vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 18.09.07, 23:56 vogino55 napisał: > chyba link nieaktywny podałem,,,,,,,,,,,,, Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: WYBILO Was, czy jak????? 19.09.07, 00:13 się domyslałam,ze tam byłeś, nawet fotek z Tobą szukałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 19.09.07, 09:27 baja88 napisała: > się domyslałam,ze tam byłeś, nawet fotek z Tobą szukałam :) hehehehehe na Inoinfo jako (;))) mistrz drugiego planu gram Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: WYBILO Was, czy jak????? 21.09.07, 17:33 Żeby link był aktywny, to cza przed nim postawić to: :-))) i wtedy wyjdzie to: www.inowroclaw.info.pl/aktualnosci.php?akcja=news&id=6831 Przecież ja uczyłam sie w tej szkole... nic nie mówili, ze tam takie cuda są!!! Łobuzy no ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 21.09.07, 21:58 mafilka napisała: > Żeby link był aktywny, to cza przed nim postawić to: :-))) > i wtedy wyjdzie to: > www.inowroclaw.info.pl/aktualnosci.php?akcja=news&id=6831 > Przecież ja uczyłam sie w tej szkole... nic nie mówili, ze tam takie > cuda są!!! Łobuzy no ;-) Mafilko oj niewielu wiedziało, ale to nie ważne,hmmmm jest po prostu grupa osób których nawet żelbeton nie zatrzyma i jeszcze jedno w przedsięwzięciu wspierało nas bezinteresownie grono Przyjaciół i Sympatyków i to było też dla nas dodatkowym bodźcem,,,,,,,,musiało 'wypalić' i wypaliło,,,, Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: WYBILO Was, czy jak????? 22.09.07, 10:54 Wojciechu drogi, a kiedy Bastion robi coś następnego? Pozdrawam, nauczycielka historii..... Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 22.09.07, 15:54 mafilka napisała: > Wojciechu drogi, a kiedy Bastion robi coś następnego? > Pozdrawam, nauczycielka historii..... Mafilko następny konkretny projekt już jest i jeszcze kilka pomysłów tylko jest jedna rzecz kasa, kasa i jeszcze raz kasa.Całe przedsięwzięcie zostało sfinansowane z naszych składek + każdy z nas coś wysupłał z własnej kieszeni + Przyjaciele i Sympatycy wspomagający nas myślą mową i uczynkiem (;))) ZERO dotacji, dofinansowania,,,,,, to MY od siebie daliśmy miastu, inowrocławianom,nie skłamałbym mieliśmy Gości z łODZI, TORUNIA, BYDGOSZCZY no jest jeszcze kilka wpisów w księdze Gości Za kilka dni naszej stronce pojawi się artykuł na temat + galeria fotek linka na pewno podam Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: WYBILO Was, czy jak????? 22.09.07, 15:55 no comments, oswiadczenie po pytajniku !!!!! buahahahahaha Mafilka, nooo, wtopa, nie ma co :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Baju :-( 22.09.07, 17:15 E tam, zaraz wtopa. Uczę historii w Hohen od 3 tygodni, po 13 latach przerwy... I regionalistką nigdy dobrą nie byłam. Poza tym podejrzewam, że może znalazłby się jeden, no dwóch to góra n-li, którzy wiedzą na ten temat cokolowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Baju :-( 23.09.07, 10:17 "Uczę historii w Hohen od 3 tygodni".... ???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: Baju :-( 23.09.07, 19:56 baja88 napisała: > "Uczę historii w Hohen od 3 tygodni".... >Baja 88 nie bydź tako "czepialsko" jo mom w powołaniu ''stolarkę' i co???? po żelbetach i inkszych cudactwach se chodzę(;)))))))) Wojciech z ukłonem(:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: Baju :-( 25.09.07, 09:41 baja88 napisała: > > ???????????????????? hmmm.....???? Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Baju :-( 28.09.07, 11:13 No teraz Mafilko załapałam ten skrot, Hohen... :))))) Alem kumata, nie ma co,a zatem witam histerycznego kauzyperdę !!!! będziesz mieć wakacji, ze ho !!! ho !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 23.09.07, 00:32 z kopiowałem dla Was Wszystkich zainteresowanych relacją/materiałem z "Kryptonimu" chcę powiadomić,iż będzie on w najbliższym tygodniu w okolicach poniedziałku/wtorku.Niestety,owe opóźnienie związane jest z intensywną pracą zawodową,która nie pozwala w pełni zająć się bieżącymi sprawami Smile Mam nadzieję,że niecierpliwi będą usatysfakcjonowani materiałem,w którym na obecną chwilę znajduje się ok.500zdjęć łącznie,począwszy od odkopania i pierwszych prac, po zasypanie... Pozdrawiam,,,,,,i tu pojawia sie podpis///dr Faustus/// a teraz ja sie podpisuję Wojciech(:)))) linka podam,,, spoko(:))) "Dla każdego świeci jakieś słońce" (gdzieś w necie wyczytane) Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 25.09.07, 22:58 Witam proszę tu obiecany link do reportażu z 15 września + galeria ponad 500 fotek www.stowarzyszeniebastion.com/s91.html Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka link działający :-) 26.09.07, 10:05 Wojciechu, tak powinno działać:-) Pozdrawiam www.stowarzyszeniebastion.com/s91.html Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: link działający :-) 26.09.07, 23:09 mafilka napisała: > Wojciechu, tak powinno działać:-) Pozdrawiam > > www.stowarzyszeniebastion.com/s91.html Ech znowu mnie podparłaś ,,,,Dziękuję to była moja prawie ostatnia minuta w necie o.32 zasypiałem na siedząco przed kompem (;)) Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Kryptonim Arbeitsamt 27.09.07, 13:50 Wojtek !!!!!! Chapeau bas! Załuję !!! scenerii, udżwiekowienia, udostepnionych fotografii,urządzeń lokacyjnych itp. - tego wszystkiego nie mogłam ujrzec , usłyszec , dotknąć..... Zastanawia mnie, dlaczego nie ujrzałam w licznych fotach, m.in.Twojego autorstwa, "wspolnego" znajomego aldka44, jemu tez na sercu leżą inowroclawiana, gromadzenie i pokazywanie ich Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Kryptonim Arbeitsamt 27.09.07, 14:00 Wojtek, aparacik spoko Ci wisi na szyji, może więc dla swej koleżanki z podwyrka, cos, niecoś.... Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: Kryptonim Arbeitsamt 27.09.07, 22:15 baja88 napisała: > Wojtek !!!!!! Chapeau bas! > Załuję !!! > scenerii, udżwiekowienia, udostepnionych fotografii,urządzeń lokacyjnych itp. - > tego wszystkiego nie mogłam ujrzec , usłyszec , dotknąć..... > > Zastanawia mnie, dlaczego nie ujrzałam w licznych fotach, m.in.Twojego > autorstwa, "wspolnego" znajomego aldka44, jemu tez na sercu leżą inowroclawiana > , > gromadzenie i pokazywanie ich,,,, ależ Baju polecam fotki nr 43, 44 na 45 stoi oparty o szpadel w ubranku 'militarnym+ czapeczka moro,,,,no jakże by vicePrezesa nie było (;))))) a dalej pewnie na 100 fotach jest Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: Kryptonim Arbeitsamt 27.09.07, 22:44 30 września w TV 3 Bydgoszcz o 8.15 i 16.00 coś tam pokarzą o "Kryptonim Arbaitsamt" od 4 października na kanale TVN Meteo przez cały tydzień 'poleci' materiał z Inowrocławia ,,,,na wieży kościoła "Matki Boskiej" byłem wtedy z ekipą "TVN style" wspólnie z Aldkiem (:))))))))))) oglądajcie ,nagrywajcie to jedna z niewielu okazji Wojciech,,,,,,,I LOVE INOWROCłAW,,,,,,,,,dobra to napiszę po naszemu KOCHAM INOWROCłAW Wojciech zaczepiany na ulicach,,,,,,ale to są sympatyczne zaczepki(:::)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Vogino 28.09.07, 09:24 Całe wczorajsze popoludnie spędziłąm na ogladaniu starych zdjeć na Twojej stronie... Starałam się rozpoznać TE miejsca. Moja córka ośmioletnia była zachwycona... Dzięki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Vogino 28.09.07, 11:05 Całe wczorajsze popoludnie spędziłąm na ogladaniu starych zdjeć na Twojej stronie.. To ja znow o czyms nie wiem ??!! To ja znow czegos nie doczytałam??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Baju.... 28.09.07, 15:04 tu se zaglądnij: www.stowarzyszeniebastion.com/s3.html i możesz szaleć do woli ;-) Miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Stowarzyszenie Bastion 28.09.07, 20:37 nie byloby ich tyle, gdyby nie gorliwość w zbieraniu starych widokówek przez Pana Romualda Szymańskiego, ktorego często widzę na Allegro, jak licytuje i kupuje za dużą kasę te perełki Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: Vogino 28.09.07, 21:47 baja88 napisała: > Całe wczorajsze popoludnie spędziłąm na ogladaniu starych zdjeć na > Twojej stronie.. > > > To ja znow o czyms nie wiem ??!! > To ja znow czegos nie doczytałam??!! Post wcześniej wyjaśniłem hihihihi Wojciech > > Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: Vogino 28.09.07, 21:45 mafilka napisała: > Całe wczorajsze popoludnie spędziłąm na ogladaniu starych zdjeć na > Twojej stronie... Starałam się rozpoznać TE miejsca. Moja córka > ośmioletnia była zachwycona... Dzięki :-) Mafilko to jest strona "Stowarzyszenia Bastion" maleńkim trybikiem tam jestem (:)))nie mniej miło mi i Dziękuję (:))) wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: Kryptonim Arbeitsamt 28.09.07, 11:09 aldek :) to łun taki szczun??? myślałam ,ze starszy, bo w nicku ma aldek 1944, i tak sobie go wsadzilam w ten wiek, chocby z racji zainteresowan historią miasta, bo to domena ludzi starszych.. Odpowiedz Link Zgłoś
mafilka Re: WYBILO Was, czy jak????? 26.09.07, 10:15 Jestem pod wrażeniem... Czapkę z głowy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 26.09.07, 23:18 mafilka napisała: > Jestem pod wrażeniem... Czapkę z głowy :-))) zaraz tam czapkę z głowy(:)dla inowrocławian którzy w tamten zimny i wietrzny dzień cierpliwie czekali na swoją kolej warto było(:))) Wojciech Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: WYBILO Was, czy jak????? 01.10.07, 01:43 Baja - Może byśmy się jakiegoś winka napili? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: WYBILO Was, czy jak????? 01.10.07, 11:52 z dziadkowej piwnicy???? :)))) w watku o jesieni w Inie, między wierszami, doczytałam sie,że nie możesz!!!! ja tam mogę :))) a napije sie, bedzie jeszcze przyjemniej :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: WYBILO Was, czy jak????? 01.10.07, 18:54 baja88 napisała: > z dziadkowej piwnicy???? :)))) > w watku o jesieni w Inie, między wierszami, doczytałam sie,że nie możesz!!!! > ja tam mogę :))) > a napije sie, bedzie jeszcze przyjemniej :))) I o to właśnie chodzi, by przyjemnie było w te jesiennie wieczory, końjak, czy wino, nie ma znaczenia, często dobre chęci się tu liczą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
vogino55 Re: WYBILO Was, czy jak????? 01.10.07, 23:04 sauber1 napisał: > baja88 napisała: > > > z dziadkowej piwnicy???? :)))) > > w watku o jesieni w Inie, między wierszami, doczytałam sie,że nie możesz > !!!! > > ja tam mogę :))) > > a napije sie, bedzie jeszcze przyjemniej :))) > > I o to właśnie chodzi, by przyjemnie było w te jesiennie wieczory, końjak, czy > wino, nie ma znaczenia, często dobre chęci się tu liczą ;))) jeśli tu sie zaczyna jakaś "impreska ankoholowa (;))" to ja się piszę na to(;)))))))))))))))) Dla każdego świeci jakieś słońce" (gdzieś w necie wyczytane) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: WYBILO Was, czy jak????? 01.10.07, 23:19 Wojtek, bez Ciebie nie może byc, ćmiki wez :))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: WYBILO Was, czy jak????? 02.10.07, 00:22 vogino55 napisał: > jeśli tu sie zaczyna jakaś "impreska ankoholowa (;))" to ja się > piszę na to(;)))))))))))))))) Na wejściówkę końjak obowiązkowo, tylko u kogo? ochotnicy mile widziani, jestem za :))) Odpowiedz Link Zgłoś
baja88 Re: WYBILO Was, czy jak????? 02.10.07, 01:08 zapraszam do się, jak mowi Wojtek, na Slask (wrrrrr), chata wolna, mloda wyjechala do kampusa studenckiego, a ja panienka (z odzysku) :))))) zaznaczam: końjak'u pić nie bede, bez niego mogę :))))) Odpowiedz Link Zgłoś