maximus100 12.11.07, 17:51 nie wierzę w drugą Irlandie w Polsce, ale skoro góra nie przyjdzie do Mahometa to ja pojade do Irlandii.Pozdrawiam wszystkich Szczególnie do Radcy-dziekuje za cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: Maximus wyjeżdża 12.11.07, 18:22 maximus100 napisał: > nie wierzę w drugą Irlandie w Polsce, ale skoro góra nie przyjdzie > do Mahometa to ja pojade do Irlandii.Pozdrawiam wszystkich > Szczególnie do Radcy-dziekuje za cierpliwość - no coz.... nie wiadomo czy sie smucic - czy tez cieszyc i zyczyc pomyslnosci? zyczyc pomyslnosci - to napewno i jest to zrozumiale:) ale decyzja jest jednak dosc odwazna i by nie powiedziec ... dosc ryzykowna. Bywaja rozne oblicza emigracji, wiele tragedii, wiele rozczarowan, wiele upokorzen, glod i nedza- brak pewnosci jutra itd. itd. Mozna sie niezle rozczarowac...bo jak mowi przyslowie :" wszedzie psy boso chodza " ale bywa,ze ktos nieraz ma szczescie... ale nie kazdemu jest to dane w naszym ukochanym kraju i naszej Ojczyznie mozna rowniez zyc i to na pewnym poziomie.... ale zawsze sie jest u siebie i wsrod swoich :) radca Odpowiedz Link Zgłoś
maximus100 campenile 12.11.07, 20:48 moze tam zostanę mam nadzieję,ze godny następca sie znajdzie Odpowiedz Link Zgłoś