carton 04.09.03, 06:54 Elodia, aż tak Ci się nudziło??? Mam na myśli zawalenie forum "wątkami" z cyklu "do...". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elodia Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 07:58 Nie to Wy się mną znudziliście a ja nie mam zwyczaju się narzucać więc pożegnałam tych , których znam i kocham :) pozdrawiam promiennie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 08:01 --robi się dramatycznie. i to od samego rana. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 08:03 Nie wiem czy wiesz ale forum jest głównie po to żeby wymieniać poglądy, dyskutować itd., a nie się kimś zachwycać, interesować lub znudzić... Daj spokój i nie rozczulaj się już tutaj nad sobą. Milego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 08:08 Nie rozczulam się , na ostatnie wątki (prócz wątku Doktora) miałam 0 odpowiedzi , więc wymiany poglądów tu nie ma , a w wizerunku Polaka wpisał się tylko G bo akurat gadaliśmy na gg... ja naprawdę nie widzę sensu by ludzi zamęczać sobą ! Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 08:20 elodia napisała: > Nie rozczulam się , na ostatnie wątki (prócz wątku Doktora) miałam 0 > odpowiedzi , więc wymiany poglądów tu nie ma , a w wizerunku Polaka wpisał się > tylko G bo akurat gadaliśmy na gg... ja naprawdę nie widzę sensu by ludzi > zamęczać sobą ! Wszystko rozumiem, tylko po co ten cały dramatyzm? Odpowiedz Link Zgłoś
elodia Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 08:26 ...dramatyzm?...gdzie? Ja tylko przyjaciół pożegnałam - wolno chyba? Choć nie wiem bo tutaj dużo nie wolno! I to nie jest spam tylko teksty i wiersze Cohena! Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 08:34 elodia napisała: > ...dramatyzm?...gdzie? Ja tylko przyjaciół pożegnałam - wolno chyba? Choć nie > wiem bo tutaj dużo nie wolno! I to nie jest spam tylko teksty i wiersze Cohena! Ten dramatyzm to Twoje teksty typu: nikt mnie tu nie chce, nie będę się narzucać, juz nie wrócę - nawet mnie o to nie proście i inne w tym guście. Forum to średnie miejsce do zamieszczania wierszy (i wcale nie chodzi o to, że jest to zabronione)... A nawet jeśli - trzeba było to zrobić w jednym wątku, a nie walnąć ich ok. 20, bo wtedy to już niestety wygląda na sapmowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Elodia się nudzi... IP: 217.96.75.* 04.09.03, 09:08 tja.. skad my to znamy?? pozegnanie przyjaciol hi hi, ja z koleji dostalam watek z serii "do" a nie "dla".. pewnie dlatego karza mi isc precz.. :) Odpowiedz Link Zgłoś
carton Re: Elodia się nudzi... 04.09.03, 14:23 "Do" czy "dla" - subtelna różnica. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: Elodia się nudzi... IP: *.ssmb.com 04.09.03, 14:48 melodia do mnie jakos nic nie napisalac aja bym pewnikiem odpisal ! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #kasia Re: Elodia się nudzi... IP: 217.96.75.* 05.09.03, 09:18 tylko mi napisala "idz precz" :( a ta subtelna roznica jednak jest widoczna :p Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Elodia się nudzi... 05.09.03, 02:01 elodia napisała: > Nie to Wy się mną znudziliście a ja nie mam zwyczaju się narzucać więc > pożegnałam tych , których znam i kocham :) > pozdrawiam promiennie :)))))))) Elodia miała misję do spełnienia, ale hołociarstwo się nie poznało. Teraz elodia będzie tułać się po świecie jako ta dziewczynka z zapałkami i nasłuchiwać wołania synów marnotrawnych. Ech... Dobrze, że ja nie dostałem żadnej misji. Nie muszę nikogo dyscyplinować groźbami odejścia.... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Elodia się nudzi... 05.09.03, 14:18 lokator napisał: > elodia napisała: > > > Nie to Wy się mną znudziliście a ja nie mam zwyczaju się narzucać więc > > pożegnałam tych , których znam i kocham :) > > pozdrawiam promiennie :)))))))) > > Elodia miała misję do spełnienia, ale hołociarstwo się nie poznało. Teraz > elodia będzie tułać się po świecie jako ta dziewczynka z zapałkami i > nasłuchiwać wołania synów marnotrawnych. > Ech... > Dobrze, że ja nie dostałem żadnej misji. Nie muszę nikogo dyscyplinować > groźbami odejścia.... > :-) - te... lokator ty juz chyba glupszy nie mozesz byc - niz jestes radca Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Elodia się nudzi... 05.09.03, 23:29 radca napisał: > lokator napisał: > > > elodia napisała: > > > > > Nie to Wy się mną znudziliście a ja nie mam zwyczaju się narzucać wię > c > > > pożegnałam tych , których znam i kocham :) > > > pozdrawiam promiennie :)))))))) > > > > Elodia miała misję do spełnienia, ale hołociarstwo się nie poznało. Teraz > > elodia będzie tułać się po świecie jako ta dziewczynka z zapałkami i > > nasłuchiwać wołania synów marnotrawnych. > > Ech... > > Dobrze, że ja nie dostałem żadnej misji. Nie muszę nikogo dyscyplinować > > groźbami odejścia.... > > :-) > > - te... lokator > ty juz chyba glupszy nie mozesz byc - niz jestes > > radca Aaaa... Chcesz się ze mną trochę poszturchać? Szukasz zaczepki? A ja Cię rozczaruję. Mam Cię gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: Elodia się nudzi... 06.09.03, 00:08 --wesołe :) ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś