Dodaj do ulubionych

IX LO , pierwsi absolwenci z 1995

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.03, 16:51
Gdyby było sporo osób zainteresowanych, może zrobilibyśmy jakiś meeting?
Fajnie byłoby powspominać.
Obserwuj wątek
    • Gość: MI$ Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 80.54.34.* 08.12.03, 09:26
      Hejki:) Należę do grupy pierwszych absolwentow tego liceum. Niestety za chiny
      nie mogę sobie przypomnieć, ktora klasa - profil ogólny. Do dzisial mam kontakt
      z trzema osobami z tej klasy. Szkołę przeniesiono już w inne miejsce. Gramza
      już nie uczy, no i dyro jest na emeryturze. Jak się zdarzy jakiś zlot, na pewno
      się pojawie.POZDRAWIAM :-)
      Magda D.
      • lucyp1 Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 16.02.05, 17:43
        Magdo D.

Czy Ty przypadkiem nie chodziłas do klasy "C"? Jezeli tak to siedziałam za Tobą
        w ławce(przynajmniej przez jakiś czas) na matmie u Mikołajewicza.

Czy IX LO ma jakąś stronę internetową?

Pozdrawiam
        Lucyna P.
        • Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 15.03.05, 17:45
          Mikolajewicz to fajny facet byl... wlasciwie gdyby nie jego anielska
          cierpliwosc to bym odpalil wrotki w '95.... Pamietacie jak raz sie wkurzyl i
          wyrzucil Siadaka? Brzmialo to mniej wiecej tak:
          Raz Dwa Trzy prosze wyjsc!
          Az mi sie serce kroi jak to wspominam....
    • Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 12.12.03, 21:59
      Dyr. Stępień obiecał ogólny, uroczysty spęd na 2000 r., czyli na 5-cio lecie.
      Chyba nie doczekał, choc spotkałem go ostatnio na Gdańskiej i trzyma sie
      dobrze. Ja skończyłem w 2000 r. profil mat-fiz, więc pozdrawiam wszystkich z
      mat-fizu i pozostałych 3 klas też ;-) Jak będzie spęd, to ja też się pojawię.

MArek A.
    • Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 12.12.03, 22:00
      Dyr. Stępień obiecał ogólny, uroczysty spęd na 2000 r., czyli na 5-cio lecie.
      Chyba nie doczekał na stanowisku, choc spotkałem go ostatnio na Gdańskiej i
      trzyma sie dobrze. Ja skończyłem w 2000 r. profil mat-fiz, więc pozdrawiam
      wszystkich z mat-fizu i pozostałych 3 klas też ;-) Jak będzie spęd, to ja też
      się pojawię.

MArek A.
    • Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 12.12.03, 22:08
      Sorry za podwójny post, ale "system error". Poza tym jedno sprostowanie -
      skończyłem "dziewiątkę" w 1995, a w 2000 to juz niestety byłem po studiach.
      • Gość: MI$ Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 14:02
        No i jak kochani? Co nas tak mało? Wśród wszystkich absolwentow z 1995r. tylko
        trzy osoby tu zajrzały?
        • Gość: IDZI Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 13:46
          Skończyłem mat-fiz w 1995 wychowawcą była Nowińska E. Chętnie się z wami
          spotkam.
          • Gość: Wojciech Szczurek Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało IP: *.ire.pw.edu.pl 21.05.04, 10:00
            Nie tak znowu mało, myśle że po prostu ludzie sie troche rozproszyli po Polsce.
            Również skończyłem IX w 1995 (mat-fiz) i z checia dowiedziałbym sie co słychać u
            starych znajomych.
            • Gość: Krzysiek P. Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 Co tak mało IP: *.gdansk.comarch.pl 16.06.04, 09:58
              Pozdrawiam wszystkich z IX LO, a do 10-lecia pozostał już tylko rok. Może by
              tak małe spotkanie?

pozdrawiam
              Krzysiek P.

PS Wojciech, co teraz porabiasz? Ostatnio spotkałem w Poznaniu gościa, który
              chodził z Twoim bratem na studiach.
    • Gość: Ulu czesc: -) IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 15.02.04, 11:57
      Czesc Ulu,

Z tej strony Michal Burak, co tam slychac wcale nie jest nas tak malo
      spokojnie, ja z Norysiem widzimy sie codziennie bo pracujemy razem w jedej
      firmie, czasem widzimy Piecha i Mikolajczaka. Pamietam raz spotkalem Licka na
      Osowej:-)
      A i oczywiscie z Malina mamy kontakt ale tylko mobailowy:-)

Generalnie kazdy jak widze robi kariere i na foruma nie ma czasu, a co u ciebie
      Ulu?

