kotek002 02.10.07, 14:25 Sprzedam mieszkanie - 37 metrów, I piętro + garaż blaszany; Radziejów. Dodatkowo może działka "na Błotach" z altanką. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paniwalewska1 Re: SPRZEDAM MIESZKANIE 03.10.07, 15:22 Teraz w blokach nikt już nie chce mieszkać, każdy woli się budować i mieszkać w zaciszu. Ludzie myślą, że jak przyszedł sztuczny bum na mieszkania to sprzedadzą je szybko i korzystnie. Niestety kochanie Radziejów to nie Warszawa ani Wrocław jak ktoś ma pieniądze to się buduje. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
kotek002 Re: SPRZEDAM MIESZKANIE 03.10.07, 16:07 Wiem że Radziejów to nie Warszawa. To prawda,że każdy chce mieszkać w domku i ja jestem właśnie w trakcie budowy i dlatego sprzedaję mieszkanie...a poza tym nie jestem Twoim kochaniem....pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
blondyn30 Re: SPRZEDAM MIESZKANIE 14.10.07, 16:12 a w którym bloku sie ono znajduje Odpowiedz Link Zgłoś
kotek002 Re: SPRZEDAM MIESZKANIE 15.10.07, 14:29 Ogłoszenie jest już nieaktualne, bo mieszkanie zostało sprzedane. Ale gdyby ktoś był zainteresowany zamianą małego mieszkania na duże to proszę się zgłaszać:) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś