Dodaj do ulubionych

czy chcecie mnie na forum???

14.09.03, 03:37
OOOOOOOOOOOch już mówiłam , do widzenia , żadnych nowych wątków... i
grzecznie poczekałam aż moje zejdą bo nieładnie swoje wątki zostawić...ale
jakbym stałe miała(tak szybko by nie żegnała) ......tpsa każe 150 za mc ,
inne..niet bo kilka rodzin na łącze a u mnie na ulicy 3 rodziny mają i nikt
nie chce netu.... alfę mnie zbrzydziliście... teraz mnie stać 24-8... ale mam
dość... skoro puszczę wątek i cisza...
Czy jeśli uwielbiam Krzyżaka(+) i Cygne i Wiecha to coś ze mną nie tak???
Och wiem , widzę jak on(kryżak) podpuszcza i pajacyki z Radcy , Tyciarka ,
Genuine robi ale... mimo , że nie lubię awantur... to z + dogadywałam się
zawsze...
Obserwuj wątek
    • lokator Re: czy chcecie mnie na forum??? 14.09.03, 03:43
      Jest jakaś nagroda za odpowiedź?
    • elodia Re: czy chcecie mnie na forum??? 14.09.03, 03:47
      ... i jeszcze najpiękniejsze są posty Marii i Doktora , w Europejce wyczuwam
      bratnią duszę i jakieś kretyńskie pokrewieństwo z Ivicą i Tedem - nie mówta ,
      że elektroniczne bo Lokator mi się wyłamuje- tylko gdzie ja mam to stałe
      załatwić by było naj?

elodia napisała:

> OOOOOOOOOOOch już mówiłam , do widzenia , żadnych nowych wątków... i
      > grzecznie poczekałam aż moje zejdą bo nieładnie swoje wątki zostawić...ale
      > jakbym stałe miała(tak szybko by nie żegnała) ......tpsa każe 150 za mc ,
      > inne..niet bo kilka rodzin na łącze a u mnie na ulicy 3 rodziny mają i nikt
      > nie chce netu.... alfę mnie zbrzydziliście... teraz mnie stać 24-8... ale mam
      > dość... skoro puszczę wątek i cisza...
      > Czy jeśli uwielbiam Krzyżaka(+) i Cygne i Wiecha to coś ze mną nie tak???
      > Och wiem , widzę jak on(kryżak) podpuszcza i pajacyki z Radcy , Tyciarka ,
      > Genuine robi ale... mimo , że nie lubię awantur... to z + dogadywałam się
      > zawsze...
      • elodia Re: czy chcecie mnie na forum??? 14.09.03, 03:49
        mądrala , jak by Wojak była Twoją wychowawczynią to... eeeee...poradził byś
        prosiaku różowy:(((((((
        • ivica ELODIO!!! 14.09.03, 08:39
          co do stalego lacza to zajrzyj na www.jk.pl/wavelan/

to firma kolesia z miedzynia daje dostep droga radiowa. jest tani , ale slyszalem tez glosy iz trzeba w razie jakiegos problemu sie z nim "bic" o wszystko. ja wlasnie sie tez zastanawiam co do lacza u niego.

A co do Wojak to brrrrrr. niedawno ja widzalem i sie do mnie usmiechala az mi ciarki po plecach przeszly :))

a najlepsze z tego wszytkiego bylo to ze ona mnie lubila :)))

........ale za to Demyda.....................
          • Gość: €uropejka Re: ELODIO!!! IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 09:25

Elodio, mam nadzieje, ze zalatwisz sobie stale lacze
            i bedziesz pisac na forum; nie tylko w nocy, kiedy
            po necie buszuja tylko Genuine i Ivica, a reszta
            grzecznie spi ;)
            ...a pewnie, ze jestes moja bratnia dusza!
            pozdr.

(pytanie: odpowiedziec ci na twoje pytania
            w watku o napalmie w Iraku? Czy stalo sie to
            dla ciebie juz nieaktualne?)
            • Gość: Maria Re: ELODIO!!! IP: w3cache.fordon.INTELINK.pl:* 14.09.03, 12:01
              - głowa do góry i nie poddawaj się. Uważam, że Twoje posty są bardzo
              interesujące i refleksyjne a i humoru w nich nie brakuje. Róbmy swoje, czyż nie
              tak śpiewa W. Młynarski. Nie jestem stałym bywalcem forum nie tylko z braku
              czasu ale również nie lubię uzależnień.
              A teraz rozchmurz się i wystaw swoje lico do słonecznych promieni odchodzącego
              lata.
              Pozdrawiam serdecznie.
              Cmoooooooooooooooook

Im więcej przyzwyczajeń tym mniej niezależności.
              • elodia Re: ELODIO!!! 16.09.03, 00:21
                Mario - wystaw swoje lico do promieni słonecznych- to ma być żart??? Jak mnie
                wystawić skoro stałe łącze bym w dzień mogła pisać za mgłą ?? Albo mi każą
                znaleźć 3 , 5 na ulicy chętnych- co nie do zrobienia albo potworny abonament
                płacić co miesiąc... skutek jedynie taki , że sama zaczynam z niechęcią
                podchodzić do internetu :((( Bo jak już jakaś firma chętna to okazuje się , że
                swoich klientów ma w d**** i po kilka dni w miesiącu net niedostępny... Pisze
                Ivica - bić się - a kiedy ja nie umiem :(((((((
            • elodia Re: ELODIO!!! 16.09.03, 00:13
              Europejko czasami mogłabyś spać niegrzecznie :))) a co do ataku o napalmie w
              Iraku to raczej Marta powinna odpowiedzieć - ugryzła mnie tak , że do tej pory
              boli... tak więc jest to aktualne ale... nie do Ciebie moja dobra wróżko :)
          • elodia Re: ELODIO!!! 16.09.03, 00:07
            dzięki Ivica , obaczę , a co do Wojak to ona zawsze lubiła ładnych
            chłopców :)))))))
            • ivica Re: ELODIO!!! 16.09.03, 23:09
              hehe to wcale nie jest smieszne
    • t.king Re: czy chcecie mnie na forum??? 14.09.03, 10:07
      nie!!!nie chce Cię na forum - zaoszczędzisz kase i będzie mniej womitów
      • Gość: zonc Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.awacom.pl 14.09.03, 12:08
        ty się zamknij!! ELODIO zostań, nie daj się zagiąć, mnie tesh nie czytają, a
        jestem i ich wkurzam.. zostań... zobasz tesh ofertę AWACOMU ... są dość
        solidni... i tani..

www.awacom.net
        • basia Re: czy chcecie mnie na forum??? 15.09.03, 22:31
          Gość portalu: zonc napisał(a):

> ty się zamknij!!

hej,hej..zocnu.Ładnie to tak mówić "zamknij się"? trochę kultury
        • elodia Re: czy chcecie mnie na forum??? 16.09.03, 00:41
          dzięki Zonc - zawsze byłam zdania , że młodzi powinni uczyć się od starych a
          starzy od młodych :) Ja wiele się nauczyłam od Ciebie :) a co do moich wątków
          to ugryzło mnie
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7728418

bo to nie jest pierwszy taki przypadek , już jak była mowa a zabiciu dyr. przez
          G to zdjęto dyskusję z forum na ten temat... na temat własnego artykułu???
          dziwne... znalazłam drugi taki przypadek autocenzury i ta cisza mnie zdziwiła...
          Nic to - szukam dalej... firmy , która wybawi mnie z kłopotu...
          Kropla miłości znaczy więcej niż ocean rozumu.

Blaise Pascal
    • Gość: zonc DO ELODZI... IP: *.awacom.pl 14.09.03, 12:17
      ..MÓWISZ ŻE CI NIEODPISUJĄ, OGLĄDAŁEM 7 STRON WSTECZ I TYLKO TE BEZPOŚREDNIO
      ADRESOWANE POZOSTAŁY BEZ ODPOWIEDZI (BRZYDALE) A TAK ZAWSZE MASZ ODPOWIDŹ..
      ZOBACZ ZATO ILE MOICH JEST BEZ NIEJ ;-(

sorry za CAPSA, ale nie chce mi sie zmienić ;-)
    • polynomial Elodia na prezydenta! 14.09.03, 12:20
      Że się powtórzę.

Polynomial-C
    • Gość: Ted® Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 12:25
      chcesz to zostan
      ale do swoich kretynskich krewnych prosze mnie nie zaliczac

Ty (Wiadomość po francusku została usunięta z powodu (Wiadomość została
      usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu.))
      i zeby Ci (Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub
      regulaminu.) na jezyku

• polynomial Re: czy chcecie mnie na forum??? 14.09.03, 12:34
        A może miało być "kretańskie podobieństwo"? Od: Kretańczków, takich
        starożytnych wolnomyślicieli (nie mylić z "wolnomyślicielami").

Polynomial-C
        • Gość: zonc Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.awacom.pl 14.09.03, 14:00
          ...buhahaha... ale mili dzisiaj ludzie...
      • Gość: €uropejka Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.dip.t-dialin.net 14.09.03, 14:06
        Gość portalu: Ted® napisał(a):

> chcesz to zostan
        > ale do swoich kretynskich krewnych prosze mnie nie zaliczac

Jeju, do kogo ten tekst???

>
        > Ty (Wiadomość po francusku została usunięta z powodu (Wiadomość została
        > usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub regulaminu.))
        > i zeby Ci (Wiadomość została usunięta ze wzgledu na złamanie prawa lub
        > regulaminu.) na jezyku > - wyrosl pypec??? ;)
      • elodia Re: czy chcecie mnie na forum??? 16.09.03, 00:51
        Ted ale mnie zaskoczyłeś i to po tym jak porównałeś mnie do wyjątkowo pięknej
        orchidei...
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=7728418
        nic to - zawsze Cię szanowałam więc wezmę sobie głęboko do serca to co
        powiedziałeś!!!!!!!
    • Gość: zonc Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.awacom.pl 14.09.03, 14:44
      Pewien mężczyzna wyszedł na brzeg oceanu i zobaczył , że przypływ wyrzucił na
      piasek tysiące meduz . W oddali dostrzegł starego człowieka , który podnosił
      meduzy i wrzucał je do wody . Podszedł do niego i zapytał " Po co marnujesz
      czas ? Jest ich tak wiele , że nawet jeśli uratujesz kilka , twój wysiłek nie
      ma żadnego znaczenia " . Stary człowiek wziął trzy meduzy i wrzucił je , jedna
      po drugiej , z powrotem do morza . " No cóż - powiedział - te trzy dzisiaj nie
      umrą . Dla nich to ma znaczenie .
      • Gość: cygne Re: KTO TO JEST KRZYŻAK?? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 15:27
        elodia napisała:

OOOOOOOOOOch już mówiłam , do widzenia , żadnych nowych wątków... i
        grzecznie poczekałam aż moje zejdą bo nieładnie swoje wątki zostawić...ale
        jakbym stałe miała(tak szybko by nie żegnała) ......tpsa każe 150 za mc ,
        inne..niet bo kilka rodzin na łącze a u mnie na ulicy 3 rodziny mają i nikt
        nie chce netu.... alfę mnie zbrzydziliście... teraz mnie stać 24-8... ale mam
        dość... skoro puszczę wątek i cisza...
        Czy jeśli uwielbiam Krzyżaka(+) i Cygne i Wiecha to coś ze mną nie tak???
        Och wiem , widzę jak on(kryżak) podpuszcza i pajacyki z Radcy , Tyciarka ,
        Genuine robi ale... mimo , że nie lubię awantur... to z + dogadywałam się
        zawsze...
        • genuine44 Re: KTO TO JEST KRZYŻAK?? 14.09.03, 16:07

>Skoro tacy baronowie forum jak genuine,

Cos Ty sie tak mnie uczepila moj arbitrze elegancji?
    • Gość: Wiech Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 14.09.03, 16:01

Mam prośbę, coby mnie nie stawiać w jednym rzędzie z takim jednym panem.
      Zdecydowanie mi to nie odpowiada.

pozdr.
      W.
      • genuine44 Re: czy chcecie mnie na forum??? 14.09.03, 16:08
        Mam nadzieje, ze zestawienie Wiecha z Krzyzakiem wyniklo z nieporozumienia lub
        zwyklej pomylki.
        • Gość: Wiech Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.tvk.torun.pl / 172.19.15.* 14.09.03, 16:20

ja również..
    • radca Re: czy chcecie mnie na forum??? 14.09.03, 19:32
      tak, chce

pozdr.
      radca
      • Gość: zonc Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.awacom.pl 14.09.03, 20:17
        wpisz w wyszukiwarce krzyżak i poczytaj, mi tesh nikt nic nie mówił.... na
        chłopski rozum KRZYŻAK to ktoś kto próbował (zaznaczam próbował) gromić naszych
        forumowych pogromców...robi dużo szumu, dziwne wątki tworzy (jego ostatnie
        dzieło to wątek z zdjęciem-podobno)

pozdrawiam
    • Gość: dect Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 21:33
      Jezu... znowu...
    • Gość: Ja Re: czy chcecie mnie na forum??? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 14.09.03, 21:34
      Moje zdanie w temacie znasz.

Ktoś z "kretyńskiej Rodzinki" ;P

• Gość: Ja PS: IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 14.09.03, 21:35
        Pozdrawiam @ll

NO.
    • carton Poczucie krzywdy? 15.09.03, 07:23
      A ja myślałem, że miałaś tylko jeden gorszy dzień...
      • cygne Re: Poczucie krzywdy? 15.09.03, 13:54
        carton napisał:

> A ja myślałem, że miałaś tylko jeden gorszy dzień...

Przeszkadza Ci to? ;)
        Niech pisze skoro ma taka potrzebę, miejsca starczy dla wszystkich.
        Nikogo nie obraża, jest miła, serdeczna, zdarzaja sie wątki naprawde bzdurne,
        agresywne, elodia jest w porzadku. :))
        pozdr.
        • k_rzyzak Re: Do Wiesia..... 15.09.03, 15:41
          ......nawet nie wiesz jak nam sie miło rozmawia mailując. :)))))))))))))))))

Teraz nie nazwałbym Cie juz klaunem.
          Jestes = gość.
          Pozdrawiam serdecznie.
          +
          • Gość: k_rzyzak [...] IP: 168.143.123.* 15.09.03, 15:51
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • elodia krzyżak??? 16.09.03, 01:06
              Krzyżak to -no np atormski , szmaciarek , studentka...
              Nie chodziło o tych z Torunia tylko raczej o osoby hmmm... kontrowersyjne dla
              niektórych przynajmniej... bo nie dla mnie...
              Przeszkadza Ci Wiech , że lubię Ciebie i krzyżaka... przepraszam ale taka już
              głupia jestem... nic złego w życiu mi nie zrobił , kilka razy na żużlowym się
              zgodziliśmy , czemu miałabym nie lubić??? No owszem rozpętał kilka awantur ,
              których nie znoszę ale... skoro dorośli ludzie dają się podpuszczać jak
              dzieci... to doprawdy... pewnie go bawi ich głupota... cóż w tym złego? Jedni z
              głupoty się śmieją drugich przeraża a dla trzecich to niezła prowokacja -
              zdzierająca maski z twarzy... i... nie mojej babci piegi , ot , co!!!
              • elodia Re: krzyżak??? 16.09.03, 04:45
                Zresztą wiecie co , dajcie sobie ze mną spokój... Jeśli uda mi się załatwić
                stałe dobre łącze to pomyślę co dalej a na razie to... widzę , że decyzja
                opuszczenia tego forum słuszna była a decyzja założenia tego wątku głupia -
                fakt , że wynikła z kłopotów z założeniem łącza... ale to nieważne...
                Przepraszam Ted , że Cię zaliczyłam do swojej skretyniałej rodziny ,
                przepraszam radcę , że nie mam ochoty wspominać lekarzy , którzy zrobili
                krzywdę mnie i mojej rodzinie , przepraszam Tyciarka i Lokatora że nie tępię
                Radcy , Martę , że bardziej się gryzę Tybetem niż Irakiem , przepraszam Kasię
                za naiwność , Basię za głupotę i wszystkich za wiersze , spamy , Cohena i
                Lacrimosę , za pseudofilozoficzne przynudzanie , za wszystko co zrobiłam na
                forum źle i za wszystko co Wam się złym ode mnie wydaje... Dziękuję Ci Ted ,
                zawsze ceniłam Twoje zdanie - wylałeś mi kubeł zimnej wody na łeb i jak
                widzisz - poskutkowało - żegnam państwa :) Wszystkiego dobrego życzę:)
                • Gość: Ted® Re: krzyżak??? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 08:59
                  Ty Głupia Kobieto
                  to nie bylo wiadro zimnej wody tylko ocean perfum
                  troszke moze przesadzil, trzeba bylo po kropelce
                  buzi
                • radca Re: krzyżak??? 16.09.03, 23:02
                  elodia napisała:

> Zresztą wiecie co , dajcie sobie ze mną spokój... Jeśli uda mi się załatwić
                  > stałe dobre łącze to pomyślę co dalej a na razie to... widzę , że decyzja
                  > opuszczenia tego forum słuszna była a decyzja założenia tego wątku głupia -
                  > fakt , że wynikła z kłopotów z założeniem łącza... ale to nieważne...
                  > Przepraszam Ted , że Cię zaliczyłam do swojej skretyniałej rodziny ,
                  > przepraszam radcę , że nie mam ochoty wspominać lekarzy , którzy zrobili
                  > krzywdę mnie i mojej rodzinie , przepraszam Tyciarka i Lokatora że nie tępię
                  > Radcy , Martę , że bardziej się gryzę Tybetem niż Irakiem , przepraszam Kasię
                  > za naiwność , Basię za głupotę i wszystkich za wiersze , spamy , Cohena i
                  > Lacrimosę , za pseudofilozoficzne przynudzanie , za wszystko co zrobiłam na
                  > forum źle i za wszystko co Wam się złym ode mnie wydaje... Dziękuję Ci Ted ,
                  > zawsze ceniłam Twoje zdanie - wylałeś mi kubeł zimnej wody na łeb i jak
                  > widzisz - poskutkowało - żegnam państwa :) Wszystkiego dobrego życzę:)

- pisz,pisz i pisz
                  i nie opuszczaj tego forum

pozdrowienia
                  radca
              • Gość: Wiech Re: krzyżak??? IP: 217.97.134.* 16.09.03, 09:23

..a mnie ten pan jakoś nie kręci.

Nie raz zszedł do poziomu, które nawet wczesnemu LO nie przystoi, a z pewnością
                nie dorosłemu, dojrzałemu intelektualnie (zdawałoby się) facetowi.

Stały zestaw tanich tekstów, a nie wysublimowanie jakieś. Szału niet.

• Gość: LJane Re: krzyżak??? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 16.09.03, 09:55
                  Gość portalu: Wiech napisał(a):

>
                  > ..a mnie ten pan jakoś nie kręci.

I dobrze, Wiechu. I dobrze, że Cię nie kręci ;)
                  Zresztą z Radcą przegrywasz w przedbiegach. No sorry. Wot zizn ;)

Pozdrawiam ciepło!

Pozdrawiam @ll
              • tyciarek for elodyja 16.09.03, 23:35
                elodia napisała:

> Krzyżak to -no np atormski , szmaciarek , studentka...
                > Nie chodziło o tych z Torunia tylko raczej o osoby hmmm... kontrowersyjne dla
                > niektórych przynajmniej... bo nie dla mnie...
                > Przeszkadza Ci Wiech , że lubię Ciebie i krzyżaka... przepraszam ale taka już
                > głupia jestem... nic złego w życiu mi nie zrobił , kilka razy na żużlowym się
                > zgodziliśmy , czemu miałabym nie lubić??? No owszem rozpętał kilka awantur ,
                > których nie znoszę ale... skoro dorośli ludzie dają się podpuszczać jak
                > dzieci... to doprawdy... pewnie go bawi ich głupota... cóż w tym złego? Jedni
                z
                >
                > głupoty się śmieją drugich przeraża a dla trzecich to niezła prowokacja -
                > zdzierająca maski z twarzy... i... nie mojej babci piegi , ot , co!!!
                • elodia Re: for elodyja 17.09.03, 03:16
                  co krótka ? przecie napisałm , że atornski to krzyżak !!! Wszystkie mam
                  wymieniać??? Kiedyś pamiętam więcej narozrabiał ale to było daaawno - zdążyłam
                  przebaczyć:)))) - czas goi rany:) O wiele bardziej niż krzyżackie awantury
                  denerwuje mnie fakt , że co niektórzy dają mu się podpuszczać jak dzieci - bo
                  jak nie było by odzewu to by se dalej jaj nie robił ale skoro mu dają pole do
                  popisu...

tyciarek napisała:

> elodia napisała:
                  >
                  > > Krzyżak to -no np atormski , szmaciarek , studentka...
                  > > Nie chodziło o tych z Torunia tylko raczej o osoby hmmm... kontrowersyjne
                  > dla
                  > > niektórych przynajmniej... bo nie dla mnie...
                  > > Przeszkadza Ci Wiech , że lubię Ciebie i krzyżaka... przepraszam ale taka
                  > już
                  > > głupia jestem... nic złego w życiu mi nie zrobił , kilka razy na żużlowym
                  > się
                  > > zgodziliśmy , czemu miałabym nie lubić??? No owszem rozpętał kilka awantur
                  > ,
                  > > których nie znoszę ale... skoro dorośli ludzie dają się podpuszczać jak
                  > > dzieci... to doprawdy... pewnie go bawi ich głupota... cóż w tym złego? Je
                  > dni
                  > z
                  > >
                  > > głupoty się śmieją drugich przeraża a dla trzecich to niezła prowokacja -
                  > > zdzierająca maski z twarzy... i... nie mojej babci piegi , ot , co!!!
                  >
                  >
                  • tyciarek Re: for elodyja 17.09.03, 08:52
                    elodia napisała:

> co krótka ? przecie napisałm , że atornski to krzyżak !!! Wszystkie mam
                    > wymieniać??? Kiedyś pamiętam więcej narozrabiał ale to było daaawno -
                    zdążyłam przebaczyć:))))

-moment,moment. żeby nie było wątpliwości, bo gdy małe litery wszystko się
                    zamazuje ( swoją drogą aż dziw,ze misio taki sprytny się zrobił. i proxy
                    nauczył się .szok.taki bystrzak. szkoda,ze tylko w jednym celu.):

ATOMSKI to TYCIAREK
                    ATORNSKI to Krzyzak i cała jego rodzina nicków :-)

- czas goi rany:) O wiele bardziej niż krzyżackie awantury
                    > denerwuje mnie fakt , że co niektórzy dają mu się podpuszczać jak dzieci - bo
                    > jak nie było by odzewu to by se dalej jaj nie robił ale skoro mu dają pole do
                    > popisu...

-jesli mam być szczery,to nie bardzo widzę,by misio podpuszczał tu jeszcze
                    kogoś.przeciez on cały czas nawiązuje do mojej skromnej osoby.
                    mniemam więc,ze to ja daje się podpuszczać. to do mnie pijesz :-)

no dobrze,a co by było gdybym podszył się pod Elodię i brzydko pisał ?
                    czy Elodia dała by się podpuścić,gdyby zobaczyła,ze napisała brzydko do np
                    Jane,doktora ? Najgorsze,ze zupełnie sobie tego nie przypomina :-)

.......................................................

• elodia Re: for elodyja 18.09.03, 00:42
                      nie dała by się podpuścić ...ale spróbuj.... idiokretwieku.... jak śmiesz
                      pomysleć że ja na Jane....spróbuj Tycifujarrku... do pięt kRzyżakowi nie
                      dorastasz...bo podpuścić trzeba umieć......
                      • Gość: LJane Re: for elodyja IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 00:58
                        Uuuuuu

Pojechała Siostrzyczka "po zewnętrznej" ;)

Rozumiem intencje Tyciarka.
                        Zdaje mi się, że (wbrew pozorom) On nie chciał źle, Elo.
                        Ściskam serdecznie i wracaj do zdrowia!
                        I PROSZĘ, bądź ponad tym!
                        Szkoda nerwów, zapewniam.

Ja, przyznam, dałam się raz nabrać w dziejach powiedzmy nowożytnych foroom,
                        gdy Krzyżak (najprawdopodobniej) pisał jako atoRMski (caps dla jasności
                        sytuacji)

• Gość: LJane Re: for elodyja IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 01:06
                          Swoją drogą jeszcze - nie przypominam sobie, żeby TEN, kto podszywa się pod
                          atomskiego kiedyś użył tak taniego chwytu, by pisać mało pochlebnie np. o
                          Kasi, czy cygne ;) Albo hmmm Lokatorze, czy Tedziq ;)
                          Wydaje mi się, że nikt by się na to nie dał nabrać.
                          W tym kontekście próba oświecenia Elodii przykładem z "Jane i doktorem" wydaje
                          mi się NIE trafiona, mój Mistrzu ;P
                          • tyciarek Re: for elodyja 18.09.03, 09:33
                            Gość portalu: LJane napisał(a):

> Swoją drogą jeszcze - nie przypominam sobie, żeby TEN, kto podszywa się pod
                            > atomskiego kiedyś użył tak taniego chwytu, by pisać mało pochlebnie np. o
                            > Kasi, czy cygne ;) Albo hmmm Lokatorze, czy Tedziq ;)
                            > Wydaje mi się, że nikt by się na to nie dał nabrać.
                            > W tym kontekście próba oświecenia Elodii przykładem z "Jane i doktorem"
                            wydaje
                            > mi się NIE trafiona, mój Mistrzu ;P

--w bajce "krzyzak i elfikt" dostało się chocby Tedowi.
                            w kazdym razie nie jest to teraz istotne . sedno w tym,że ktoś sie pod kogoś
                            podszywa.co i na kogo pisze, to sprawa drugorzędna.

• carton Re: Poczucie krzywdy? 16.09.03, 07:09
          cygne napisała:

> carton napisał:
          >
          > > A ja myślałem, że miałaś tylko jeden gorszy dzień...
          >
          > Przeszkadza Ci to? ;)
          Nie, tylko trochę dziwi...

> Niech pisze skoro ma taka potrzebę, miejsca starczy dla wszystkich.
          Ja jej nie zabraniam, ale skoro robi to na forum, musi się liczyć z
          komentarzami - w końcu taka jest specyfika tego miejsca. :-)
          • elodia Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 01:06
            kubulek mać! Cieeeeeebie!?!????????????
            Ja osobiście widzę jak Kr robi sobie zabawkę z Tyciarka , Radcy , Lokatora i
            Genuine , Lisisiczki , Cygne ...ha ha ha i mnie raz nabrał!!!!!! ale nie
            wkurzył tylko rozbawił....... i Wiech zdziwił się wtedy, że to ja...taaak Kr
            jest zdolny... ale jak moja babcia mówiła ....raz cygan szedł przez wieś...
            i... bawi mnie doskonale.........
            I dla tego Wiecha poważam , mądrzejrzy ode mnie... pokazał mi właściwą
            ścieżkę...dzięki Wiechu!
            • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 01:09
              Nie mówisz poważnie, Elo?!

Jakie zabawki?!
            • genuine44 Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 01:20

> Ja osobiście widzę jak Kr robi sobie zabawkę z Tyciarka , Radcy , Lokatora i
              > Genuine , Lisisiczki , Cygne

Chyba jednak nie do konca wiesz o czym piszesz?
              • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 01:21
                No ja niestety też tak myśle, co zasygnalizowałam post wyżej ;(
                • elodia Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 01:33
                  ach ach ach......to może zobaczcie KTO wziął udział w awanturkach rozpętanych
                  przez K..........
                  Ja... przyznaję się powiedziałam odp... się do Cygne..... do dziś mnie szlag
                  trafia że dałam się podpuścić.... "studentce"
                  I dopiero wiech mnie otrzeźwił... a i tak dotarło to do mnie TERAZ.... ,że
                  zrobiłam za marionetkę, ale raz cygan... a wyYYYYYYYYY weźta się przez krzyżaka
                  pozabijajta...... raz można się....pomylić.........RAZ!!!
                  • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 01:35
                    Elo, ale kto się myli ?!?!
                    Przecież wszyscy wiedzą, że to On!
                    Ja tą studentkę wyczułam po pierwszym poście ;)
                    • Gość: elodi Re: Poczucie krzywdy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 02:05
                      a tera mnie wkur...
                      JANE do jasnej czy ty myślisz , że każdy taki mądry??????? Nie każdy ma TWÓJ
                      MÓZG!!!!!!! psia.......
                      Każdy po sobie sądzi........
                      Nie każdy kto wszedł na forum......
                      wiezdział kto to
                      Krzyżak
                      i
                      co było
                      kiedyś......
                      starczyło troche oleju w głowie... żeby wiedzieć... mnie go wtedy zabrakło i
                      Cygne , a potem Radcy Tyciarkowi Genuine
                      i czyja wina???????
                      Krzyżakaka?
                      NIE!!!
                      Marionetek!
                      Marionetka nr 4

• Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 02:12
                        -wesołe ;)
                      • Gość: LJane Do Elodii IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 02:16
                        Gość portalu: elodi napisał(a):

> a tera mnie wkur...
                        > JANE do jasnej czy ty myślisz , że każdy taki mądry??????? Nie każdy ma
                        TWÓJ
                        > MÓZG!!!!!!! psia.......
                        > Każdy po sobie sądzi........
                        > Nie każdy kto wszedł na forum......
                        > wiezdział kto to
                        > Krzyżak
                        > i
                        > co było
                        > kiedyś......
                        > starczyło troche oleju w głowie... żeby wiedzieć... mnie go wtedy zabrakło
                        i
                        > Cygne , a potem Radcy Tyciarkowi Genuine
                        > i czyja wina???????
                        > Krzyżakaka?
                        > NIE!!!
                        > Marionetek!
                        > Marionetka nr 4

Elo, ja bym uważała z tymi tekstami, że "komuś zabrakło oleju w głowie" ;P
                        A tak poważnie - gwarantuję Ci, że tyciarka Krzyżak nie zdołał oszukać ;)

3maj się, Eluś!
                        Pozdrawiam ciepło!

Pozdrawiam @ll
                        >
                        • Gość: LJane Re: Do Elodii IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 02:18
                          Ostatni gasi światło!

Dobranocka @ll ;)
                    • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.telsten.com / 10.22.5.* 18.09.03, 02:21
                      No dobra - NIE wszyscy.
                      Sorry.
                      • elodia Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 02:34
                        Żeś siorka o....
                        TY nie patrz.......że wszyscy jak TY... bo daj Bóg każdemu taki rozum...
                        • elodia Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 02:55
                          Coooooooooooooo????????? To znaczy , że on na poważnie za Sk******** robił????
                          pfu
                          Ted mnie oszczał aleeeeeee (pomyślałam - nie mam wyjścia , muszę odejść)
                          ja Tobie wierzę , a tak lubiłam Arka....... myślałam , że zchamiał przez......
                          myślalam , że admin to młoda cipa zakochana w przystojnym Arkuuuu....
                          Straszne!Smieszne!
                          Dzięki Ci Jo , że otworzyłaś mi oczy...
                          • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 07:13
                            Aż strach pomyśleć, na co otworzyłam Ci oczy ;)
                            Szczerze? - trochę się tego obawiam.

Pozdrawiam @ll z samego rana

• Gość: elo Re: Poczucie krzywdy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 08:00
                              Dzięki:)
                              • tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 08:46

• Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 09:32
                                  "Ideał" sięgnał bruku ;)

Olśnienie przyszło nad ranem.
                                  Wypisuję się z tej SEKTY.

Sorry, Winetu, Guru, Mistrzu, czy jak Cię tam jeszcze zwą ;P

Pozdrawiam @ll

Od dziś jestem ponad tymi absurdalnymi podziałami ;P
                                  • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 09:36
                                    Maiejmy nadzieję, że mi się to uda.
                                    Życzliwi niech 3mają kciuki ;)

Gorzki owoc naiwności...

Pozdrawiam @ll

• tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 09:40

- albo ja czegoś nie rozumiem,albo ty.
                                    naćpałyście się tej nocy ?

• tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 09:46

• tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 09:50

--twardzielki:
                                        "ja się nie dam podpuścić" ,"podpuszczać trzeba umieć" :-))))))))))))))
                                        uha ha !

• ivica Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 09:46
                                      dokladnie :) panie gadaja tak odrzeczy i kamufluja swoje wypowiedzi iz albo jestesmy swiadkami tylko czsci wypowiedzi (reszta mail, gg) albo porzadnie sie nawachaly jakiego paskudzstwa czy tez lizaly zakazane znaczki :P
                                      • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 09:50
                                        O korespondencji pozaforoomowej może nie rozmawiajmy ;)
                                        Drażliwy temat.

Cholera, czy to ogrodzenie jest pod napięciem? ;)
                                        Z kolczatką sobie poradzę ;P
                                        Wychowałam się z chłopakami ;)
                                      • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 09:51
                                        Twardzielki?
                                        Z tego, co wiem Elo nie deklaruje przynależności do tej SEKTY ;)
                                        Lubi Krzyżaka ;P
                                        • tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 10:00

> Twardzielki?
                                          > Z tego, co wiem Elo nie deklaruje przynależności do tej SEKTY ;)
                                          > Lubi Krzyżaka ;P
                                    • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 09:47
                                      "Narkotyki nie biorę" (wierz, lub nie)

Pora zdać sobie sprawę, czym "karmią" w Twojej sekcie i jak to się przekłada na
                                      to, co na zewnątrz.

Szkoda gadać.

• ivica Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 09:52
                                        taka prosba. Czy mozna sie tu wyrazac po polsku. ale tak zeby nawet taki cwiercintelegent jak ja cos zakumal??
                                        • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 09:56
                                          A Ty, Iv, po której stronie ogrodzenia jestes? ;P
                                          JUŻ w środku, czy na razie status OBSERWATORA? ;)

Widziałeś kiedyś dom, w którym żyła sekta?
                                          Orodzenie niby niewinnie wyglądające (a pod napięciem ;)), dom pozornie nie
                                          rzucający się w oczy a.... no własnie.

Tyle ROZCZAROWAŃ ale jak to kiedyś kolezanka cygne powiedziała - kryzys
                                          autorytetów jest zjawiskiem pozytywnym, bo świadczy o tym, że autorytet był ;P
                                        • tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 10:04
                                          ivica napisał:

> taka prosba. Czy mozna sie tu wyrazac po polsku. ale tak zeby nawet taki
                                          cwierc
                                          > intelegent jak ja cos zakumal??
                                          >
                                          • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 10:22
                                            Co za cholerstwo mi podałeś? ;P
                                            Kiepski to Guru, któremu z taką łatwościa przychodzi "zabijanie"
                                            swoich "wyznawców".
                                            Nie warty tej całej szopki ;(

"Działki (widać nie tylko) w każdym liceum" ;P
                                        • Gość: elodia Re: Poczucie krzywdy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.03, 10:11
                                          Tyciareeeek ucho u dzbana się uje***o.......A TY Ivica na kolanach Bogu dziękuj
                                          że nie jesteś w fali miłości lub nienawiści tego arka... możeś nie w jego typie
                                          a możeś umiał się postawić??? w wątku swoim.....
                                          • tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 10:21

• Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 10:23
                                              tyciarek napisała:

> to bardzo silny środek pobudzający

.... do refleksji ;)

Buzi
                                          • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 10:25
                                            Tyciarek miłuję tylko siebie.
                                            No... może jeszcze Bin Ladena ;P

Pozdrawiam @ll
                                            • tyciarek Re: Poczucie krzywdy? 18.09.03, 10:28

> Tyciarek miłuję tylko siebie.
                                              > No... może jeszcze Bin Ladena ;P
                                              >
                                              > Pozdrawiam @ll
                                              • Gość: LJane Re: Poczucie krzywdy? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 10:31
                                                Nieeee ;)

Czuję się świetnie, poważnie.
                                                Wyjątkowo dobrze ;)

• Gość: #kasia Szczerze? IP: 217.96.75.* 18.09.03, 10:25
                                            ja nie chce

ps. z troski: bedzie duzy rachuneczek
                                            • Gość: LJane Re: Szczerze? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 10:28
                                              Kasia ;)

No miło, miło ;)

PS: To, co miałam - znmalazłam. Dziś odeślę. Powodzenia!
            • lokator Re: Poczucie krzywdy? 23.09.03, 01:24
              elodia napisała:

> kubulek mać! Cieeeeeebie!?!????????????
              > Ja osobiście widzę jak Kr robi sobie zabawkę z Tyciarka , Radcy , Lokatora

Oj, kobieto....
              Wymieniłaś wszystkie nicki, jakie przyszły Tobie do głowy. Dla wyjaśnienia
              zacytuję siebie z innego wątku. (Adresatem nie jesteś Ty).

-------------------------------------------------------------------------------
              "Ja bez tego forum mogę żyć i dlatego nie muszę odpowiadać Tobie insynuacją na
              insynuację, obelgą na obelgę. Nie było tego forum - a ja żyłem. Miałem swoje
              zainteresowania, problemy, porażki i sukcesy. Zaistniałem na forum
              jako "lokator", ale ten świat nie jest moim jedynym światem, jest światem
              marginalnym. Jeżeli nie pojawiłbym się tu więcej to nie stracę nic. A forum -
              owszem. Dzięki temu forum poznałem interesujących ludzi, z którymi mogę spotkać
              się NAPRAWDĘ, choćby na przysłowiowym piwku. Nie jesteś w stanie zrobić mi NIC.
              Choćbyś z wysiłku zemdlał. Patrz. Nie bronię się, nie atakuję Ciebie. Jesteś
              dla mnie tylko paroma zdaniami, które, tak naprawdę, mnie nie dotyczą. Ta
              bezowocna próba sprawienia mi przykrości skierowana jest do Twojego wyobrażenia
              mojej osoby, a nie do mnie."
              -------------------------------------------------------------------------------

Jest tu koleś (może paru), który z siebie robi wiatrak. I to wszystko.
    • Gość: LJane Epilog IP: *.amb.bydgoszcz.pl 18.09.03, 10:54
      Uznajmy, że nie było tematu.
      Chwilowa (nie)dyspozycja ;)

Pozdrawiam @ll

PS: Co nie zabija - umacnia i tej wersji będę się 3mać. Dziękuję za uwagę.

• sadysta Ooo, ale marionetki..... 20.09.03, 19:11

o boże i wy tak juz dwa lata?

hehe
        • elodia Re: Ooo, ale marionetki..... 23.09.03, 01:04
          przykro mi Te Dzik :((((
          do S - co Ty dwa??? my tak już 347 lat- odkąd zostaliśmy wampirami!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka