Gość: Ted® IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 08:36 info.bydgoszcz.pl/prom.asp?i=672 admin, wcale nie chodzi o kulture (nie przenos) to jest watek obyczajowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyciarek Re: harmonica meeting 27.08.03, 08:39 --chcesz pójść z harmonijką ? ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: harmonica meeting 27.08.03, 13:11 tyciarek napisała: > > --chcesz pójść z harmonijką ? > ....................................................... > > ....................................................... Teda widzę raczej z harmonią, tą od Czereśniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: harmonica meeting IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 19:46 lokator napisał: > tyciarek napisała: > > > > > --chcesz pójść z harmonijką ? > > ....................................................... > > > > ....................................................... > > Teda widzę raczej z harmonią, tą od Czereśniaka. harmonia czeresniaka dostala odlamkowym a to jest koncert dmuchany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: harmonica meeting IP: *.amb.bydgoszcz.pl 27.08.03, 09:09 Gość portalu: Ted® napisał(a): > info.bydgoszcz.pl/prom.asp?i=672 > admin, wcale nie chodzi o kulture (nie przenos) > to jest watek obyczajowy Na Kuturze ten wątek jest wałkowany (ja go wałkuję?) od 2 mc. ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=303&w=5803703 ;) Z nadzieją na wyrozumiałość i przychylność "starego Admina" pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: harmonica meeting IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.08.03, 00:11 lokator napisał: > Jaki miły wątek..... Prawda? PS: Proponuję bliżej przyjżeć się problemowi (?) o 18. powiedzmy przy fontannie? Mi tam zresztą wszystko jedno gdzie. Pod warunkiem, że to bedzie w Parku Witosa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane OJ! IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 29.08.03, 00:12 Gość portalu: LJane napisał(a): > PS: Proponuję bliżej przyjżeć się problemowi (?) o 18. powiedzmy przy > fontannie? > Mi tam zresztą wszystko jedno gdzie. Pod warunkiem, że to bedzie w Parku > Witosa ;) Toś pewnie, że PRZYJRZEĆ ;) To jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: harmonica meeting IP: *.amb.bydgoszcz.pl 29.08.03, 12:39 To się nazywa hmmm "sztuczny tłok" ;) Odpowiedz Link Zgłoś