Pozdrowionka dla pierwszego nejlepeszego rocznika 9 LO:-)
      PS Inne tez byly dobre ale tylko te z Sobieskiego;-)
      • Gość: Norys Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net / 212.160.87.* 14.06.04, 17:59
        No i co tu taka Cisza, Wszyscy jestescie tak pochlonieci robieniem kariery, ze
        nie mozecie znalezc czasu na chwilke w necie i zasuniecie jakiegos watlego
        posta... no proszem Panstwa...

...juz wiem, a moze magister Was w szatni pozamykal i nie macie jak poscic, a
        tu Cisza tak, wiater wieje za kiosek, i nic sie niedziej. Spotkan nikt nie
        organizuje

Ludzie spotkajmy sie gdzies..., chociazby pod budka z piwem :-)

pozdro 4 @ll
        Cobra vel. Norys
        www.ixion.bki.pl
    • Gość: Do ludzi info Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 15.02.04, 12:10
      A Ulu i inni za bilogicznochemicznej jak macie ochote na kontakt piszcie
      michalburak@o2.pl

Pozdrawiam,

Mike
    • Gość: Gosc Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net / *.lomac.com.pl 16.02.04, 14:00
      Pierwszy dzien oczekiwania na odpowiedzie!
    • Gość: Michal B Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 17.02.04, 22:59
      Ulu i jak tam bedzie strzeliles posta i cisza?

Pozdrowka,

Michal
    • Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net / *.lomac.com.pl 18.02.04, 18:38
      robimy wszystko zeby ten post byl na samym szczycie:-)
    • Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 22.02.04, 20:50
      Nie dzmy za wygrana:-)
    • Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 26.02.04, 21:10
      zaczynam sie przyzwyczajac juz ze to moja wlasny posta;-)

I Kapitana Zbika naturalnie tez
    • Gość: trist Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.hipernet.ras.pl 03.03.04, 21:25
      i znow na szczycie 9wiatka pierwszy rocznik:-)
    • Gość: Kris Krzysztof K. Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.tvgawex.pl 15.06.04, 20:36
      Hi hi hi
      No jak już IDZI się wpisał to już jest nieźle :)
      Pozdrowionka dla wszystkich absolwentów a w szczególności dla tych, którzy
      stworzyli eXperymentalną klasę po ZSZ ... i wytrwali do końca z maturą.
      Wspaniałe czasy !
      Oczywiście zawsze chętnie pojawimy się z "żonkilą" na jakimś małym Co nieco ...
      Pamiętajcie Randkę w ciemno ??? To był szał ...
      Pozdrowionka !
      kris@inca.pl

• Gość: Jędras Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 08:34
      Widzę moi drodzy, że przechodzimy w okres wieku starczego (nieuchronnie),
      dopada nas sentyment, nostalgia i itp.
      Ale jaka faktycznie frajda będzie gdy spotka się 50 facetów z brzuszkiem,
      patrzących ukradkiem na kwitnące koleżanki w najlepszym dla nich
      okresie "dorastania".
      Czekam na wyznaczenie terminu.
      Ale czy znajdzie się taki szaleniec, który podejmie się organizacji.....
      ....dawać Szupickiego i Domela !!!!!
      w razie czego służę pomocą (jakiś lokalik, flaszeczka, ogóreczek....panienki?)
      pozdrawiam
      Jędrek

aaaa... zapomniałem
      kontakt ze mną jedrzej@replika.pl

• Gość: Maren Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: 212.122.214.* 17.08.04, 17:24
        Już był jeden termin, nawet z trudem zdobyłem do ciebie telefon. I co?? I nic... Mam nadzieje, ze następnym razem będzie lepiej. A bar 'Aqrat' czeka.
    • Gość: ANATOL Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.04, 21:12
      Witam co prawda nie pierwszy rocznik lecz 3-ci ale "randke w ciemno" i "otrzesiny" pamietam do dzis ;)

a 10-lecie - trzeba organizowac bo klimat malej ale super IX nadal jest !!!

pzdr.
      antoni
      anatol@poczta.onet.pl
    • Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 31.07.04, 13:58
      Troche sie pozmienialo no nie? Ja rowniez ukonczylem IX-tke jako pierwszy
      rocznik... jesli ktos jest zainteresowany kontaktem to podaje mail:
      musi@biol.uni.torun.pl
      Pozdrawiam cala nasza gromadke
      Musi (Mariusz Mucha)
      • Gość: AdamL Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.tvgawex.pl 31.07.04, 14:15
        Czesc,

co prawda nie konczylem IX LO jako pierwszy rocznik, tylko kolejny - ale
        chetnie spotkalbym sie z kims z mojej klasy, tzn. klasy prof. Gramzy.

Pozdrawiam,
        Adam

g12733@tvgawex.pl
        GG: 1074136
        • Gość: lll Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 21:36
          a kto Cię uczył angola? Miałeś niemiecki czy francuski jako drugi?
    • Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 03.09.04, 11:03
      Ma ktos namiary na Ulusia?
    • Gość: jędrek Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 18:34
      Spotkałem dzisiaj dyr. Władysława, który to wyraził ogromną ochotę na
      spotakanie z nami. To niewyobrażalne jaką On ma pamięć. Pani Nowińska z tego co
      wiem jest obecną dyr. szkoły. Niestety to nie to samo miejsce. I co mnie
      zaskoczyło znany jest mu lokal "AGAT" czy jakoś tam.
      pozdr. Jed
      • Gość: Musi Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 05.11.04, 19:27
        To moze tak w okolicy Gwiazdki zrobimy minizjazd absolwentow?
    • Gość: Burak Michal Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.lomac.net 24.11.04, 18:05
      no ulus to chyba umarl a faktycznie niech Jaroslaw Szurpicki cos zoorganizuje
      bo przeciez zawsze mial smykalke do tego. Widze ze chlopaki z matfizu sie
      pojawili:-)
      Krzysiek pamietam jak puszczales muzyczke na naszych dyskotekach w auli na 3cim
      pietrze:-)

Pozdrawiam,

Michal
      • Gość: MUSI Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.leeds.ac.uk / *.leeds.ac.uk 10.12.04, 13:52
        DROGIE MISIE MOJE TO JAK Z TYM SPOTKANIEM? BEDE NA SWIETA W POLSCE WIEC CHETNIE
        POWSPOMINAM... JAKBY CO TO MAIL ME: muchamariusz@wp.pl
        • Gość: TK Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.tvk.torun.pl / 217.173.176.* 03.01.05, 21:00
          Małe spotkanko warto zorganizować - szczególnie rocznika 1995 r i klasy
          biol-chem. Najlepszej z najlepszych.
          Mój mail to wap_tk@o2.pl
          • Gość: wrangler Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.01.05, 23:13
            dziwnie się czuje czytajac ze w szkole do ktorej chodze byly kiedys jakies inne
            klasy niz jezykowe. moze mi ktos powiedziec jakei jeszcze byly profile?
            • Gość: Norys Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 01:54
              Od początku byly trzy profile:
              Ogolny (w pierwszym roczniku uczeszczaly do nich same niewiasty), Biol.-Chem. oraz Mat.-Fiz., pozniej juz byly klasy mieszane, a jak konczylismy szkole pojawila sie pierwsza klasa z "wykladowym" angielskim
              Co bylo pozniej nie wiem :-)
      • Gość: Norys Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.05, 02:02
        Ulus umarl/zniknal czy nie wiadomo co sie z nim stalo?...

Co do spotkania, to ja jestem za, mam kontakt z paroma osobami:
        Michalem B., Jedrzejem K., Arturem M. (Malina), Sebastianem P. (Piechem), Jarkiem Sz. (Szurpik) - no to moze na wyrost powiedziane, a wymienieni pewnie jeszcze z kilkoma...

Ludzie zrobmy cos, moze ktos cos zaproponuje i sie zorganizuje jakis zjazd absolwentow, moze szkole da sie do tego wlaczyc (odpadla by kwestia miejsca).

Obecnie IX miesci sie w budynku bylej SP 3 na Wyzynach - ul. Z.Nalkowskiej

No to jak? Dajcie jakies znaki zycia...

Pozdrawiam Wszystkich
        Marcin Noryśkiewicz
        marcinn@neostrada.pl
        GG: 3202312
        • Gość: wrangler Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.man.bydgoszcz.pl 30.01.05, 13:04
          skor oejsteście z tej pierwszej gwardii, czy znał ktoś p.Marcina Kowalczyka?
          (absolwent 9lo, obecnie nauczyciel w tejże szkole, polonista XD)
          • Gość: M. Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 27.11.05, 21:38
            a czy jest ktos kto konczyl slawne IX lo, z ostatniego rocznika na sobieskiego
            2002 r. ?

pozr ;]

ps: ten budynek mial swoj klimat, a prof. Gramze to do dzisiaj wspominam ;) i
            ojca dyrektora tez !
            • isiucha Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 17.02.06, 09:20
              Ja konczylam w 2003 i niestety juz na Wyzynach.
              A prof. Gramza mnie tez uczyla polskiego (wielki szacun dla niej!) i odeszla na
              emeryture mozna powiedziec, ze rowno z moim rocznikiem, bo w 2003 ;)

Pozdrawiam wszystkich milosnikow IX LO!!!
              • Gość: Michal Burak Re: IX LO , pierwsi absolwenci z 1995 IP: *.ip.netia.com.pl 21.07.06, 11:48
                Nie no wyzyny nie wyzyny, klimat nie klimat, ale prosba do dyrekcji naszego LO
                o organizacje zlotu absolwentow. Prosze dac jakies ogloszenie w gazecie, ze
                takie spotkanie jest, lub ze jest taka propozycja, a na bank bedzie wielu
                chetnych. Przeciez inne szkoly takie zloty organizuja.

Pozdrawiam,
                Michal

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka