ewa_sk 22.10.07, 11:48 Szukam sprawdzonego laryngologa może być prywatnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byt_niebyt Re: laryngolog 23.10.07, 13:47 dr Marek Matczak, przyjmuje prywatnie na Wojska Polskiego. Jesteśmy super zadowoleni, a trafiliśmy do niego z polecenia wielu znajomych. Właśnie niedługo się tam wybieramy ;-) kinga Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: laryngolog 23.10.07, 15:12 dr Olijewski Przyjmuje w dzioeciecym szpitalu w przychodni oraz prywatnie u Gizińskich w przychodni. Laryngolog pediatra-super lekarz i super facet. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk Re: laryngolog 28.10.07, 12:49 Dzieki wielkie za namiary. Mam jeszcze pytanie o dr Olijewskiego - czy w przychodni w szpitalu mozna sie konkretnie do niego umówić czy umawiają w rejestracji do tego kto ma akurat wolne miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
byt_niebyt Re: laryngolog 30.10.07, 15:29 Do Olijewskiego w poradni przyszpitalnej umówić się ciężko- przyjmuje tam po zakończeniu dyżuru, a te ma różnie. Ale przyjmuje też na fundusz zdrowia w przychodni Lar-med, na Kurpińskiego. Tak jest konkretna godzina i dzień. To tylko moje doświadczenie- nigdy więcej się do niego nie wybiorę. Straaszny olewus. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_sk Re: laryngolog 31.10.07, 15:48 Właśnie umówiłam sie na 12.11. do poradni w szpitalu dzieciecym, w rejestracji babka powiedziała że oni nie umawiaja do konkretnych lekarzy, może to i dobrze skoro ten Olijewski jest niezbyt, tylko ciekawe na kogo trafimy Odpowiedz Link Zgłoś