Gość: uluś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 16:51 Gdyby było sporo osób zainteresowanych, może zrobilibyśmy jakiś meeting? Fajnie byłoby powspominać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MI$ Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 80.54.34.* 08.12.03, 09:26 Hejki:) Należę do grupy pierwszych absolwentow tego liceum. Niestety za chiny nie mogę sobie przypomnieć, ktora klasa - profil ogólny. Do dzisial mam kontakt z trzema osobami z tej klasy. Szkołę przeniesiono już w inne miejsce. Gramza już nie uczy, no i dyro jest na emeryturze. Jak się zdarzy jakiś zlot, na pewno się pojawie.POZDRAWIAM :-) Magda D. Odpowiedz Link Zgłoś
lucyp1 Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 16.02.05, 17:43 Magdo D. Czy Ty przypadkiem nie chodziłas do klasy "C"? Jezeli tak to siedziałam za Tobą w ławce(przynajmniej przez jakiś czas) na matmie u Mikołajewicza. Czy IX LO ma jakąś stronę internetową? Pozdrawiam Lucyna P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 15.03.05, 17:45 Mikolajewicz to fajny facet byl... wlasciwie gdyby nie jego anielska cierpliwosc to bym odpalil wrotki w '95.... Pamietacie jak raz sie wkurzyl i wyrzucil Siadaka? Brzmialo to mniej wiecej tak: Raz Dwa Trzy prosze wyjsc! Az mi sie serce kroi jak to wspominam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 12.12.03, 21:59 Dyr. Stępień obiecał ogólny, uroczysty spęd na 2000 r., czyli na 5-cio lecie. Chyba nie doczekał, choc spotkałem go ostatnio na Gdańskiej i trzyma sie dobrze. Ja skończyłem w 2000 r. profil mat-fiz, więc pozdrawiam wszystkich z mat-fizu i pozostałych 3 klas też ;-) Jak będzie spęd, to ja też się pojawię. MArek A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 12.12.03, 22:00 Dyr. Stępień obiecał ogólny, uroczysty spęd na 2000 r., czyli na 5-cio lecie. Chyba nie doczekał na stanowisku, choc spotkałem go ostatnio na Gdańskiej i trzyma sie dobrze. Ja skończyłem w 2000 r. profil mat-fiz, więc pozdrawiam wszystkich z mat-fizu i pozostałych 3 klas też ;-) Jak będzie spęd, to ja też się pojawię. MArek A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 12.12.03, 22:08 Sorry za podwójny post, ale "system error". Poza tym jedno sprostowanie - skończyłem "dziewiątkę" w 1995, a w 2000 to juz niestety byłem po studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI$ Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 14:02 No i jak kochani? Co nas tak mało? Wśród wszystkich absolwentow z 1995r. tylko trzy osoby tu zajrzały? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IDZI Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 13:46 Skończyłem mat-fiz w 1995 wychowawcą była Nowińska E. Chętnie się z wami spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojciech Szczurek Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało IP: *.ire.pw.edu.pl 21.05.04, 10:00 Nie tak znowu mało, myśle że po prostu ludzie sie troche rozproszyli po Polsce. Również skończyłem IX w 1995 (mat-fiz) i z checia dowiedziałbym sie co słychać u starych znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek P. Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało IP: *.gdansk.comarch.pl 16.06.04, 09:58 Pozdrawiam wszystkich z IX LO, a do 10-lecia pozostał już tylko rok. Może by tak małe spotkanie? pozdrawiam Krzysiek P. PS Wojciech, co teraz porabiasz? Ostatnio spotkałem w Poznaniu gościa, który chodził z Twoim bratem na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulu czesc: -) IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 15.02.04, 11:57 Czesc Ulu, Z tej strony Michal Burak, co tam slychac wcale nie jest nas tak malo spokojnie, ja z Norysiem widzimy sie codziennie bo pracujemy razem w jedej firmie, czasem widzimy Piecha i Mikolajczaka. Pamietam raz spotkalem Licka na Osowej:-) A i oczywiscie z Malina mamy kontakt ale tylko mobailowy:-) Generalnie kazdy jak widze robi kariere i na foruma nie ma czasu, a co u ciebie Ulu? Pozdrowionka dla pierwszego nejlepeszego rocznika 9 LO:-) PS Inne tez byly dobre ale tylko te z Sobieskiego;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norys Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net / 212.160.87.* 14.06.04, 17:59 No i co tu taka Cisza, Wszyscy jestescie tak pochlonieci robieniem kariery, ze nie mozecie znalezc czasu na chwilke w necie i zasuniecie jakiegos watlego posta... no proszem Panstwa... ...juz wiem, a moze magister Was w szatni pozamykal i nie macie jak poscic, a tu Cisza tak, wiater wieje za kiosek, i nic sie niedziej. Spotkan nikt nie organizuje Ludzie spotkajmy sie gdzies..., chociazby pod budka z piwem :-) pozdro 4 @ll Cobra vel. Norys www.ixion.bki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do ludzi info Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 15.02.04, 12:10 A Ulu i inni za bilogicznochemicznej jak macie ochote na kontakt piszcie michalburak@o2.pl Pozdrawiam, Mike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net / *.lomac.com.pl 16.02.04, 14:00 Pierwszy dzien oczekiwania na odpowiedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal B Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 17.02.04, 22:59 Ulu i jak tam bedzie strzeliles posta i cisza? Pozdrowka, Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net / *.lomac.com.pl 18.02.04, 18:38 robimy wszystko zeby ten post byl na samym szczycie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 22.02.04, 20:50 Nie dzmy za wygrana:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 26.02.04, 21:10 zaczynam sie przyzwyczajac juz ze to moja wlasny posta;-) I Kapitana Zbika naturalnie tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 03.03.04, 21:25 i znow na szczycie 9wiatka pierwszy rocznik:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Krzysztof K. Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.tvgawex.pl 15.06.04, 20:36 Hi hi hi No jak już IDZI się wpisał to już jest nieźle :) Pozdrowionka dla wszystkich absolwentów a w szczególności dla tych, którzy stworzyli eXperymentalną klasę po ZSZ ... i wytrwali do końca z maturą. Wspaniałe czasy ! Oczywiście zawsze chętnie pojawimy się z "żonkilą" na jakimś małym Co nieco ... Pamiętajcie Randkę w ciemno ??? To był szał ... Pozdrowionka ! kris@inca.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędras Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:34 Widzę moi drodzy, że przechodzimy w okres wieku starczego (nieuchronnie), dopada nas sentyment, nostalgia i itp. Ale jaka faktycznie frajda będzie gdy spotka się 50 facetów z brzuszkiem, patrzących ukradkiem na kwitnące koleżanki w najlepszym dla nich okresie "dorastania". Czekam na wyznaczenie terminu. Ale czy znajdzie się taki szaleniec, który podejmie się organizacji..... ....dawać Szupickiego i Domela !!!!! w razie czego służę pomocą (jakiś lokalik, flaszeczka, ogóreczek....panienki?) pozdrawiam Jędrek aaaa... zapomniałem kontakt ze mną jedrzej@replika.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 17.08.04, 17:24 Już był jeden termin, nawet z trudem zdobyłem do ciebie telefon. I co?? I nic... Mam nadzieje, ze następnym razem będzie lepiej. A bar 'Aqrat' czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANATOL Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:12 Witam co prawda nie pierwszy rocznik lecz 3-ci ale "randke w ciemno" i "otrzesiny" pamietam do dzis ;) a 10-lecie - trzeba organizowac bo klimat malej ale super IX nadal jest !!! pzdr. antoni anatol@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 31.07.04, 13:58 Troche sie pozmienialo no nie? Ja rowniez ukonczylem IX-tke jako pierwszy rocznik... jesli ktos jest zainteresowany kontaktem to podaje mail: musi@biol.uni.torun.pl Pozdrawiam cala nasza gromadke Musi (Mariusz Mucha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamL Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.tvgawex.pl 31.07.04, 14:15 Czesc, co prawda nie konczylem IX LO jako pierwszy rocznik, tylko kolejny - ale chetnie spotkalbym sie z kims z mojej klasy, tzn. klasy prof. Gramzy. Pozdrawiam, Adam g12733@tvgawex.pl GG: 1074136 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lll Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:36 a kto Cię uczył angola? Miałeś niemiecki czy francuski jako drugi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 03.09.04, 11:03 Ma ktos namiary na Ulusia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jędrek Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:34 Spotkałem dzisiaj dyr. Władysława, który to wyraził ogromną ochotę na spotakanie z nami. To niewyobrażalne jaką On ma pamięć. Pani Nowińska z tego co wiem jest obecną dyr. szkoły. Niestety to nie to samo miejsce. I co mnie zaskoczyło znany jest mu lokal "AGAT" czy jakoś tam. pozdr. Jed Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 05.11.04, 19:27 To moze tak w okolicy Gwiazdki zrobimy minizjazd absolwentow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Burak Michal Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net 24.11.04, 18:05 no ulus to chyba umarl a faktycznie niech Jaroslaw Szurpicki cos zoorganizuje bo przeciez zawsze mial smykalke do tego. Widze ze chlopaki z matfizu sie pojawili:-) Krzysiek pamietam jak puszczales muzyczke na naszych dyskotekach w auli na 3cim pietrze:-) Pozdrawiam, Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MUSI Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 10.12.04, 13:52 DROGIE MISIE MOJE TO JAK Z TYM SPOTKANIEM? BEDE NA SWIETA W POLSCE WIEC CHETNIE POWSPOMINAM... JAKBY CO TO MAIL ME: muchamariusz@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TK Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.01.05, 21:00 Małe spotkanko warto zorganizować - szczególnie rocznika 1995 r i klasy biol-chem. Najlepszej z najlepszych. Mój mail to wap_tk@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.01.05, 23:13 dziwnie się czuje czytajac ze w szkole do ktorej chodze byly kiedys jakies inne klasy niz jezykowe. moze mi ktos powiedziec jakei jeszcze byly profile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norys Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:54 Od początku byly trzy profile: Ogolny (w pierwszym roczniku uczeszczaly do nich same niewiasty), Biol.-Chem. oraz Mat.-Fiz., pozniej juz byly klasy mieszane, a jak konczylismy szkole pojawila sie pierwsza klasa z "wykladowym" angielskim Co bylo pozniej nie wiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Norys Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 02:02 Ulus umarl/zniknal czy nie wiadomo co sie z nim stalo?... Co do spotkania, to ja jestem za, mam kontakt z paroma osobami: Michalem B., Jedrzejem K., Arturem M. (Malina), Sebastianem P. (Piechem), Jarkiem Sz. (Szurpik) - no to moze na wyrost powiedziane, a wymienieni pewnie jeszcze z kilkoma... Ludzie zrobmy cos, moze ktos cos zaproponuje i sie zorganizuje jakis zjazd absolwentow, moze szkole da sie do tego wlaczyc (odpadla by kwestia miejsca). Obecnie IX miesci sie w budynku bylej SP 3 na Wyzynach - ul. Z.Nalkowskiej No to jak? Dajcie jakies znaki zycia... Pozdrawiam Wszystkich Marcin Noryśkiewicz marcinn@neostrada.pl GG: 3202312 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrangler Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.01.05, 13:04 skor oejsteście z tej pierwszej gwardii, czy znał ktoś p.Marcina Kowalczyka? (absolwent 9lo, obecnie nauczyciel w tejże szkole, polonista XD) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.11.05, 21:38 a czy jest ktos kto konczyl slawne IX lo, z ostatniego rocznika na sobieskiego 2002 r. ? pozr ;] ps: ten budynek mial swoj klimat, a prof. Gramze to do dzisiaj wspominam ;) i ojca dyrektora tez ! Odpowiedz Link Zgłoś
isiucha Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 17.02.06, 09:20 Ja konczylam w 2003 i niestety juz na Wyzynach. A prof. Gramza mnie tez uczyla polskiego (wielki szacun dla niej!) i odeszla na emeryture mozna powiedziec, ze rowno z moim rocznikiem, bo w 2003 ;) Pozdrawiam wszystkich milosnikow IX LO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Burak Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.06, 11:48 Nie no wyzyny nie wyzyny, klimat nie klimat, ale prosba do dyrekcji naszego LO o organizacje zlotu absolwentow. Prosze dac jakies ogloszenie w gazecie, ze takie spotkanie jest, lub ze jest taka propozycja, a na bank bedzie wielu chetnych. Przeciez inne szkoly takie zloty organizuja. Pozdrawiam, Michal Odpowiedz Link Zgłoś