Gość: M. IP: *.cersanit.com.pl 31.07.03, 16:53 Nie wiecie czy Liceum im. Filomatów Chojnickicm ma swoją stronę internetową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: HaRy Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich IP: *.chojnice.pl 01.08.03, 21:16 nee ... nie maja swojej stronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behind_Blue_Eyes Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich IP: *.chello.pl 17.10.03, 01:31 Mają ale stronka w sumie kijowa, zrobiona przyzwoicie ale mało informacji... Oto adres: www.zs-chojnice.pl Odpowiedz Link Zgłoś
studenciak Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich 20.10.03, 16:48 Ogólnie całe LO Filomatow jest do...no, bo cóż powiedzieć o Panu nazwiskiem Boczek? Ogólnie nie polecam! Złośliwa sztuka! I cholernie przekupna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behind_Blue_Eyes Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich IP: *.chello.pl 21.10.03, 01:18 Od razu do dupy...nie jest aż tak złe, a z Dyrem to przez 4 lata nawet ani słówka nie zamieniłem i jakos z tego powodu moge spokojnie spac po nocach...A że jest jaki jest...no cóż trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
studenciak Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich 27.10.03, 12:31 Widzisz, to nie masz problemu...u mnuie takowy był, bo wyżej wspomniany osobnik był moim wychowawcą przez 4 lata i wieeeele mogę o nim (oraz o niektórych belfrach z kadry dyra)! Ogólnie nic nie straciłeś i wieeele zyskałeś. Jeszcze pytanie-miałeś angielski z p. Raczkowską? Jeśli tak, to drugie - czym w Was rzucała i jak często wyzywała (tudzież wrzeszczała, że śmierdzicie krowim łajnem i jesteście z zapyziałej wiochy.....)? U nas rzuty kluczami i wielkimi słownikami były na porządku dziennym...w klasie kumpeli rzuciła magnetofonem...Hmmm...a zaczęło się od dyra..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behind_Blue_Eyes Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich IP: *.chello.pl 28.10.03, 16:47 Z Raczkowską nie miałem ale z opowiadań kumpli juz zanim poszedłem do LO wiedziałem że jest pierdolnięta, ona rzucała w uczniów i ich wyzywała, ale wiem że uczniowie na szczęście nie byli jej dłużni :) W klasie kumpla na klamce jej sali ktos zawiesił kondoma, podobno nieźle sie wqrwiła :D, albo w również w jej sali ktoś plakat "English is fun" przerobił go na "English isn't fun" Ale pan dyro rzeczywiście jest raczej chamski, podobno w tym roku wypalił do matki ucznia która poprosiła go o dodatkowy odpis świadectwa ukończenia szkoły, że skoro uczniowie mają pieniądze na składanie papierów na kilka kierunków to co to za problem iść do notariusza... Nieładnie... A przez 4 lata nauki mój kontakt z nim był tak ograniczony że ani razu mu "dzień dobry" nie musiałem mówić :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behind_Blue_Eyes Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich IP: *.chello.pl 06.11.03, 21:17 Studenciak a powiedz dla odmiany którego nauczyciela z LO im Filomatów lubiłes najbardziej? Ja bardzo mile wspominam pania Porożyńska od biologi,nie pamietam niestety imienia :( Była bardzo wporzo, lekcje były w miare ciekawe i nie katowała tego komu biola nie wchodziała i na iłe nie próbowała zaintersować... Drugo mój ulubiony nauczyciel to pan Mirosław Adamczyk, xtra koleś, WF z nim był przez 4 lata po prostu zajebisty, nigdy nie było nudno, był na luzie można było z nim spokojnie pogadać, naprawdę równy facet. Jeśli to czyta to pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
studenciak Re: Adres www Liceum im. Filomatów Chojnickich 27.10.03, 12:31 Widzisz, to nie masz problemu...u mnie takowy był, bo wyżej wspomniany osobnik był moim wychowawcą przez 4 lata i wieeeele mogę o nim (oraz o niektórych belfrach z kadry dyra)! Ogólnie nic nie straciłeś i wieeele zyskałeś. Jeszcze pytanie-miałeś angielski z p. Raczkowską? Jeśli tak, to drugie - czym w Was rzucała i jak często wyzywała (tudzież wrzeszczała, że śmierdzicie krowim łajnem i jesteście z zapyziałej wiochy.....)? U nas rzuty kluczami i wielkimi słownikami były na porządku dziennym...w klasie kumpeli rzuciła magnetofonem...Hmmm...a zaczęło się od dyra..... Odpowiedz Link Zgłoś