antyk16 30.12.01, 22:01 CZy odezwie się ktoś z IVa rocznik 1980 Lo im. Braci Śniadeckich w Żninie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarząb Re: Żnin IP: *.znin.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 07:47 Witam. Chociaż ktoś ze Żnina! Pozdrowienia, choć kończyłam w 87. Odpowiedz Link Zgłoś
browaro Re: Żnin 23.10.02, 12:46 Witam witam, pozdrawiam Żniniaków z LO im JJ Sniadeckich, :) cóż że nie ma innego. Może znajdzie sie ktoś z IVB - matura 1993. kl. pani "PROFESOR" Szm ycińskiej :). lub wogóle z tego okresu, rocznika itp, itd. POZDRAWIAM :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieznany Re: Żnin IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 07.04.03, 13:36 browaro napisał(a): > Witam witam, pozdrawiam Żniniaków z LO im JJ Sniadeckich, :) cóż że nie ma > innego. Może znajdzie sie ktoś z IVB - matura 1993. kl. pani "PROFESOR" Szm > ycińskiej :). lub wogóle z tego okresu, rocznika itp, itd. > POZDRAWIAM :) Ja również pozdrawiam. Miałem przyjemność chodzić do tej klasy. Mam nadzieję, że jeszcze się odezwiesz choć list napisany był już dawno. Zżera mnie ciekawość, kto z naszej klasy to napisał!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Żnin IP: *.hipernet.ras.pl 28.04.03, 21:14 Cześć cześć-nie wiem kim jesteś, ale wychodzi na to, że chodziliśmy razem do klasy. Napisz coś więcej bo zżera mnie ciekawość!To już 10 lat od naszej matury...Trzeba by było jakieś spotkanko zorganizować albo chociaż jakieś wyjście na browara, co Browaro?!Pozdrawiam! Jola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Re: Żnin IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.03, 00:40 Gość portalu: Jola napisał(a): > Cześć cześć-nie wiem kim jesteś, ale wychodzi na to, że chodziliśmy razem do > klasy. Napisz coś więcej bo zżera mnie ciekawość!To już 10 lat od naszej > matury...Trzeba by było jakieś spotkanko zorganizować albo chociaż jakieś > wyjście na browara, co Browaro?!Pozdrawiam! Jola Joluś kochana tu Szymon. A z tym spotkaniem to się szykuje ponoć w czerwcu. Bardzo jestem ciekawy co u Ciebie słychać?? Musimy się jakoś wymienić mailami i troszkę popisać. Pozdrawiam serdecznie i czekam na odpowiedź, hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Żnin IP: *.hipernet.ras.pl 05.05.03, 17:43 Szymciu!!!Stary Brachu!!!!Ale niespodzianka!!!U mnie całkiem nieźle,ciągle uczę w szkole, teraz mam kupę roboty w związku z awansem zawodowym(słyszałeś o tym idiotyźmie?!)A jak Ty żyjesz? Właściwie to nie wiem po co piszę do Ciebie na FORUM - podaję Ci mojego maila:prekop@op.pl (Prekop to teraz moje nazwisko, głupie nie?!Dobrze,że mój Daruś tego nie widzi!) Napisz coś więcej o tym czerwcowym spotkaniu, ja nic o nim nie wiem!Kusy mówił latem, że się tym zajmie, ale ostatnio nasz kontakt jest ograniczony i sprawa ucichła...Ale byłoby super!Napisz co u Ciebie. Pozdrów Marzenkę! Jola Odpowiedz Link Zgłoś