liloop 28.10.07, 08:48 Dziękujemy Radku, Pawle i katechetko Tereso. Więcej działajcie to odbiorą Bydzi prawa miejskie. Szkoda słów. Co za reprezentacja. Karierowicze. Dramat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jareckic Re: PO zrezygnowała z S5 28.10.07, 11:25 a widziales moze juz dokumentacje projektowa S5 albo pozwolenie na budowe S5 skoro mowisz ze zrezygnowali z budowy? bo ja wiem ze takiej dokumentacji po prostu nie ma! narazie tak jak napisali w gazecie nic do budowy nie jest przygotowane i dobrze bedzie jak budowa sie zacznie na przelomie 2010/2011 a w jeden sezon taka trase jest bardzo ciezko zrobic. zacznij sie wyzywac na Markowskim i spolce ze nie ma dokumentacji projektowej jak juz koniecznie musisz... Odpowiedz Link Zgłoś
leszek21 Re: PO zrezygnowała z S5 28.10.07, 11:36 8 co do wielkości miasto w kraju odcięte od sieci dróg ekspresowych i autostrad + projekty Całbeckiego likwidacji bydgoskiego lotniska. Pieknie, pieknie. Jakoś cicho siedzą teraz bydgoscy posłowie PO. Boją się podpaść marszałkowi? Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: PO zrezygnowała z S5 28.10.07, 13:00 Mówiłem wielokrotnie tutaj ,że S 5 będzie jak sobie ją narysujecie,i co!!!Podniecaliście się z faktu że ktoś tam coś powiedzial.Prawdziwe kuriozum jest wierzyć w takie bzdety ,a tym bardziej ,że na dobra sprawę Bydgoszcz nie ma siły przebicia ,praktycznie w niczym .Bo kto ma lobować na rzecz miasta i jego rozwoju ,jeśli decydenci wolą zajmować się jak już to bzdetami ,niż dupskiem ruszyć tam gdzie potrzeba.No cóż zostaną mam jeszcze dziurawki i drogi polne.Więc nie narzekajmy!! Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana PO sie skompromitowała 28.10.07, 13:23 Platforma sie skompromitowała Odpowiedz Link Zgłoś
jareckic Re: PO sie skompromitowała 28.10.07, 13:31 wy chyba naprawde nie przyjmujecie do wiadomosci ze okres przygotowania i budowy drogi trwa 6 lat albo i wiecej.... Odpowiedz Link Zgłoś