zonc 05.06.08, 13:57 Ile ten człowiek psiaków uratował. :( miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35590,5281167,Znany_bydgoski_motocyklista_zginal_na_Torunskiej.html?skad=rss Byłeś wspaniały - to dzięki Twojej pasji mój brat chce zostać weterynarzem [*]. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaissa Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 05.06.08, 14:16 Nie mogę w to uwierzyć... :( Wspaniały człowiek, wspaniały lekarz. Zawsze będziemy Go pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
bestol34 Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 05.06.08, 15:38 Jarku dziękujemy za wszystko co dla nas zrobiłeś. Zawsze będziemy o Tobie pamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
milosz78 [* ]:( 05.06.08, 17:53 Wspaniały weterynarz. Wspaniały człowiek. Pamiętamy [*] Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatajanowczyk Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 05.06.08, 18:11 Z ogromnym żalem przyjelismy wiadomośc o śmierci Jarka,nigdy Go nie zapomnimy,ani tego co zrobił dla naszych zwierzaków Odpowiedz Link Zgłoś
annya11 Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 05.06.08, 22:13 Nie wierzę, zwyczajnie nie mogę uwierzyć... Jarku,zawsze pozostaniesz w mojej pamięci jako uśmiechnięty człowiek z pasją... Są ludzie, których nikt nigdy nie będzie w stanie zastąpić... Takim człowiekiem Ty byłeś... [*] Odpowiedz Link Zgłoś
b67 Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 10.06.08, 12:58 Jarku,teraz kiedy Ciebie tu po prostu nie ma (aż trudno i nie sposób w to uwierzyć),jeszcze bardziej cenię to co dla naszych bullków zrobiłeś ale i dla nas samych.Nigdy z Twojej kliniki nie wyszłam bez słowa otuchy w czasem ciężkich dla naszej rodziny chwilach.I WIELKIE DZIEKI CI ZA TO,choć to niewspółmiernie za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
jazss Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 05.06.08, 22:42 Fajny gość, zawsze można było zadzwonić, pogadać o zwierzakach. Szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
robacka Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 21.06.08, 13:09 Kiedy przygarnęłam psiaka ze schroniska i był naprawdę bardzo chory dr Michalski uratował mu życie. Nie wiem, który weterynarz dzwoni do swoich małych "pacjentów" jak wlaśnie dr Michalski. Zapewniał opiekę nad zwierzakiem nie tylko z przychodni ale także poza godzinami pracy z zamiłowania. Widać myślał o każdym swoim poszczególnym przypadku indywidualnie z jakim miał do czynienia. Skupiał się w wyjątkowy sposób na swojej pracy i robił to w większości bezinteresownie. Pasja. Dr Michalski nie musiał nikogo absolutnie przekonywać do swoich racji, swoim podejściem i odpowiednia rozmową, która była bardzo przejrzysta i zrozumiała przekazywał wartościowe informacje, by w odpowiedni sposób postępować ze swoim ulubieńcem. Wierny towarzysz doktora zawsze służył mu pomoca spogladając zza stołu, wierny pies.Jestem bardzo wdzięczna za to, że uratował nam psa. Odpowiedz Link Zgłoś
el-13 Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 10.10.08, 09:08 Wstyd się przyznać, ale o śmierci Dr Jarka Michalskiego dowiedziałam się przypadkowo dopiero wczoraj. SZOK !!! - SZOK OGROMNY !!! Poznałam Cię doktorze 5 lat temu dzięki wspólnym znajomym. Poszukiwałeś dobrego domu dla niespełna rocznego pięknego Persa. Dostałam go od Ciebie - mam i cieszę się nim dzięki TOBIE ! Ma się dobrze i jest naprawdę w ciepłym i kochającym go domu. Ostatni raz rozmawialiśmy w grudniu ubiegłego roku na koncercie Animals w Filharmoni Pomorskiej. Codziennie rano jeżdżę ul. Toruńską do pracy. Zastanawiałam się widząć palące się znicze i kwiaty, ze zginął tu ktoś bardzo kochany. Nie przypuszczałam, że to jest miejsce, które upamiętnia Twój ostatni wyjazd. Dziś postawiłam tam od nas znicz : ((( Będziemy pamiętać o Tobie i wspominać. Niesamowita strata dla wszystkich zwierzaków, które tak kochałeś i o nie dbałeś. Nie wspomnę, że my ich właściciele bez Ciebie czujemy się smutno, źle i strasznie żałujemy, że nie ma Ciebie już z nami. SPOCZYWAJ W POKOJU ! Serdeczne współczucia dla rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek77 Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 08.06.08, 23:28 NIE ZYJE brzmi dziwnie,nieprawdobodobnie,nierealnie.A jednak tak jest.Gdziekolwiek teraz jestes Jarku obys znalazl to czego nie mogles znalezc miedzy nami.Nie pasuje do Ciebie ta smierc. Odpowiedz Link Zgłoś
0_monaliza Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 10.06.08, 12:07 to straszne, jest tylu ludzi, którzy tylko wegetują. Jarek łapał życie garściami ogromna strata dla rodziny, znajomych i jakże wielka dla pacjentów. takiego specjalisty ze świecą szukać wyć się chce pogrzeb ul. wiślana, środa 14.30 Odpowiedz Link Zgłoś
alexis_corner Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 10.06.08, 12:21 Pamiętajmy Go jak najdłużej... - wredna(i smutna)alexis Odpowiedz Link Zgłoś
tosia02 Re: Dr Jarek Michalski nie żyje :( 17.06.08, 23:27 Super człowiek z wielką pasją. Niektóry zbierają znaczki .....on kochał szybkie motory.Wspaniały człowiek o wielkim sercu,zawsze usmiechnięty i zarazajacy innych humorem.Mineły juz prawie dwa tygodnie ,ale ciagle nie moge sie z tym pogodzić...........Wielka strata.......... Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Przestańcie 11.10.08, 10:36 użalać się nad jakimś szaleńcem na motorze... Odpowiedz Link Zgłoś
kay45 Re: Przestańcie 11.10.08, 19:39 Niezmiernie Mądry, Przystojny mezczyzno z patentem na ocenę WIELKICH LUDZI. Nie pchaj łapek tam, gdzie Cie nie prosza. Bo moze popalic. Nie wiesz kiedy i gdzie...Szanuj swoje zycie...ba, pewa! Szanujesz je, bo nie masz motoru...Wiec zabieraj swoje zabawki i zmykaj zanim napiszesz o 1 slowo za duzo. JAREK, To NAJPIEKNIEJSZA DUSZA, JAKA DANE MI BYLO POZNAC. I DLATEGO WIERZE W BOGA, BO POWOLUJE DO ZYCIA TAKIE OSOBY, A TO - ZNACZY,ZE JEST!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Przestańcie 12.10.08, 08:21 WIELKICH LUDZI buahahah nie no to przecież drugi Sw. Franciszek był:) Całe szczeście, że nikogo więcej nie zabił... A Tobie proponuje weź pigułkę... autorze/autorko jednego postu (jakim to trzeba być człowiekiem by specjalnie się zalogować by napisać takie coś) Odpowiedz Link Zgłoś
kay45 Re: Przestańcie 14.10.08, 17:30 Witam pana pt. Patent na Madrosc. Jak pan widzi sa ludzie, ktorzy nie moga pogodzic sie ze smiercia bliskiego Czlowieka. Rozumiem, ze osobliwe to dla pana. Nie wnikam w psychike. Nie mam ochoty. Prosze o uszanowanie pamieci jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslawjerzy Re: Przestańcie 15.10.08, 15:10 Człowieku, tu nie ma akurat nic do rzeczy to, czy jeździł na motorze, czy na deskorolce, czy na jednokołowcu. Tutaj opłakują go ludzie, którzy go znali - jako człowieka, nie jako motocyklistę. Odpowiedz Link Zgłoś
intervention Re: Przestańcie 16.10.08, 19:39 jaroslawjerzy napisał: > Człowieku, tu nie ma akurat nic do rzeczy to, czy jeździł na motorze, czy na > deskorolce, czy na jednokołowcu. Tutaj opłakują go ludzie, którzy go znali - > jako człowieka, nie jako motocyklistę. Ziew Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: Stop wariatom drogowym 12.10.08, 09:48 Widzę , że nie zawsze można napisać - stop wariatom drogowym . Zawsze będzie to czyjś brat , szwagier , wujek czy znajomy . Dlatego głośno krzyczę - STOP WARIATOM DROGOWYM . Nawet gdyby był to Jarek , Michu czy jakiś Krzychu . Dla ofiar wypadku będzie to zawsze WARIAT DROGOWY , a może nawet jakiś ..... Odpowiedz Link Zgłoś
franekdrugi Re: Stop wariatom drogowym 31.10.08, 17:46 Jak sam piszesz...dla ofiar wypadku. To dlaczego nie pójdziesz do sprawcy i nie 'nakrzyczysz' na niego? Za duży koleś? Czy ksywa przeraziła? Pomyliłeś adresata. Szkoda... (*) Odpowiedz Link Zgłoś