anakonda22 15.05.08, 16:21 KOLEJNE BRUDNE KLOCKI PiS-BOLSZEWII... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radca Re: PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 17:24 jesli to prawda i sie potwierdzi- to moim zdaniem jest to skandal i hanba..... pomimo,ze jestem prawdopodobnie czlonkiem PiS-u ( nieoficjalnie uzyskalem taka informacje - oficjalnie mi tej wiadomosci nie przekazano )- to jednak potepiam takie praktyki .... i bez wzgledu kto by to nie byl - wyrazam ubolewanie i zal z tego co sie dzialo .... bo jest to nic innego jak " brudne inwigilowanie " jak za PRL-u wstyd i hanba.... i nie mozna tego nazwac - jak to okresla Tomasz Rega : " mlodziencze wybryki ".... bo jest to bardzo powazna sprawa jeszcze raz... wstyd i hanba radca Odpowiedz Link Zgłoś
zonc Re: PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 18:34 > pomimo,ze jestem prawdopodobnie czlonkiem PiS-u CYTAT ROKU!! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 20:18 zonc napisał: > > pomimo,ze jestem prawdopodobnie czlonkiem PiS-u > > > CYTAT ROKU!! - odezwal sie " bojowkarz " wspolpracujacy z Rzecznikiem Prezydenta Miasta " bojowkarz " ZONC tropiacy na forum GW i trudniacy sie donosicielstwem oraz rozmaitymi dzialaniami anty Torunskimi ZONC .... radca Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda22 PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 17:48 ..DWA LATA PiS-KOMUSZEGO RZĄDZENIA Fidela J.Kaczyńskiego BYŁO OPARTE NA WZORCACH WYWODZĄCYCH SIĘ ZE ŹRÓDEŁ UBECJI. PODSŁUCHY, INWIGILACJE, PROWOKACJE, ZAGŁUSZANIA ROZMÓW TELEFONICZNYCH...TYLKO TAKIM DOROBKIEM MOŻE SIĘ POCHWALIĆ NACZELNY DEWIANT IV RP...JAKIM JEST Fidel J.Kaczyński...I TAKA JEST ARCYPORAŻAJĄCA OCZYWIŚCIE PRAWDZIWA PRAWDA... Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 17:59 anakonda22 napisał: > ..DWA LATA PiS-KOMUSZEGO RZĄDZENIA Fidela J.Kaczyńskiego BYŁO OPARTE NA WZORCAC > H WYWODZĄCYCH SIĘ ZE ŹRÓDEŁ UBECJI. PODSŁUCHY, INWIGILACJE, PROWOKACJE, ZAGŁUSZ > ANIA ROZMÓW TELEFONICZNYCH...TYLKO TAKIM DOROBKIEM MOŻE SIĘ POCHWALIĆ NACZELNY > DEWIANT IV RP...JAKIM JEST Fidel J.Kaczyński...I TAKA JEST ARCYPORAŻAJĄCA OCZYW > IŚCIE PRAWDZIWA PRAWDA... - czy,az taka wielka nienawiscia ziejesz do Prawa i Sprawiedliwosci ? ....piszesz duzymi literami - co bylo powodem do kasowania tekstu przez adminow forum GW.... pisanie wielkimi literami bylo zwalczane przez adminow i tropione....itd.itd. .. ale jeszcze gorszym jest caly tekst oparty na wielkiej nienawisci i niewybrednych tekstow....czy masz ku temu osobiste powody ? czy osobiscie wyrzadzona zostala Tobie krzywda przez Prawo i Sprawiedliwosc ? radca Odpowiedz Link Zgłoś
jot.kaa Re: PiS-Watergate po bydgosku 16.05.08, 07:57 > - czy,az taka wielka nienawiscia ziejesz do Prawa i Sprawiedliwosci ? > > ....piszesz duzymi literami - co bylo powodem do kasowania tekstu > przez adminow forum GW.... pisanie wielkimi literami bylo zwalczane > przez adminow i tropione....itd.itd. > > .. ale jeszcze gorszym jest caly tekst oparty na wielkiej nienawisci > i niewybrednych tekstow....czy masz ku temu osobiste powody ? > czy osobiscie wyrzadzona zostala Tobie krzywda przez Prawo i > Sprawiedliwosc ? > > radca Coś mi się ten Twój post kupy nie trzyma Radco a to nie jest typowe dla Twoich wypowiedzi. Jeśli nie akceptuję kogoś z osób publicznych a nawet całej jego organizacji, partii itp. to mam prawo do krytyki tylko wtedy kiedy wyrządzi mi krzywdę osobiście? Przecież w takiej sytuacji Żakowski, Ziemkiewicz, Terlikowski i setki im podobnych poumierali by z głodu. pozdrawiam PS. Żeby ktoś przypadkiem sobie nie pomyślał, że swoim postem bronię postu anakondy. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik1942 PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 18:06 Wykazywał jedynie "czujność" wobec ewentualnych zakusów reakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
bara.nek PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 20:08 a co np: porabiala mamusia jacka wenderlicha w urzędzie miasta na grudziądzkiej ma tam pełen dostęp do wielu teczek Odpowiedz Link Zgłoś
tdrk14 Re: PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 21:41 Najprawdopodobniej pije wodę ognistą, urządza grila i rzuca mięsem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Jakie on tam dane mógł zdobyć ? Dawali mi 15.05.08, 22:33 ostatnio paszport i nic tam nie ma poza sztampowymi danymi jak urodzenie, rodzice, adres, może o współmałżonku. Inna sprawa, że powinien dostać po łapach, bo nawet z ciekawości nie powinien tego robić. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujestwartsmiechu Re: Jakie on tam dane mógł zdobyć ? Dawali mi 16.05.08, 07:52 W bazie PESEL jest trochę więcej danych niż tu podałeś. Mozna nawet powiedzieć - dużo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Nie przesadzaj. Znalazłem właściwą ustawę i 17.05.08, 19:07 jeśli miał dostęp do tego Pesela, a to nie te same dane co pokazują w paszportach, to co najwyżej się dowiedział o stanach cywilnych, miejscach zamieszkania, nr dowodów osobistych. Bez przesady z tą ilością danych. Odpowiedz Link Zgłoś
katapulta5 wojewoda marynarz 16.05.08, 11:49 Dziwna sprawa.Wszystkie wymienione osoby to osoby publiczne.A więc dostęp do informacji o nich każdy z nas może sobie sprawdzić,gdyż jest ujawniony m.in. w oświadczeniach majątkowych.Wygląda to na to że wojewoda, który jest z zawodu marynarzem zaginął na falach administracji rządowej.Nic nie potrafi zrobić dla regionu i podaje tematy zastępcze. O Panu Olszewskim nie ma nawet co wspominać. Do roboty dla regionu panowie z PO!Bo narazie nie zrobiliście nic,a co najwyzej sknociliscie! Odpowiedz Link Zgłoś
matzerath Re: wojewoda marynarz 16.05.08, 12:20 HYHY! Noo. Na pewno Bruski i Olszewski dogadali sie z samym Wenderlichem żeby im tematów dostarczył. Zarówno jeden jak i drugi wenderlich są pajacami ale widzę że ich nie doceniałem. Wstąpienia Jacka budzą u części radnych na sesji ogólną wesołość :) Jego kuzyn widzę woli działać za kulisami - pociągać za sznurki HAHAHA. Ciekawe co spodziewał się znaleźć. Dowody na współpracę z Mossadem? Odpowiedz Link Zgłoś
mordkakofana Re: wojewoda marynarz 16.05.08, 12:54 Człowieku ty chyba sesji rady miasta nigdy nie oglądałes i nie słuchałes.Wszyscy się smieją ale tylko z jednego radnego co zwie się Trzaska. Jak go się słucha to ręce opadają. W ogole jego głos powoduje smiech na sali, a kompetencji w nim to raczej duzo nie ma.Trzaska to najgorszy radny i najwiecej mozna sie z niego smiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
matzerath Re: wojewoda marynarz 16.05.08, 13:04 Ale to nie jego twarz jest na zdjęciu w artykule. A czy ten tępy wyraz twarzy wenderlicha i jego debilny komentarz to też wina trzaski? Czy całej PO w ogóle. A ty masz upośledzenie genetycznie po wenderlichach rodzinnie czy to tylko przypadek? Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Trzaska = matzerath 16.05.08, 13:30 Ludzie nie plujcie tu tak.Wszyscy wiedzą, że matzerath to Trzaska. Odpowiedz Link Zgłoś
matzerath Re: Trzaska = matzerath 16.05.08, 13:35 Haha. Dla mnie może być. Gorzej jakbyś powiedział, że mam być wenderlich Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin34 Re: Trzaska = matzerath 16.05.08, 14:16 Panie Trzaska skoro taki poziom reprezentują radni miasta to jest to przykre. Na forum strony bartodzieje, którą pan ufundował podpisywał się pan jako matzerath, więc wszyscy wiedzą, że to pan. Szkoda, że nie słychać o pana inicjatywach w Bydgoszczy.Mamy tylko ten jad, który od pana bije. Odpowiedz Link Zgłoś
koles122 Re: PiS-Watergate po bydgosku 15.05.08, 22:51 To ten najbiedniejszy radny.Ciekawe na co gosc przeznacza kase.Bo przeciez okazało sie ,ze pracuje 27. Jacek Wenderlich, PiS - oszczędności: brak - nieruchomości: brak - dochody: wynagrodzenie - 4860 zł - samochód: brak - wierzytelności: brak Suma: 4860 zł A swoja droga niezle PIS płacił swoim urzednikom 4860 na reke wzbudza szacunek Odpowiedz Link Zgłoś
marekwlodzimierz PiS-Watergate po bydgosku 16.05.08, 07:27 Rajmund Kaczynski byl by z niego dumny, Jarek tez;) Odpowiedz Link Zgłoś
emy26 PiS-Watergate po bydgosku 16.05.08, 09:38 Ciekawe jakich danych osobowych o radnym Zegarskim nie miał skoro studiowali na jednym roku i byli w tej samej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
zdr1 Ojojojojoj, jaka wielka afere GW wykryla! 16.05.08, 10:19 Ta to broni demokracji! Odpowiedz Link Zgłoś