jujcman 29.09.07, 19:36 Czy słyszeliście o nowym squad'dzie (strefa 51 ) tak to nowa dynamicznie rozwijająca sie grupa tworzącza czysty niczym nie zplamiony RAP kto chce ich kawałki zapraszam na gg 1753334 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzyku654321 Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 01.10.07, 12:45 CZYLI MAMA NOWEO SKŁADA! YOOOOOŁ! ZAJE*****E BO HIP-HOPA LUBIĘ!!! YOOOOŁ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bzyku654321 Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 01.10.07, 12:46 BYŁBY ZAPOMNIAŁ!!! D A J C I E C Z A D U Z I O M Y!!! YOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOŁ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
l3 Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 01.10.07, 13:53 Mysle, ze lepszym rozwiazaniem bylby zamieszczenie tych kawalkow gdzies w sieci i wklejenie linkow. Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 01.10.07, 13:59 l3 napisał: > Mysle, ze lepszym rozwiazaniem bylby zamieszczenie tych kawalkow gdzies w sieci > i wklejenie linkow. Może nie tyle lepszym, co bezpieczniejszym sposobem, tyle tych "Virusów" lata, a ciekawe za czym? Odpowiedz Link Zgłoś
jujcman Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 18.10.07, 20:35 halo halo tu mówi YAHOO ze składu kto chce kawałki niech wali na gg 1753334 proste jak 100 metrów szmurka w kieszeni pozdrawiam wszystkic a ep----.... centrum szczególnie hashahahah Odpowiedz Link Zgłoś
parzoncy_kubek Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 18.10.07, 23:56 Janie S., może pochwalisz się publicznie swoimi kawałkami "niezplamionego" rapu? Obawiam się, a nawet jestem przekonany, że znajdą się osoby, które pożałują straconego czasu na rozmowę z tobą przez GG po przesłuchaniu "tych kawałków", które tworzy aż jedna piosenka na kradzionym podkładzie i dziecinnym wokalu. Swoją drogą to od kiedy "dynamicznie rozwijająca sie grupa/nowy squad w Radziejowie" oznacza jedną marną osobę z Piotrkowa Kuj.? Gratuluję inwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
jujcman Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 19.10.07, 10:17 hej kubeczku dziękuje ci za "słowa prawdy" wiesz nic to nie dało znasz mnie ok fajnie ciesze sie jak "dziecko" bo tak podobno jest zgrany mój kawłek człowieku za cudowny ten kawłek nie jest ale poczekaj na kolejne utwory a czemu na porzyczonym bicie no cóż to nielegal a jeśli nie podoba ci sie to jak i co robie to trudno wiesz nie chodzi mi o to bymieć dużo publiki ale tylko zeby dobrze sie bawić przy tworzeniu tego w co jestem bardzo mocno zaangarzowany jesłi chcesz to zapraszam cie na moje gg lub nawet tu na forum otwarcie pogadamy o tym co nas boli ja twoich słow sie nie boje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda330 Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 19.10.07, 10:48 Mnie się podoba:)Bzykowi chyba też,a my się znamy trochę na muzyce:) Niech każdy słucha tego co lubi ,przymusu nie ma. Yahoo,dzięki raz jeszcze za utwory,twórzcie ,twórzcie... Może parzący kubek zaprezentuje nam swoją twórczość? Odpowiedz Link Zgłoś
proto-typ-0 Re: NOWY SQUAD W RADZIEJOWIE 19.10.07, 12:23 Wydaje mi sie ze to jakis dzieciak jest ! nie potrafi nawet kawalka na wrzuta.pl umiescic a co dopiero przeslac mi meila. jezeli ktos by byl tak mily niech wrzuci to na jakas stornke zeby se posluchac mozna , koles chyba czuje sie dumny jak ktos na gg prosi go o przeslanie kawalka . Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś