bancha 30.08.07, 00:09 czy moze mi ktos polecic jakies ciekwe zajecia popoludniowe dla przedszkolakow z bydgoszczy/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jusiadyk Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 30.08.07, 22:47 Witaj, już o tym czasem pisaliśmy. O ile pamietam, w Bydzi działa tylko szkoła muzyczna yamaha (mi się osobiście nie spodobało), nauka pływania na niektórych basenach i ewentualnie Tęczowe spotkania w przedszkolu na Lesnym ale nie wiem czy to w tej chwili działa. Ubogo z tym w naszym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 31.08.07, 19:51 a przedszkolak to ona czy on? :) bo jak on, to w tym tygodniu wysyłam Pana Męża na pierwsze zajęcia z aikido z naszym sześciolatkiem, to zdam relację. myślałam jeszcze ewentualnie o szkółce piłkarskiej ale muszę poszukać szczegółów (wypytać kóleżankę bo jej syn chodzi). no i basen to niezły pomysł - my byliśmy w ubiegłą sobotę w Solcu, jutro śmigamy na "Perłę". szkoda, że jakoś kiepsko to osłabia energię mojego diabełka... a dla dziewczynki - w POW na Leśnym jest zespół taneczny (moja siostrzenica 7 letnia chodzi już 2 rok), dzieci uczą się różnych układów, mają występy na różne okazje, młoda dodatkowo w tym roku zaczęła taniec towarzyski - jak ktoś chce wypytam siorę o szczegóły. Odpowiedz Link Zgłoś
bancha Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 02.09.07, 20:02 to dziewczynka :), myslalm wlasnie o tancu albo jodze dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 04.09.07, 18:23 Andzina a możesz zapytać od jakiego wieku mozna zapisać dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
andzina Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 04.09.07, 22:22 no więc wychodzi na to, że się pośpieszyłam, ale już mówię co wiem - zajęcia prowadzi pani w POW, jest grupa dzieci, które tańczą, ale nie taniec towarzyski tylko takie układy grupowe. moja siostra nie ma telefonu do Pani, ale zajęcia się jakoś tak zaczynają, więc obiecała, że zapyta czy jest nabór i ew. weźmie telefon. ale proponuję zadryndać do POW na Sułkowskiego i tam na pewno podadzą namiary. Grupa działa już na pewno rok, czy będą przyjmować nowe dzieci - nie wiem, dlatego proponuję dzwonić. Dzieci w grupie mają ok 4-7 lat, ale to tylko obserwacje "na oko". Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 04.09.07, 08:32 Wczoraj gdzieś czytałam, że do połowy września w godzinach 15-18 trwają zapisy na różne zajęcia w Pałacu Młodzieży. Chodziłam tam jako dziecko na różne zajęcia, teraz się pewnie sporo pozmieniało ale może warto zobaczyć co oferują. Odpowiedz Link Zgłoś
noddi Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 19.09.07, 00:11 Ja chyba zapiszę swojego 2 latka do Akademii Małego Artysty. Niech się upaprze farbami i w końcu przestanie mi pisać po ścianach w domu :-)) Pozdrawiam, MaMa Bąka Odpowiedz Link Zgłoś
keitii1 Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 19.09.07, 09:44 A gdzie działa ta Akademia Małego Artysty? Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 19.09.07, 12:41 no właśnie ??? co to takiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
noddi Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 19.09.07, 18:20 Przy Rondzie Fordońskim otworzyli nową salę zabaw dla dzieci - tych mniejszych i właśnie robią zapisy do takiego kółka plastycznego - dzieciaki mają mieć zajęcia z plastykiem i uczyć się wszystkiego ( malowanie, wycinacie itp.) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 19.09.07, 21:10 Bardzo ciekawie brzmi to co piszesz o nowej sali zabaw dla małych dzieci. Chyba wszystkie tu o coś takiego się dopytywałyśmy. Czy możesz podać bliższe namiary? Czy to to samo miejsce o którym gdzies pisałaś, że jest przy Tesco? Odpowiedz Link Zgłoś
noddi Re: zajecia' pozalekcyjne' dla przedszkolaka 22.09.07, 16:39 Przy samym Rondzie Fordońskim, początek ul.Fordońskiej - na przeciw restauracji :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 rozpiska zajęć 24.09.07, 22:45 może znajdziecie dla siebie coś ciekawego miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35596,4502126.html Odpowiedz Link Zgłoś
tp2610 Re: rozpiska zajęć 25.09.07, 08:22 Sa jeszcze zajęcia prowadzone przez Centrum Kreatywnej Edukacji w Akademi Muzycznej i gdzieś na Brzozowej- zajęcia muzyczne stawiające na wychowanie metodą Gordona. Byłam - nawet fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
natalya20 Re: rozpiska zajęć 25.09.07, 21:15 a mozesz napisac w ktorym miejscu to jest na brzozowej i w jakich godz?? i czy dla dziecka 2lata i 2 miesiace by bylo ok? Odpowiedz Link Zgłoś
mradwanska Re: rozpiska zajęć 27.09.07, 08:15 a jak znalezc to centrum kreatywnej wdukacji??? Dzwoniłam do akademii muzycznej i nic o tym nie wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk sala zabaw na Fordońskiej 26.10.07, 23:15 Przejeżdżając zauważyłam tą salę zabaw "u Kubusia" na Fordońskiej. Jest to Fordońska 12, lekko w głębi. Na przeciwko restauracji Telimena. Jest tam baner i neon. Niestety nie mam pojęcia jaki tam jest telefon lub w jakich godzinach działa. Może któras z Was wie? Odpowiedz Link Zgłoś
jarhe Re: sala zabaw na Fordońskiej 05.11.07, 23:58 Witam, tak sie składa, że mój ojciec jest współwłaścicielem kompleksu o którym mowa. Jeżeli dobrze pamiętam godziny otwarcia to 10-20, ale nie jestem pewien. Natomiast jeżeli chodzi o cennik to przedstawia sie on następująco: *Pon - Pt. 1-wstęp bez ograniczeń czasowych - 15 zł 2-godzina indywidualnej opieki nad dzieckiem 10 zł 3-Urodzinki - Cena od gościa (25zł) Cena obejmuje zabawę w sali, poczęstunek, prowadzenie imprezy przez animatora oraz prezent dla Jubilata Sob - Niedz. 1- 20 zł 2- 15 zł 3- 27 zł tak to sie przedtawia jezeli chodzi o cennik tygodniowy. Wiecej Informacji pod adresem, ktory moge podac www.ukubusia.eu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś