a-limee 06.12.07, 21:25 To była moja koleżanka z grupy... Nie mogę przestać o tym myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek5000 *Ż*E*G*N*A*J* *A*M*E*L*I*O* 06.12.07, 22:10 ZGINELA nasza kolezanka,ktora byla pasazerka kangoo,a za razem studentka 4roku agroturystki na UTP. Koleznaka jakiej bedzie nam zawsze brakowac i nie mozemy pogodzic sie z jej strata. jechala tylko na zajecia z budownictwa na mazowiecka i w drodze do uczelnie, jej droga zycia ziemskiego zakonczyla sie. W glebokim smutku, placzu, zalu przezywamy to co sie stolo naszej Amelii.Zawsze usmiechnieta, bez konfliktowa zginela... dlaczego??? miala tyle planow zyciowych przed soba. Ostatnia przystuga jaka dla niej mozemy zrobic to pozegnac ja w dniu pogrzebu... Żeganaj Amelio,w naszych sercach zawsze bedziesz zywa. Plakac sie chce gdy mysli, mowi i pisze sie o tym. [*] Odpowiedz Link Zgłoś
rypcumpypcum Re: *Ż*E*G*N*A*J* *A*M*E*L*I 07.12.07, 11:54 Wiesz co... Dla mnie to też tragedia. Mimo, że nie znałem żadnej z ofiar tego wypadku. Szkoda, że tak się stało. I mówię (piszę) to zupełnie szczerze. Ale... Za "moich czasów" to nawet nie student, ale i maturzysta potrafił pisać po polsku. Popraw się. Odpowiedz Link Zgłoś
staha54 Dwie osoby zginęły w wypadku na Fordońskiej 06.12.07, 22:36 Nie znałam Amelii ale łączę się z Wami w bólu po stracie Koleżanki z roku. Serdeczne wyrazy współczucia dla Rodziny i dla Was Koleżanki i Koledzy Amelii.[*] Odpowiedz Link Zgłoś
gr_1 Dwie osoby zginęły w wypadku na Fordońskiej 06.12.07, 23:04 Zginęła nasza Koleżanka z roku. Łaczymy się w bólu z Rodziną i składamy wyrazy współczucia. Amelio żegnaj \'/ Odpowiedz Link Zgłoś
bydgosta Dwie osoby zginęły w wypadku na Fordońskiej 06.12.07, 23:38 Bardzo mi przykro, wszystkim, którzy ich znali wyrazy szczerego współczucia! Odpowiedz Link Zgłoś
ewka500 Amelka[*] 07.12.07, 21:14 Nie mogę uwierzyć w to co się stało;( znałam Amelkę od dziecka;( mam z nią zdjęcia jak byłyśmy małe a teraz już jej nie ma;( czemu tak sie stało??.....czym ona zawiniła,ze musiała zginąć w tak młodym wieku;(;(...[*] Odpowiedz Link Zgłoś
kaza12 Re: Tak przykro jak młodzi ludzie odchodzą 08.12.07, 08:06 Łącze wyrazy bólu z utraty dla was tak bliskich osób.nie mniej trudno nie zadać pytania co lęgło u przyczyn tej tragedii??nikt nie podjol tego tematu czy zawiódł kierowca ,czy samochód ??.Czy to pytanie doczeka się odpowiedzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
muza84 Dwie osoby zginęły w wypadku na Fordońskiej 08.12.07, 13:15 Amelko-dotarłaś najwcześniej z nas wszystkich do miejsca, do którego człowiek zmierza przez całe życie. Choć jesteś w miejscu,w którym nie ma bólu ani trosk czujemy pustkę po Twojej stracie.Byłaś wspaniałą koleżanką i zawsze pozostaniesz taką w naszych wspomnieniach i sercach. Niech to co się stało bedzie przestrogą dla wszystkich, abyśmy umieli dobrze wykorzystywać każdy dzień i niczego nie żałować.muza 84 Odpowiedz Link Zgłoś