Gość: Jaśmiś IP: 195.116.217.* 03.07.03, 13:30 Ogłaszam konkurs na Miss Bydgoszczy Forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoe_bydg Re: MISS Bydgoszczy 03.07.03, 15:09 och , były już tu takie konkursy na tym forum. Trudno rozsądzić, ciągle jakie exequo :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: MISS Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 15:47 jakies kryteria moze podaj uroda nicka czy czcionka ladniejsza niz inne a moze te kraglosci przy e i a Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: MISS Bydgoszczy 03.07.03, 16:07 Gość portalu: Ted® napisał(a): > jakies kryteria moze podaj > uroda nicka czy czcionka ladniejsza niz inne a moze te kraglosci przy e i a Dorzuciłbym jeszcze styl. No i czy często używa słowa "kurwa" lub zwrotu "sam jesteś głupi". Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: MISS Bydgoszczy 03.07.03, 18:08 Gość portalu: Jaśmiś napisał(a): > Ogłaszam konkurs na Miss Bydgoszczy Forumowiczów. To ja wygrałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: MISS Bydgoszczy IP: *.dip.t-dialin.net 03.07.03, 20:37 da.killa napisał: > Gość portalu: Jaśmiś napisał(a): > > > Ogłaszam konkurs na Miss Bydgoszczy Forumowiczów. > > To ja wygrałem. > NIc z tego, nie wygrales, bo to tylko dla kobiet! Jest napisane: MISS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: MISS Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 22:55 da.killa napisał: > Gość portalu: Jaśmiś napisał(a): > > > Ogłaszam konkurs na Miss Bydgoszczy Forumowiczów. > > To ja wygrałem. > jak sie zalapie do jury to masz moj glos a przy okazji: masz siostre blizniaczke? widzialem twoja damska wersje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bridgetjones Re: MISS Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 03.07.03, 22:53 qurcze, jaki tlok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: MISS Bydgoszczy IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.07.03, 20:57 Gość portalu: Jaśmiś napisał(a): > Ogłaszam konkurs na Miss Bydgoszczy Forumowiczów. no jak? oglaszasz konkurs i znikasz jakies zasady podaj, kandydatury moze (sama da.killa to za malo) Odpowiedz Link Zgłoś