odpowiedz Link
a74-7 Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:10 Ja chyba starej daty ;pati tylko samba .... Santana - Samba Pa Ti (Live at Montreux 2011) Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:19 Zara Larsson-Cant tame her To ja pojadę takim energetykiem , zaraz po Santanie. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:23 Aron Chupa-Llama in my living room Lama byc musi... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:32 Adele - Someone Like You Adelka....lubię posłuchać... Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:33 Hermes House Band- Country Road Taką melynę to ja bym sobie wymarzył... Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:39 Die Toten Hosen-10 kleine Jägermeister I nieważne, że po niemiecku, w miarę przybywania promili we krwi rozumie się tę piosenkę coraz bardziej. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:46 I jeszcze dla wyjątkowo dociekliwych tekst piosenki z tłumaczonkiem: Zehn kleine Jägermeister rauchten einen Joint Den einen hat es umgehauen, da waren's nur noch neun Neun kleine Jägermeister wollten gerne erben Damit es was zu erben gab, musste einer sterben Acht kleine Jägermeister fuhren gerne schnell Sieben fuhren nach Düsseldorf und einer fuhr nach Köln Einer für alle, alle für einen Wenn einer fort ist, wer wird denn gleich weinen? Einmal trifft's jeden, ärger dich nicht So geht's im Leben, du oder ich Sieben kleine Jägermeister waren beim Rendezvous, Bei einem kam ganz unverhofft der Ehemann hinzu Sechs kleine Jägermeister wollten Steuern sparen Einer wurde eingelocht, fünf durften nachbezahlen Fünf kleine Jägermeister wurden kontrolliert Ein Polizist nahm's zu genau, da waren sie noch zu viert Einer für alle, alle für einen Wenn einer fort ist, wer wird denn gleich weinen? Einmal trifft's jeden, ärger dich nicht So geht's im Leben, du oder ich Einmal muss jeder gehen Und wenn dein Herz zerbricht Davon wird die Welt nicht untergehen Mensch ärger dich nicht! Vier kleine Jägermeister bei der Bundeswehr Sie tranken um die Wette, den Besten gibt's nicht mehr Drei kleine Jägermeister gingen ins Lokal Dort gab's zwei Steaks mit Bohnen und eins mit Rinderwahn Zwei kleine Jägermeister baten um Asyl Einer wurde angenommen, der andere war zu viel Einer für alle, alle für einen Wenn einer fort ist, wer wird denn gleich weinen? Einmal trifft's jeden, ärger dich nicht So geht's im Leben, du oder ich Einmal muss jeder hin Und wenn dein Herz zerbricht Davon wird die Welt nicht untergehen Mensch ärger dich nicht! Einer für alle, alle für einen Wenn wir mal fort sind, wer wird denn gleich weinen? Einmal trifft's jeden, ärger dich nicht So geht's im Leben, du oder ich Einmal muss jeder gehen Und wenn dein Herz zerbricht Davon wird die Welt nicht untergehen Mensch ärger dich nicht! Ja, davon wird die Welt nicht untergehen Mensch ärger dich nicht! Dziesięciu małych Jägermeisterów paliło jointa Jeden wywróciło, było tylko dziewięć Dziewięciu małych Jägermeisterów chciało dziedziczyć Aby coś odziedziczyć, ktoś musiał umrzeć Osiem małych Jägermeisterów lubiło jeździć szybko Siedmiu pojechało do Düsseldorfu, a jeden do Kolonii Jeden za wszystkich wszyscy za jednego Jeśli ktoś odejdzie, kto będzie płakał? Trafi każdego w życiu raz, nie martw się Takie jest życie, ty albo ja Siedmiu małych Jägermeisterów było na spotkaniu, W przypadku jednego nieoczekiwanie pojawił się mąż Sześciu małych Jägermeisterów chciało zaoszczędzić na podatkach Jeden trafił do mamra, pięciu pozwolono zapłacić później Sprawdzano pięć małych Jägermeisterów Policjant był zbyt precyzyjny, wiec było ich czterech Jeden za wszystkich wszyscy za jednego Jeśli ktoś odejdzie, kto będzie płakał? Trafi każdego raz, nie martw się Takie jest życie, ty albo ja Każdy musi iść kiedys I nawet jeśli pęknie ci serce To nie zakończy świata Nie martw się człowieku! Czterech małych Jägermeisterów było w Bundeswehrze Pili na zakład, nie ma najlepszego Do restauracji weszło trzech małych Jägermeisterów Były dwa steki z fasolą i jeden z wściekłą krową Dwóch małych Jägermeisterów poprosiło o azyl Jeden został przyjęty, drugiego było za dużo Jeden za wszystkich wszyscy za jednego Jeśli ktoś odejdzie, kto będzie płakał? Uderzy każdego raz, nie martw się Takie jest życie, ty albo ja Każdy musi iść raz A jeśli pęknie ci serce To nie zakończy świata Nie martw się człowieku! Jeden za wszystkich wszyscy za jednego Kiedy nas nie będzie, kto będzie płakał? Uderzy każdego raz, nie martw się Takie jest życie, ty albo ja Każdy musi iść raz A jeśli pęknie ci serce To nie zakończy świata Nie martw się człowieku! Tak, to nie zakończy świata Nie martw się człowieku! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:43 Wesoła buda, śpiewają, bawią, tłuką po paszczach, kule latają )) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.07.23, 21:45 no, to lecim dalej w tym klimacie.... Rednex - Cotton Eye Joe Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 06.08.23, 15:08 Above & Beyond feat. Richard Bedford Sun & Moon Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Leziowa dyskoteka NEW 07.08.23, 16:42 Kuwa, czemu mnie nic "nie zachwyca" ?! Lombard - Śmierć Dyskotece Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 07.08.23, 17:30 Malkontenci, malkontenci, Takich chyba nic nie kręci Jest na topie narzekanie I na nerwach dobre granie. Odpowiedz Link
asdzxcvfsrggxdfsd Re: Leziowa dyskoteka NEW 07.08.23, 17:33 Nie no, jakieś dysko pokazywałem. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 25.08.23, 22:02 Dawno przeze mnie zapomniany i niedawno znowu przypadkiem przeze mnie odkryty nastrojowy i cieplutki utwór Beaty Bartelik. Beata Bartelik-Sen na pogodne dni Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 25.08.23, 22:07 Niezapomniana Kora. Maanam-Bez Ciebie umieram Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.08.23, 10:01 Bardzo miło przeczytać, że i mnie udaje się czasem trafić w wysublimowane gusta szanownych Państwa. Odpowiedz Link
camella Re: Leziowa dyskoteka NEW 26.08.23, 23:46 Tez jest kilka moich ulubionych między innym Sen na pogodne dni Zostawię coś od siebie Eiffel 65 - Blue (Da Ba Dee) Tekst linku Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 13.09.23, 00:51 Trochę Pana od 4ch tysięcy bzykniętych Pań Rolling Stones-Love ist strong Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 13.09.23, 00:56 I deczko zizitopa. ZZ Top-Gimme all your lovin Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 13.09.23, 01:34 I dla wszystkich pięknych Pań zaglądających tutaj, grupka fajnych, skaczących chłopaków. Van Halen-Jump Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 13.09.23, 01:50 No, popracowali, nocna zmiana się kończy. Do zobaczenia nad ranem. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 21:48 Do rana jeszcze daleko Il Volo - Grande amore Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 21:53 Litaliano - Toto Cutugno Video Ufficiale Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 21:56 Eros Ramazzotti - Più Bella Cosa Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 21:59 Toni Braxton - Un-Break My Heart Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 22:01 Eagles - Hotel California (Live 1977) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 22:12 leziox napisał: > Widzę że klasykami pojechano, hehe! > Stare, dobre kawałki do pokiwania się na dyskotece ) Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 22:20 No to jebniem deko,,, AC/DC-highway to hell Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 22:29 The Hoolies-long cool woman in a black dress Saturday night I was downtown Working for the FBI Sitting in a nest of bad men Whiskey bottles piling high Bootlegging boozer on the west side Full of people who are doing wrong Just about to call up the DA man When I heard this woman sing a song A pair of 45s made me open my eyes My temperature started to rise She was a long cool woman in a black dress Just-a 5\'9, beautiful, tall With just one look I was a bed mess \'Cause that long cool woman had it all I saw her heading to the table Like a tall walking big black cat When Charlie said I hope that your\'re able boy \'Cause I\'m telling you she knows where it\'s at Then suddenly we heard the sirens And everybody started to run A-jumping out of doors and tables When I heard somebody shooting a gun Well the Da was pumping my left hand And a-she was a-holding my right Well I told her don\'t get scared \'Cause your\'re gonna be spared I\'ve gotta be forgiving if I wanna spend my living With a long cool woman in a black dress Just a 5\'9 beautiful tall Yeah, with just on look I was a bed mess \'Cause that long cool woman had it all Polskie tlumaczenie na szybko i wyguglowane ale oddaje sens calosci i tak W sobotę wieczorem byłem w centrum miasta Praca dla FBI Siedząc w gnieździe złych ludzi Wysokie stosy butelek whisky Nielegalny alkohol po zachodniej stronie Pełno ludzi, którzy czynią źle Właśnie mam zamiar zadzwonić do prokuratora Kiedy usłyszałem, jak ta kobieta śpiewa piosenkę Para 45-tek otworzyła mi oczy Moja temperatura zaczęła rosnąć Była długą, fajną kobietą w czarnej sukience Tylko 5/9, piękna, wysoka Wystarczyło jedno spojrzenie, żeby zrobić bałagan w łóżku „Bo ta od dawna fajna kobieta miała wszystko Widziałem ją zmierzającą do stołu Jak wysoki, chodzący, duży czarny kot Kiedy Charlie powiedział: Mam nadzieję, że jesteś zdolny, chłopcze Bo mówię ci, że ona wie, gdzie to jest I nagle usłyszeliśmy syreny I wszyscy zaczęli uciekać Wyskakiwanie z drzwi i stołów Kiedy usłyszałem, że ktoś strzela Cóż, tata pompował moją lewą rękę I ona trzymała moją prawą stronę Cóż, powiedziałem jej, żeby się nie bała \'Ponieważ\będziesz oszczędzony Muszę być wyrozumiały, jeśli chcę spędzić życie Z długą fajną kobietą w czarnej sukience Tylko piękna wysokość 5/9 Tak, na pierwszy rzut oka byłem w rozsypce łóżkowej „Bo ta od dawna fajna kobieta miała wszystko Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 23:00 A teraz będzie to samo nagranie. Dwa razy. Dla porównania. Chłopaki zrobili dwa razy dobrą robotę, ale wersja nowsza podoba mi się o tyle bardziej, bo więcej tam jajcarskiego humoru. Tak czy siak, to byla nasza młodość, przy tym przebalangowana i przetańczona. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 23:02 Status Quo-in the army now Status Quo-in the army now new version Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 23:13 No a jak, to Twój zaszczytny obowiązek. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 24.09.23, 23:14 Zdecydowanie druga wersja. Z humorem i sami się przy tym nieźle bawią. Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 25.09.23, 22:14 Whitney Houston with Enrique Iglesias - Could I Have This Kiss Forever Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 25.09.23, 22:18 Ricky Martin - Nobody Wants to Be Lonely Odpowiedz Link
camella Re: Leziowa dyskoteka NEW 03.10.23, 22:08 Julia i Ja Zdzisława Sośnicka youtu.be/oHbGP01Xnws?si=HlMHam6L1yjByfKQ Odpowiedz Link
camella Re: Leziowa dyskoteka NEW 03.10.23, 22:10 To tu Julia i ja a powyżej małe tęsknoty...pokickało sie nieco youtu.be/15kWzIAq4gA?si=L9v506Ubffbohd-b Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 03.10.23, 22:13 Dlatego osobiście, zanim wstawię nagranko, opisuję w linku, co to jest, więc potem widać, co ktoś wstawił. I nic się nie kićka. Odpowiedz Link
camella Re: Leziowa dyskoteka NEW 03.10.23, 22:22 Próbowałam tak jak Ty ,tylko raz mi sie udało.Coś robie nie tak.Przy okazji spróbuje jeszcze. Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 03.10.23, 22:29 To proste. Tam, gdzie jest "tekst linku", trzeba ostrożnie, aby nie uszkodzić nawiasu z lewej i prawej strony, wpisać swój tekst, a potem wysłać. Ot i cała filozofia. Odpowiedz Link
camella Re: Leziowa dyskoteka NEW 03.10.23, 22:38 Ralph Kaminski - KORA - Po prostu bądź youtu.be/FXkhLrIGAAA?si=cWsguCsCBnRsURn6 Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Leziowa dyskoteka NEW 04.10.23, 09:32 Life is a waterfall System Of A Down - Aerials (Official HD Video) Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Leziowa dyskoteka NEW 04.10.23, 09:33 Niestety, highway to heaven/hell I Am the Highway Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Leziowa dyskoteka NEW 04.10.23, 09:39 I jeszcze w tych klimatach: Pearl Jam - Black (Official Audio) Odpowiedz Link
malo.co.nie Re: Leziowa dyskoteka NEW 04.10.23, 09:40 I na koniec: Pearl Jam - Yellow Ledbetter (Official Audio) Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 07.10.23, 09:12 Ja już praktycznie o Annie German zapomniałem. A tu proszę - jaka niespodzianka. Odpowiedz Link
camella Re: Leziowa dyskoteka NEW 07.10.23, 09:57 To miło 🙂a dziś sobota to trochę do potańczenia trzeba dać. Odpowiedz Link
camella Re: Leziowa dyskoteka NEW 21.10.23, 20:05 Swiat nie wierzy łzom Janusz laskowski Wszyscy święci balują w niebie Budka Suflera Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 31.10.23, 19:31 Enrique Iglesias, Nicole Scherzinger - Heartbeat Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 31.10.23, 19:39 Kenny Rogers & Bee Gees - You and I (Tradução) Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 31.10.23, 19:58 Mariah Carey & George Michael - One More Try Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 02.11.23, 22:38 George Michael & Mutya Buena - This Is Not Real Love Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 02.11.23, 22:47 Goombay Dance Band - Sun Of Jamaica Odpowiedz Link
leziox Re: Leziowa dyskoteka NEW 02.11.23, 23:06 Szalejesz, Mańka, szalejesz, hiehiehie! Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 04.11.23, 18:24 Scorpions & Vanessa-Mae - Still Loving You Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 04.11.23, 18:40 Carlos Marin - Entrégate (Tema Las Amazonas) ft. INNOCENCE Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Leziowa dyskoteka NEW 04.11.23, 18:58 Blue, Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word Odpowiedz Link