Gość: #kasia IP: 217.96.75.* 28.08.03, 09:59 widział tego Marsa?? niebo bezchmurne a go nie widac.. w nocy tyz nie bylo widac.. pewnie go nie ma propaganda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ted® Re: czy ktoś.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 10:13 widzialem, duzy jest taka duza gwiazda albo ufo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy ktoś.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 10:36 Gość portalu: #kasia napisał(a): > ale gdzie?? > u mnie, za oknem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: czy ktoś.. IP: 217.96.75.* 28.08.03, 10:37 nisko nad horyzontem czy wysoko.. w dzien czy w nocy? musze na drzewo wejsc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy ktoś.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 10:40 Gość portalu: #kasia napisał(a): > nisko nad horyzontem czy wysoko.. w dzien czy w nocy? > musze na drzewo wejsc? w nocy, jakies 15cm nad parapetem z drzewa tez widac ale ile to bedzie od parapetu nie mierzylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: czy ktoś.. IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 28.08.03, 11:37 lokator napisał: > W sklepie widziałem na półce. w nocy? w sklepie? na polce? stroz nocny znaczy sie security po naszemu Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: czy ktoś.. 28.08.03, 14:25 Gość portalu: Ted® napisał(a): > lokator napisał: > > > W sklepie widziałem na półce. > > w nocy? w sklepie? na polce? > stroz nocny znaczy sie security po naszemu Hmm.... Ale ja tego Marsa widziałem w dzień! Może Wy w nocy mieliście problem z poprawnym rozpoznaniem Marsa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: czy ktoś.. IP: *.amb.bydgoszcz.pl 28.08.03, 10:53 A czytała Kachna mój wczorajszy wątek o Marsie? Był link do artykułu we Wprost bodajże. No. Pozdrawiam @ll PS: Dzisiaj burzy nię będzie - ale ja będę ;) Rozumiemy się? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane A jak chciała widzieć (dzieło) Marsa.... IP: *.amb.bydgoszcz.pl 28.08.03, 10:57 ... 3eba było nie spać tylko śledzić rozwój wypadków foroom ;) Ok. północy Mars zbierał największe żniwo. Przed północą zreszta też ;) Marsjanie... Nie ma to, jak przyjazne dla otoczenia Wenusjanki, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojt Re: A jak chciała widzieć (dzieło) Marsa.... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.03, 12:36 Wrózbici chińscy zebrani wczoraj na corocznym sympozjum stwierdzili że w związku ze zblizeniem Marsa do Ziemi grozą nam spore katalkizmy i złe wydarzenia-tak więc jak ktoś wierzy we wrózby niech bedzie czujny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: A jak chciała widzieć (dzieło) Marsa.... IP: 217.96.75.* 28.08.03, 15:27 złamałam rano paznokieć :( katastrofa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: A jak chciała widzieć (dzieło) Marsa.... IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 29.08.03, 09:46 Gość portalu: #kasia napisał(a): > złamałam rano paznokieć :( > katastrofa chyba paznokć?.. a nieszczeście ciężkie, to prowda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: czy ktoś.. IP: *.e-lider.pl 28.08.03, 17:17 ja marsa widzialem. wlasnie wylatywalo z niego ufo. zmierzalo w strone wylatowa. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: czy ktoś.. 28.08.03, 20:29 plotki,każdy mówi że widział.A dotknął ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
da.killa Re: czy ktoś.. 29.08.03, 00:03 basia napisała: > plotki,każdy mówi że widział.A dotknął ktoś? Ja dotknąłem przed chwilą - jeszcze mam brudną rękę... idę do łazienki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Niektórzy to mają szczęście ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 29.08.03, 10:41 Gość portalu: #kasia napisał(a): > nisko nad horyzontem czy wysoko.. w dzien czy w nocy? > musze na drzewo wejsc? w nocy, jakies 15cm nad parapetem z drzewa tez widac ale ile to bedzie od parapetu nie mierzylem Ted miał chyba najbliżej ;) Marsjanin jeden NO. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LJane Re: Niektórzy to mają szczęście ;) IP: *.amb.bydgoszcz.pl 29.08.03, 10:42 Swoją drogą, ja zawsze byłam zdania, że On chyba jest "nie z tej ziemi" ;) Odpowiedz Link Zgłoś