Gość: ciao IP: anna:* / 10.0.5.* 09.09.03, 14:57 A Re: Bydgoszcz/Bromberg - sondaż ispan 10-05-2002 18:51 zarchiwizowany Ja po prostu popieram Wojtka. Powodzenia! forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=1790875&a=1837558 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lokator Re: wojtek - ispan 09.09.03, 23:20 Gość portalu: ciao napisał(a): > A Re: Bydgoszcz/Bromberg - sondaż > ispan 10-05-2002 18:51 zarchiwizowany > > Ja po prostu popieram Wojtka. Powodzenia! > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=1790875&a=1837558 Nie wiem po co to tutaj, ale fajnie jest powspominać i przypomnieć sobie stare sztuczki (cudze, oczywiście)....... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: wojtek - ispan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 18:06 Jak przyjemnie jest poprzeć samego siebie:) Skoro Ci się nudzi człeku, to poszperaj głębiej. Może jeszcze coś ciekawszego znajdziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: wojtek - ispan 11.09.03, 00:04 Gość portalu: ispan napisał(a): > Jak przyjemnie jest poprzeć samego siebie:) Korciło mnie kiedyś, ale się powstrzymałem. Skoro masz pozytywne doznania w tym względzie, to może kiedyś spróbuję.... (Złośliwość jest w tym niewielka - uwierz mi - nie chcę z Tobą wojny, to tylko takie prztyczki). > > Skoro Ci się nudzi człeku, to poszperaj głębiej. Może jeszcze coś ciekawszego > znajdziesz? Zanim zacznie się przepychanka (niepotrzebna), gwoli formalności zapytam: Ta propozycja do mnie czy do autora wątku? Ja z góry deklaruję, że szukać niczego nie zamierzam. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: wojtek - ispan 11.09.03, 11:59 hehe fajnie wyglada temat. wojtek - ispan - ...... teraz bedzie ivica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: wojtek - ispan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 20:56 > Zanim zacznie się przepychanka (niepotrzebna), gwoli formalności zapytam: > Ta propozycja do mnie czy do autora wątku? Ja z góry deklaruję, że szukać > niczego nie zamierzam. Nieee! Nie tak:) Olewam to i tyle. Wyspowiadałem się w innym wątku i innym poście, gdzie się przyznałem do okresu "wielonickostwa" (półtora roku temu to ja tu dopiero raczkowałem). Jeżeli ktoś fanatycznie poszukuje czyichś potknięć (choć wierzę, że to przez zwykły przypadek) to "żałościwie" życzę mu powodzenia. Poza tym nie mam nic do stracenia. Kto mnie nie darzył i nie darzy sympatią, tak czy siak może być święcie przekonany co do niektórych bzdur, które mi już tu zarzucono. Nie warto się takimi rzeczami przejmować, dlatego to zlewam:))) Życzę miłego wieczoru i również pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: wojtek - ispan IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 11.09.03, 21:16 ..a nie było szkoda, jak jeden z [niezamierzenie] bardziej soczystych wątków przypisano nietemplariuszowi?.. (to tak z historii niestarej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: wojtek - ispan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:20 Gość portalu: Wiech napisał(a): > > ..a nie było szkoda, jak jeden z [niezamierzenie] bardziej soczystych wątków > przypisano nietemplariuszowi?.. (to tak z historii niestarej) Czy ktoś mi to może przetłumaczyć? :) Po 14 godzinach zapier...lania mam problemy z myśleniem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: wojtek - ispan IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 11.09.03, 21:28 Nie da rady. Ja wprawdzie mialem dzisiaj tylko 12h, ale na wiecej tłumaczeń nie mam mocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan no to kiszka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.03, 21:32 Tracę już kontrolę nad klawaiturą, więc piszę coś, ćzego bym się jeszcze niedawno nie spodziewał: Późno już, czas do wyra. Dorbanoc! Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: no to kiszka! 11.09.03, 23:28 Gość portalu: ispan napisał(a): > Tracę już kontrolę nad klawaiturą, więc piszę coś, ćzego bym się jeszcze > niedawno nie spodziewał: > > Późno już, czas do wyra. Dorbanoc! Nikt do Ciebie nie ma pretensji! Przecież się nie ukrywasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: joł! ntxt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.03, 14:48 tyciarek napisała: > Co do pyskatości to dobrych nauczycieli tu nie brak:) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: joł! ntxt 12.09.03, 23:40 Gość portalu: ispan napisał(a): > tyciarek napisała: > > > > Co do pyskatości to dobrych nauczycieli tu nie brak:) Tośmy się dogadali! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: A ispan to jeszcze zyje ?? [ntxt] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 16:06 Żyje, żyje. Ponoć zabiegany i tuż przed momentem przełomowym. Przez najbliższe parę miesięcy może bardzo rzadko wpadać. Pozdrowienia wszystkim! Odpowiedz Link Zgłoś
tyciarek Re: A ispan to jeszcze zyje ?? [ntxt] 16.09.03, 16:22 --no nie,nastepny się żeni. ....................................................... ....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: A ispan to jeszcze zyje ? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 16:34 rzadko wpadac? a moze chodzi o zmiane plci --------------------------------------------- Kropla rozumu duzo znaczy dla niewierzacego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: A ispan to jeszcze zyje ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.03, 17:43 Już kupiłem biustonosz rozmiaru A. :) Odpowiedz Link Zgłoś